bugibugi

PS3 dėl žaidimų blackscreen

Rekomenduojami pranešimai

Taigi siunčiuosi žaidimus iš linkomanijos ir jau 2 žaidimas, kuris nepasileidžia. Pirmasis tai uncharted among thieves, įjungiu, pasileidžia ir sukasi dagger ir taip galima laukt visa para, laukiau tik 2h :D. Kitas tai killzone 3 ten kitaip įjungi ir niekas nevyksta tik blackscreen. Komentaruose skaičiau vienam irgi tokia pat problema, tik niekas nepadeda. Tikiuosi, kad yra būdas tai pataisyti todėl prašau jūsų patarimų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juodas Ekranas dazniausia zaidimuose sutinkamas del blogo relyzo. Kitais atvejais zaidima reikia paleisti is vidinio PS3 HDD, kiek pamenu KZ3 butina. Kokia CFW? Kokios versijos managerius naudoji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na esu truputėli žalias ant tokių dalykų :D. Bet kiek pamenu pas mane multiman su cfw 4.66 man rodos nepamenu tiksliai, zdz nesenei buvo naujausia. Killzone leidau iš vidinio HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm.. Net nezinau ka ir patarti tau. :) As vis dar sena CFW versija naudoju. Man irgi mete juoda ekrana, kalbant apie KZ3, kol neatsisiunciau tinkamo zaidimo, kuris dabar pasileidzia be problemu is vidinio HDD. Gal musu PS3 guru @Emilis09 kazka tau patars. P.S. Is kur siunciausi linko jau nera. Jeigu ir siusti tau ji net nezinau kaip reiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra keletas priezasciu, kodel meta black screen. Pirma-zaidima leidi is disko ikonos ar is app_home? Reiktu leisti per disko ikona (tam reikia bent kokio originalaus zaidimo arba Cobra cfw).

Antra, kaip minejo Magnitas-blogas release arba nepilnai parsiustas zaidimas. Per torrent programa pertikrink failus, pasiskaitinek komentarus, ar kazkam veikia.

Dar viena priezastis-netinkamas eboot. Sia problema issprendzia zaidimo atnaujinimas.

Viska ismegink ir pranesk rezultatus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi pas mane 80gb hdd ir siunčiausi killzone tik dėl co-op su broliu kartu pažaist. Mėgėjas žaidimų su story 2 player. Kai mažas buvau su broliu ps2 varydavom:D. užsisakiau ps2 controler adapterį į ps3 laukiu iš ebay ilgai siunčia :D. Jau turėtų greit atsiųst. Dar tie orai tai šilti tai priešingai norisi pažaist. Mano klausimas būtų toks. Kokius žinot gerus game'us co-op su story mode? Siūlykit išskyrus Resistance 3, residen evil 5 :D Ir beje Killzone 3 jau ištrintas tingėjau kažką daryt gal kita kart siųsiuosi vėl. :D  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip iseina, kad tamsta truputi tinginys esate. Taip ir nebandete isspresti problemos po suteiktu patarimu. :)

Is savo puses rekomenduociau Army of Two. Na, o linkas jau buvo ne karta rasytas. Reikejo panarsyti foruma: http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ši tema neapie tai, rašau če :D taigi parsiuntė man ps2 controler to ps3 adapterį apsidžiaugiau pajungiu per jį ps2 controler veikia meniu viskas puikiai džiaugiuosi po to su tuo pultu įsijungiu resistanse 3 prašo Start paspaust spaudi niekas nevyksta, neina žaidimo valdyt pajunkt, o youtubei viskas ok :D tai kas če galėtu per dalykas buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau nebereik pagalbos viska susitvarkiau :D . Tik iškilo kitas klausimas man Residen evil 5 lagina ta prasme judesei tokie lag ar kaip pavadint. Kas galėtų būti blogai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.