Rekomenduojami pranešimai

Tikrai neblogai video pakurtas. Kai video geras pas mane kazkaip automatiskai isijungia fantazija. :) Atrodo ant tos geros bangos pradeda kurtis kitos mintis ka galima butu dar geriau padaryti ar sukurti. Tikrai ispudingai kaip zaidimui. Jeigu su tokia meile kurtu is zaidimo i filma butu visai kiti rezultatai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

deusex4uugv.png

viskas awesome. daug graziau atrodo, daugiau kambariu aplankyt , stogais palaipiot ir aisku lost stealth. kazko tik keistai judejimas atrode, toks kaip zliauzimas, letas ir nesiubuoja kamera beveik. bet bendrai tai smulkmena tik. 

visiskai naujas zaidimo rezimas : Breach

Square Enix and EIDOS Montreal have just revealed a new game mode for Deus Ex: Mankind Divided, Breach. Breach is described as an innovative game mode, included for free with Deus Ex: Mankind Divided. This new take on the game offers, for the very first time, an arcade approach on the gameplay of Deus Ex: Mankind Divided, providing players with a connected puzzle shooter experience.

As the press release reads:

“As a Ripper, a hacker in the year 2029, your objective is to obtain and sell highly classified corporate data by infiltrating some of the world’s most secure servers, using the funds you acquire to upgrade both your skills and arsenal.

As you play, the rewards you earn, including XP, credits, and booster packs, will allow you to face the increasing difficulty of the game. Challenge yourself, your friends, and people from around the world in the ultimate Deus Ex arcade twist.”

Deus Ex: Mankind Divided – Breach will be a live game mode, introducing new challenges and features by rolling out updates on a regular basis, and will be available from the get-go.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patiko man Bionines rankos ideja. Siaip as kai prie fantastikos truputi tai man idomu iki kiek zmogu galima padaryti robotu.. Rankos taip. Kojos taip. Kas toliau.. Akys, ausys bus. Belieka tik organus kokius dar sukurti ir galima bus perkelti zmogaus galva ant roboto kuno. Aisku iki to dar turbut simtas meta. :)

---

Atrodo, kad galesime sulaukti ir Go Deus Ex Tabletuose ir Smartuose. Siaip man Go zaidimai patiko. Tiek Tomb Raider tiek Hitamn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bionines galunes butu kazkas nerealaus tiem kam to tikrai reikia. jei man reiktu tikrai tokios noreciau, o ne kazkokio plastmases gabalo vietoj to kuris ten dvejose vietose lankstytusi.

siaip jau labai panasiu dalyku yra. organai jau yra auginami/gaminami pusiau sintetiniai irgi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pc gaming show... tiketina eina ant pc maxintas. iskart muzika pradzioj  :sweet:

siek tiek matesi kai parenki iskirtimo animacija kol ji pasileidzia dar speja ekranas visiskai pajuoduot. kazkaip per letai pasikrauna. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplamai siandien daug video ir gameplay'u turetu buti ir daugiau ziniu,nes atsidarytos visos durys,bus imami interviu ir vyks zaidimu pristatymai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūriu įvairiausias demo ir t.t bet NIEKUR nešneka apie skill trees ir upgreidus, ta prasme matosi nedingęs EXP bar'as ir t.t, bet liko 2 mėn iki išleidimo, o aš jau pergyvenu kad gal sugalvojo panaikint ir kažkaip kitaip upgreidint charą teks..? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaip supratau is antrastes bande kazkiek palazdavoti zaidima, kad taip atrodo siu dienu lektuvo neutralizavimas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūriu įvairiausias demo ir t.t bet NIEKUR nešneka apie skill trees ir upgreidus, ta prasme matosi nedingęs EXP bar'as ir t.t, bet liko 2 mėn iki išleidimo, o aš jau pergyvenu kad gal sugalvojo panaikint ir kažkaip kitaip upgreidint charą teks..? :D

o tai ka ten daug sneket? vos ne kiekviename video parodo vis skirtingas galias(apie galias ir t.t. kalbejo anksciau,dabar tik gameplay pagrinde) ir kaip jos veikia ir ka jos daro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.