Jeisonas

PS2 zaidimu kolekcionieriai

Rekomenduojami pranešimai

Tai va netaip seniai susidomejau PS2 zaidimu kolekcionavimu, greiciausiai itaka padare kitu playmanu zaidimu kolekcijos, arba tiesiog labai zemos sio metu ju kainos. O gal tiesiog su metais nuostalgija stipreja. Butu idomu surasti bendraminciu tuo labiau man kaip naujokui sitam reikale labai daug klausimu (pvz, kaip nustatyti zaidimo retuma, kokia yra padori pirkimo kaina, ar kokia pogramele yra su zaidimu sarasais ir dar daug kitu). Butu smagu jei renkantys PS2 zaidimus atsilieptumet sitoi temoi, parasytumet savo kolekcijos dydi. Greiciausiai foto su jusu kolekcija jau ikelta, bet taip paprasciau butu ja rast ir paziuret. Nekantriai laukiu visu kuriu kolekcijose 20+ zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane nemažai yra ir labai išlėto auga. Dėl retumo tai norint galima viską gauti, priklauso tik kiek norėsi mokėti, bet yra žaidimų kurie brangiai kainuoja. Mano tik patarimas būtų nepirkti to ko niekad nežaisi ir neskubėti. Po truputį dairykis geresnių kainų, pirk ką norėtum, nes greit ir daug išleidęs gali perdegti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va netaip seniai susidomejau PS2 zaidimu kolekcionavimu, greiciausiai itaka padare kitu playmanu zaidimu kolekcijos, arba tiesiog labai zemos sio metu ju kainos. O gal tiesiog su metais nuostalgija stipreja. Butu idomu surasti bendraminciu tuo labiau man kaip naujokui sitam reikale labai daug klausimu (pvz, kaip nustatyti zaidimo retuma, kokia yra padori pirkimo kaina, ar kokia pogramele yra su zaidimu sarasais ir dar daug kitu). Butu smagu jei renkantys PS2 zaidimus atsilieptumet sitoi temoi, parasytumet savo kolekcijos dydi. Greiciausiai foto su jusu kolekcija jau ikelta, bet taip paprasciau butu ja rast ir paziuret. Nekantriai laukiu visu kuriu kolekcijose 20+ zaidimu.

Patariu geriau ne pagal retumą rink, o pagal tai kas tau patinka. Tarkim bandyk kokios serijos ar žanro žaidimus ieškoti.

http://www.racketboy.com/retro/sony/ps2/the-rarest-and-most-valuable-ps2-games čia gali šiek tiek sužinoti apie retesnius žaidimus.

Ir dar būna promo diskai kurie siunčiami apžvalgininkams.

fa3715bfebc4.jpg

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi pritariu, dėl to, kad reikėtų rinkti tokius žaidimus kurie patį domina ir beje, kuo daugiau imsi ieškoti tų žaidimų, tuo labiau pats imsi pastebėti kokie žaidimai dažnai pasirodo pardavimuose ir kokie retai. :) Mano akimis, rečiausi žaidimai yra Sly Racoon, Shadow hearts ir Kingdom Hearts. Šiaip mano kolekcijoje dabar gal ~ 10 žaidimų daugiau yra, bet čia matosi visi mano tokie "ale" geriausi kolekcijoje. Dar visai rekomenduočiau pradėti ir originaliojo XBOX kolekciją rinkti, pati konsolė pigi, žaidimų kainos tokios pačios kaip ir ps2, o jų parduodami kiekiai irgi visai dideli. 

IMG 9417

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi pritariu, dėl to, kad reikėtų rinkti tokius žaidimus kurie patį domina ir beje, kuo daugiau imsi ieškoti tų žaidimų, tuo labiau pats imsi pastebėti kokie žaidimai dažnai pasirodo pardavimuose ir kokie retai. :) Mano akimis, rečiausi žaidimai yra Sly Racoon, Shadow hearts ir Kingdom Hearts. Šiaip mano kolekcijoje dabar gal ~ 10 žaidimų daugiau yra, bet čia matosi visi mano tokie "ale" geriausi kolekcijoje. Dar visai rekomenduočiau pradėti ir originaliojo XBOX kolekciją rinkti, pati konsolė pigi, žaidimų kainos tokios pačios kaip ir ps2, o jų parduodami kiekiai irgi visai dideli. 

