fakassss

pc pakimba

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, yra beda, ijungiu pc gal valanda normaliai veikia paskui pradeda leciau veikt ir pakimba :) , padeda tik rr, kai pc vel isijungia pusvalandi gal padirba ir vel pakimba :) , kas galetu but?jokiu eroru nemeta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

asmeniskai man taip nebuvo bet mano klasiokui panasus dalykas buvo,harda reikejo keist nes niekas nepadejo

P.S. negarantuoju kad ir tau tas pats

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad tavo vintiliatorius yra pilnas dulkiu ir kai pc temperatura pasiekia per auksta pc pats issijungia.Tokiu atveju nusuk pc sona (viska atjunges) pasiimk pompa ir dulkiu siurbli ir matinenes ploksts virsuje esanti vintiliatoriu prapusk su pompa ir laikyk salia ijungta siurbli nes dulkiu tikrai bus!

Jei nepades rasyk pm bandysiu pagelbeti :angry:

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir buna taip kad kai rr padarau pradziai raso visokius pavadinimus sitemos ar kazkas tokio, ir buvo salia kai kuriu pavadinimu salia parasyta bad, bet paspaudziu f1 tipo resume ir isijunge normaliai, dar dariau kaskokia diagnostika dar neisijungus pc nu ir nieko neaptinka blogo, ir dar pc yra garantinis tai ardyt nesinori, jauciu i garantini nuvesiu tegul valo dukkes :angry:

Redagavo fakassss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo gali cia but beda su hardu nes kai as turejau sena kompa tai kiek pabudavo yjungtas ir pats restartuodavosi arba ka nors kopijuoji irgi restartuojasi tai man atrodo keisk harda arba pasiskolink is ko nors kita harda o sita isimk ir pazek ar restartuojasi ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo gali cia but beda su hardu nes kai as turejau sena kompa tai kiek pabudavo yjungtas ir pats restartuodavosi arba ka nors kopijuoji irgi restartuojasi tai man atrodo keisk harda arba pasiskolink is ko nors kita harda o sita isimk ir pazek ar restartuojasi ar ne.

jis man ne rr, o tiesiog pradeda leciau dirbt ir pakimba padeda tik rr :angry: , ir dar dbr istraukiau is jo vietos i atviresne vieta atidariau balkona nu ir jau kuri laika nepakiba tai jauciu cia del dulkiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti, kad neužtenka aušinimo arba problemos su HDD, videške draiveriais ar pačia motinine. Sunku pasakyti nemačius... Būtų gerai pasekti, ką darai per tą valandą, ką darai tuo momentu, kai nusminga. Pvz., man mėtydavo Blue Screen Of Death, kai geimus paleisdavau ar daugiau videškę apkraudavau. Manau supratai mintį :angry: Anyway, bet kuriuo atveju patartina prasivalyti dulkes iš PC, ir dėl to buvo problemų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau pasidare aisku, dbr jungiau alkona, pc pakibo, dariau rr kai sakiau ismete viskokius uzrasus tai salia "hard disk status" (ar kaskas tokio) salia bad, tai jauciu kad kaltas hardas, nu firefox dar sukas normaliai tai nors tiek gerai, tex i garantini vest :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau pasidare aisku, dbr jungiau alkona, pc pakibo, dariau rr kai sakiau ismete viskokius uzrasus tai salia "hard disk status" (ar kaskas tokio) salia bad, tai jauciu kad kaltas hardas, nu firefox dar sukas normaliai tai nors tiek gerai, tex i garantini vest :angry:

tai jo vesk... ir jei noresi atidaryti deze pasizek ar nera kokio lipduko sujungiancio sona ir gala nes jei ji nuplesi nebegalios garantija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo vesk... ir jei noresi atidaryti deze pasizek ar nera kokio lipduko sujungiancio sona ir gala nes jei ji nuplesi nebegalios garantija :angry:

sita zinau tod ir nelabai norejau ardyt, e o tai jai jau tikrai hardas bus parejas kaip man su jame esanciais failais bus?jau buvau ps2 geimu prisiputes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sita zinau tod ir nelabai norejau ardyt, e o tai jai jau tikrai hardas bus parejas kaip man su jame esanciais failais bus?jau buvau ps2 geimu prisiputes :angry:

tai tikriausei ju neliks.ysirasyk y dvd diskus ka reike jei pc nepastrigs. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tikriausei ju neliks.ysirasyk y dvd diskus ka reike jei pc nepastrigs. :angry:

bandysiu gal pavyks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sita zinau tod ir nelabai norejau ardyt, e o tai jai jau tikrai hardas bus parejas kaip man su jame esanciais failais bus?jau buvau ps2 geimu prisiputes :angry:

Pirktum normalioj firmoj, tai ir failus išsaugotų keisdami HDD, ir dar šono neužklijuotų. O šiaip OEM dalių garantija nesikeičia nuo to, ar šonas užklijuotas, ar ne.. O jei nori tikrai žinoti ar HDD, ar ram, ar dar koks biesas, tai gali parsisiųsti Hirens boot CD ir pasitikrinti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirktum normalioj firmoj, tai ir failus išsaugotų keisdami HDD, ir dar šono neužklijuotų. O šiaip OEM dalių garantija nesikeičia nuo to, ar šonas užklijuotas, ar ne.. O jei nori tikrai žinoti ar HDD, ar ram, ar dar koks biesas, tai gali parsisiųsti Hirens boot CD ir pasitikrinti :angry:

kai pirkau pc jokio skirtumo man nebuvo,nei kokios firmos, nei kokios ten detales, jamiau toki kokio man uztektu ir tiek, ir siaip koks man skirtumas garantija yra tegu tvarko , o del failu tai nieko, ka nors sugalvosiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tai manau turetu buti galima papasyti issaugoti hdd esamus duomenis tad paklausk, bet aisku gali reikti primoketi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.