Džekeris

Alan Wake 2 galėjo būti

Rekomenduojami pranešimai

#‎AlanWake2‬ demo sees daylight. As part of celebrating 20 years of Remedy, the studio's creative director Sam Lake had a long chat with Polygon based on an early Alan Wake 2 prototype demo video from 2010. Check out the story and demo video at http://www.polygon.com/features/2015/4/20/8450329/alan-wake-2-prototype-video-interview

Demo prototipas, ar tai galima manyti, jog po tiek laukimo vis tik gausime antrą dalį?

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teisingai, čia rodo 2010m demo prototype, tik man įdomu kodėl parodė tik dabar? Tikėkimės, jog tai bus patvirtinta ar paneigta, apie sequel. Aš asmeniškai norėčiau antros dalies, kaip ir Fahrenheit, bet tokių gėrių tesinys man rodos neįmanomas, ypač Fahrenheit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau pats laikas butu antrai dalai jau ipusejo 2015m. Saip man irgi zaidimas patiko tikrai uz kita dalies isleidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi juodu ant balto buvo parasyta,jog zaidimas nezenge toliau sitos demo,tai joks Alan Wake 2 nera kuriamas arba bent jau sustabdytas. Rase jog apkinkos paimtos is AW american nightmare ir pamodinta siek tiek...

Remedi plusa prie Quantum Break ir dar net neaisku kada sitas pasirodys...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau butu Max Payne 4 prototype demo pirmo Max Payne stiliumi :D

man ne, po max payne 3 dalies, ketvirtos net nesinori :D o Alan Wake ir AW nightmare buvo outstanding man!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemazai kalbu atsirado apie sita zaidima. Kiek supratau, nelabai kas planuoja kurti antra dali. Kita puse kalba, kad pirma dalis bus rameikinta i Xone. O visi parodyti vaizdai bus arba perkelti i remeika arba bus sukurta kaip DLC.

P.S. Anksciau nebuvau mates sito gameplay. Taip ir pasimate puikus scenarijus filmui. :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.