Reikalas tas, kad kas Lietuvoje reta ir kas ištiesų reta labai skiriasi. Lietuvoje pvz JRPG beveik nepamatysi, na (final fantasy gal tik dažnai matau), Šiaip Shadow Hearts pasiūlymų daug tik kaina laikosi apie 100tą litų stabiliai (niekaip nepersijungiu į eurą žiūrint žaidimų kainas..)

Išvis reiktų nemaišyti kas reta (Rule of Rose..bliam) ir kas brangu :)

Redagavo Skirie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Skirie Aš turiu omeny būtent tai, ką tenka pamatyti Lietuvoje, į ebay ir amazon aš nežiūriu. :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Skirie Aš turiu omeny būtent tai, ką tenka pamatyti Lietuvoje, į ebay ir amazon aš nežiūriu. :)

Pas mumi sunku. Yra gerų žaidimų kurie dažnai šmėžuoja, bet daugiau viskas reta. Jrpg arba horror beveik nematau kas mane labiausiai domina.. et :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Skirie, būtent, vien sporto arba veiksmo žaidimai. Todėl dabar jau gan retai tenka nusipirkti ps2 žaidimų, nes sunku Lietuvoje rasti sau kažką tinkamo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mumi sunku. Yra gerų žaidimų kurie dažnai šmėžuoja, bet daugiau viskas reta. Jrpg arba horror beveik nematau kas mane labiausiai domina.. et :)

Būna pereinamieji laikotarpiai kai iš kartos į kitą keičia žaidimus, tada galima neblogų rasti. Šiuo momentu tarkim ps3 žaidimus rinkti yra patogu, didelis pasirinkimas, kainos neblogos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būna pereinamieji laikotarpiai kai iš kartos į kitą keičia žaidimus, tada galima neblogų rasti. Šiuo momentu tarkim ps3 žaidimus rinkti yra patogu, didelis pasirinkimas, kainos neblogos.

Bet ps3,, Pvz ps2`iejų noriu dar kokio 100to žaidimų kai turiu ~150. PS3 turiu apie 30 ir noriu dar kokių 20. PS3 nuobodoka konsolė rinkimui.

@Skirie, būtent, vien sporto arba veiksmo žaidimai. Todėl dabar jau gan retai tenka nusipirkti ps2 žaidimų, nes sunku Lietuvoje rasti sau kažką tinkamo. 

Nėra ko ir skubėti. Aš tai kas mėnesį atsidedu kažkiek žaidimams tai nusiperku dažniau. Nelaukiu pačios geriausios kainos, o žiūriu, kad tą mėnesį neviršyčiau savo biudžeto. Paskutinis pirkinys buvo Valkyrie Profiles 2 už 30 litų.  Nėra blogiausia kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ps3,, Pvz ps2`iejų noriu dar kokio 100to žaidimų kai turiu ~150. PS3 turiu apie 30 ir noriu dar kokių 20. PS3 nuobodoka konsolė rinkimui.

na ps3 iš viso turi 812 žaidimus, o ps2 3874. Ir manau ps3 gali pasigirti gan tikrai nuostabiais žaidimais: Metal gear solid 4, Uncharted trilogija, twisted metal, ni no kuni, demon souls, motorstorm serija, resistance trilogija, disgaea serija, infamous žaidimai, killzone žaidimai, last of us, littlebigplanet, yakuza žaidimai, valkyria chronicles... Čia vieni iš žaidimų kurie arba prasidėjo ant ps3 arba gyvavimo laikotarpiu įsitvirtino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ps3 iš viso turi 812 žaidimus, o ps2 3874. Ir manau ps3 gali pasigirti gan tikrai nuostabiais žaidimais: Metal gear solid 4, Uncharted trilogija, twisted metal, ni no kuni, demon souls, motorstorm serija, resistance trilogija, disgaea serija, infamous žaidimai, killzone žaidimai, last of us, littlebigplanet, yakuza žaidimai, valkyria chronicles... Čia vieni iš žaidimų kurie arba prasidėjo ant ps3 arba gyvavimo laikotarpiu įsitvirtino.

Tai žinoma kad yra gerų žaidimų, bet praktiškai viską ir išvardijai ką smagiau turėti būtų. Užtai Ps2 rinkti ir smagiau yra, vien dėlto, kad dar kartais ir nustebti gali radęs kažką nepažystamo, bet smagaus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu komentatoriams, matau postas gan didelio populiarumo susilauke. Beda bedele kad mano megstamiausias zanras yra RPG tad daug ju esu zaides ant PS2 ir dabar beabejo noreciau juos matyti savo kolekcijoj. Bet kaip tycia sie zaidimai patys brangiausi 20-60euru. Tai va sunku man juos rinkti, buciau koks sporto ar lenktyniu fanas tai turbut visa kolekcija uz tiek surinkciau nes fifos daniausia 1-2eur tekainuoja. Stengiuosi rinkti zaistus ar bent tuos kurie man kazka mena, bet pasitaiko ir slamsto dazniausiai todel kad buna akcijos 4 ar 5 zaidimai uz 10euru. @LFXiksas tavo kolekcija nediduke, bet apie desimties zaidimu is jos noreciau ir kas ten dar po melynom nugerelem neaisku. Greitu laiku idesiu savo kolekcija, laukiu pagausejimo tai kolkas det prames nera. Siuo metu ka darau tai bandau atsiminti visus PS2 zaidimu pavadinimus ir virselius kad gaudyciausi situacijoj, perskaites pavadinima jau galiu nustatyti zaidimo zanra kas labai pagreitina paieska kai reikia perverst 200 vienetu parduotuvei. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Jeisonas Nedidelė, bet būtent visi šie žaidimai yra tokie, kurie man irgi kažką reiškia. ;) Kol kas dar neperku tų žaidimų, apie kuriuos nieko nežinau. Galėtų čia @Regisz pasireikšti, tas tai tikrai didelę žaidimų kolekciją turi, tiek ps2 ir ps3, tiek xbox konsolėms. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai žinoma kad yra gerų žaidimų, bet praktiškai viską ir išvardijai ką smagiau turėti būtų. Užtai Ps2 rinkti ir smagiau yra, vien dėlto, kad dar kartais ir nustebti gali radęs kažką nepažystamo, bet smagaus :)

Yra dar nemažai tų žaidimų, net neužsiminiau apie juos kuriu tarkim ps3 versijos geresnės ir vertos dėmesio, arba kolekcijas kaip team ico žaidimų, arba net tokius mažiau žinomus žaidimus kaip siren (čia labiau horror megėjams)

Nėra ko ir skubėti. Aš tai kas mėnesį atsidedu kažkiek žaidimams tai nusiperku dažniau. Nelaukiu pačios geriausios kainos, o žiūriu, kad tą mėnesį neviršyčiau savo biudžeto. Paskutinis pirkinys buvo Valkyrie Profiles 2 už 30 litų.  Nėra blogiausia kaina.

Pritariu dėl to, kad neskubėti, nes laikas ir biudžetas pas visus riboti. Pats stengiuosi pereiti senus prieš perkant kažką naują, nes ir dabar turiu nemažai žaidimų kurios net nepradėjęs (iš kurių vienas yra irgi valkyrie profile 2, jau kokia du metai pas mane, bet net nebandytas)
Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Nekyla net menkiausios abejonės. Kalba kad pačios architektūros parengimo darbai baigti. Prasideda testavimas. 
    • "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų" suprantu kaip is konsoliu ir exlusive zaidimu "išeina iš konsolių excliuzivų karų" suprantu kaip konsoliniu exlusivu. na bet cia gal neteisingai supratau.. tiek to o kas del naujos konsoles tai visai  tiketina data yra 2026. nes jei paziuret i praeiti tai konsoles ir leidziamos mazdaug kas 6-8 metus. garantuotai ir sony jau senokai tyliai dirba ties ps6
    • @WirmiS, aš taip ir nesakiau. Skaityk tiesiogiai - "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų", o ne "iš konsolių". Aišku kad Microsoft pasilieka konsolinių žaidimų rinkoje, tik jau nebekonkuros su Sony tiesigiai geležimi kas daugiau parduos konsolių exclusive pagalba. Ir ištikrųjų gali būti kad naują XBox išleis jau 2026 metais. Žiūrėsim. 
    • MS nepasake, kad iseina is konsoliu, netgi priesingai jie yra pasake, kad  jau dirba ties nauja, o taip pat experimentuoja su handheld'u. del isejimo is exclusivu tai kaip ir logiskas sprendimas. vienaip ar kitaip MS dabar vienas is didziausiu leideju.
    • Na lyginant su Civ V ir VI reikėtu pirmiausia pamimėti kad Firaxis jau kurį laiką niekuomet iš karto neišleidžia pilno žaidimo. Ne tą prasmę kad jis yra nefunkcionalus, bet dalis papildomų mechanikų dar bus ateity, būsimose expansion pakose. Be to visada išleisdama naują žaidimo iteracija paprastai apie 60% core mechanikų palieka senas, bet ~ 40% keičia. Ir tai imho yra gerai, nes priešingu atveju po n metų laukimo gautum seną žaidimą, tiesiog su nauja grafine išvaizda. Iš dalies Firaxis toliau stebi žaidėjį reakcija ir gali pastumti žaidimą ar į vieną ar kitą pusę kiek tai dar įmanoma. Na pagal tai ką dabar turim. Žaidimas yra pasikeitęs. Jis nėra labiau sudėtingas, sakyčiau tam tikra prasme kiek paprastesnis, negu ankstesnės versijos (ypač Civ 6) ir toks visas labiau tiesmukas. Kaip jau buvo ra6oma yra tik 3 epochos (kol kas) - Antika, Atradimų laikotarpis ir Modern. Manau ateittį tikrai bus dar ketvirtą epocha, pvz. Information Age, nes verrinant visą žaidimo eigą akivaizdžaii matosi kad truksta dar gabalo. Unitai baigėsi ties II Pasaulinio karo lėktuvais ir tankais - taip niekuomet nėra buvę, visada budavo Modern armor, reaktyviniai lektuvai ir t. t. Aš jau nekalbu apie Giant Death robots. Kaip jau sakiau tu iš esmės pasirenki lyderi su kurio eisi per visas epochas, o nacijos keičiasi. Bet tai atrodo tikrai organiškai ir savaip žavi. Keičiant epochą dalis nacijų pasirinkimų būna defaultiniai, dalį galima atrakinti, dalis lieka neįmanoma dėl pasirinkto lyderio. Bet kurio atvėju atrodo gan organiškai ir gerai padaryta. Šiaip žaidimas dabar toks vosas labiau atitinkantis "istorine realybe" taip pasakykikim. Iš dalies tai yra smagu iš dalies ne. Antikoje pvz tu gali rinktis iš riboto civilizacijš skaičiaus, kurios iš tikrųjų ir buvo Antikoje. Logiškai mastant JAV civilizacija nuo Antikos atrodo keistai. Bet tame buvo savotiškas prieš tai visų buvusių Civilizacijų žavėsis.  Bet pvz. jeigu lyderį pasirinksi Jekateriną Dydžiają, tai Rusija automatiškai atsirakins Modern Age pagal lyderį. Esu baigęs viena pilną patija. Tai atrodė maždaug taip - pasirinkau Cezarį ir Romenus, Exploration pavirtau Ispanija, Modern prancūzais. Laimėjau Domination victory. Buvo savotiškai linksma. Visas pirmas amžius yra praktiškai mokomasis.  Tave už rankos vedžioja aiškinant žaidimo mechanikas. Tikras žaidimas prasideda II etape. Bet ir pirmoje epochoje po senovei kokią vieną civilizacija (t. y. lyderį) galima išnešti iš žaidimo. Kariniai unitai negauna patirties, tik generolai (kurie pasilieka) ir nusiresetina su kiekviena nauja epocha, todėl kaip ankšęiau sutikti pirmikšti karį su kuoka prieš tanką jau neįmanoma. Religija dabar "išpjauta" dar labiau negu V serijoje. Religinės pergalės nėra. Veikia tik Explaration Age ir dingsta Modern. Tą prasmė kad miestai su religija pasilieka, bet ji nebevystoma ir jos negalima palatinti. Domination Victory jeigu teisingai žaisti dabar tikrai gan paprasta. Pirmame žaidime buvau ją pasiekęs, nepastatęs dar nei vieno lėktuvo, bet aviacija jau atidariau. Nereika užkariauti viso pasaulio, užtenka sukurti Atomine bombą. Kas liečia grafika, tai žaidimas atrodo praktiškai tobulai. Įsivaizduokit tą ramesnį V serijos istorinį styliu + graži 3D grafika iš 6. Dėmesys detalėms milžiniškas - pvz. Rusijos modern age pėstininkai ir atrodo kaip jos rodo su WW2 filmose - su durtuviniais šautuvais ir Maxim kulkosvaidžiais. Pranc0zų tankai atrodo kaip jų tikri WWI tankai ir skiriasi nuo kitų civilizacijų. Reziumuojant dabartinėje savo versioje yra tam tikra prasme supaprastintas, bet vistiek labai smagiai žaidžiasi. Manau kaip ir ankstesnės serijos būs n metų vystomas, sulauksim expansion pakų su mechanikų praplėtimų ir bus super. Tiesa labai gerai optimizuotas. Mano vaiko gan sename i5 ir GTX1070 pilnai veža 4K su vidutiniais/aukštais grafikos nustatymais. Vienintelio ko jam tikrai reika, tai SSD. Kol kas tiek.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos