narkata

Ar ims į Armija (testas)

Rekomenduojami pranešimai

jaučiu jis tas pats, dar apdovanojimai su ąžuolo šakele jam sapnuojasi :D

Turejau draugu skinu seniau, tai tie ten  girdavosi kaip baige sule eis i karo akademija ir poto valys lietuva nuo negru ir pideru, deja beveik ne vienas nepateko i ta karo akademija nes alaus perdaug gere ir nekokie fiziniai pasiekimai ju.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepritariu šauktiniu armijai, nes mano nuomone geriau jau plėtoti profesonalių karių armija, skiriant visas išlaidas, kurios yra dabar leidžiamos šauktiniams, pritraukiant naujus motyvuotus žmones. Kas ten gero bus iš tų 9 mėnesių, kai nemotyvuoti ir (galbūt) ištraukti iš mėkstamo ir gerai apmokamo darbo žmonės ten šoks pagal kaškieno dudele + dar naujas darbo kodeksas kai leis atleisti žmogų be jokios priežasties? Reikėjo valdžiai pirmiausiai pagalvot kaip normalei atsilygint už 9 mėnesius darbo, nuo 7 iki 22 valandos (kaip rašo spauda), tada gal ir savanoriai būtu susirinkę.

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepritariu šauktiniu armijai, nes mano nuomone geriau jau plėtoti profesonalių karių armija, skiriant visas išlaidas, kurios yra dabar leidžiamos šauktiniams, pritraukiant naujus motyvuotus žmones. Kas ten gero bus iš tų 9 mėnesių, kai nemotyvuoti ir (galbūt) ištraukti iš mėkstamo ir gerai apmokamo darbo žmonės ten šoks pagal kaškieno dudele + dar naujas darbo kodeksas kai leis atleisti žmogų be jokios priežasties? Reikėjo valdžiai pirmiausiai pagalvot kaip normalei atsilygint už 9 mėnesius darbo, nuo 7 iki 22 valandos (kaip rašo spauda), tada gal ir savanoriai būtu susirinkę.

Kad jau trečdalį šauktinių savanoriai ir sudaro.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar sako, kad ne no laiferiai, pisasi prie tokių žodžių lyg nežinotu reikšmės, tai ką galiu pasakyti esat tikrai nevykeliai, susiraskit įdomesnę veiklą...

Dabar tai likau paskaityti myžniu komentarų

Stumdamas ant kitų esi ne ką mažesnis mižnius ir vatnikas. Tas pats su daugeliu stereotipinį mąstymą turinčių trintukų.

Sunku net suprast iš kur tokių pasipūtėlių kaip jis ateina į čia...

Redagavo FHIGH

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu tai yra tikrai mažai, reikėtu gal pirma žiūrėti, kaip pritraukti visus savo noru, nes prievarta tikrai neišeitis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia pirma banga, o galvoji kitais metais tiek bus? Net to paties tūkstančio nebesudarys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekreipkit dėmesio ką tas husaras rašo, greičiausiai čia tas pats exit ar kaip jis ten vadinasi patrolinti užsimanė ir tiek. Kaip bebūtų, jei šis pilietis tarnavo tai armijoje jis nieko taip ir neišmoko, nes nežino kas yra pagarba kitam, ir aš nenorėčiau būti ginamas tokių žmonių kaip jis. Armija kažkiek duoda naudos gyvenimui, bet ne tiek, kad ji dėl to turėtų būti privaloma. Kas liečia mus geimerius, tai nepergyvenkit daugumos mūsų reakcija greitesnė, loginis mąstymas geresnis, plačiau mąstome, geriau matome. Ir pilnai tikiu, kad didžioji dauguma profesionalių žaidėjų išėję į armiją trumpam apšilimui, po savaitės laukuose ar miške su pėstininkų skyriumi lengvai įveiktų "tikrų" pėstininkų skyrių jau atitarnavusį armijoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai  čia ir taip aišku, kad daugumos kaip sakiai geimeriu yra reakcija greitesnė, pastabumas, mąstymas geresnis t.t. Kvailiausia yra tai, kad pririnks visokių tinginių t.t, ir tu jų nepriversi daryti to ar ano, geriau jau sutelktu i profesianalių karių rengima, nes iš tokiu ten nieko gero nebus. Aišku yra visokių tingynių, vagių t.t kurie tikrai nenori siekti nieko ir tiesiog tingyniauja. Bet esme jeigu tas žmogus išties dirba, stengiasi daryti karierą ir juos pašaukia čia yra bukumas. Pats asmeniškai eičiau jei pašauktu, nors ir savo noru gal eisiu. Bet kaip sakiau galėtu geriau šaukti tingynius, nusikaltelius, kurie nieko neveikia, nes tokių dabar pilna. P.S kaip minėjo Husaras nieko nemokam kaip tik spaudinėt prie pc, tai kad dabar daugeli karines technikos valdo prie pc sedėdami :D, tai kažkaip čia šaudai tu bbž ką tu nori įrodyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekreipkit dėmesio ką tas husaras rašo, greičiausiai čia tas pats exit ar kaip jis ten vadinasi patrolinti užsimanė ir tiek. Kaip bebūtų, jei šis pilietis tarnavo tai armijoje jis nieko taip ir neišmoko, nes nežino kas yra pagarba kitam, ir aš nenorėčiau būti ginamas tokių žmonių kaip jis. Armija kažkiek duoda naudos gyvenimui, bet ne tiek, kad ji dėl to turėtų būti privaloma. Kas liečia mus geimerius, tai nepergyvenkit daugumos mūsų reakcija greitesnė, loginis mąstymas geresnis, plačiau mąstome, geriau matome. Ir pilnai tikiu, kad didžioji dauguma profesionalių žaidėjų išėję į armiją trumpam apšilimui, po savaitės laukuose ar miške su pėstininkų skyriumi lengvai įveiktų "tikrų" pėstininkų skyrių jau atitarnavusį armijoje.

čia tas pat kaip sakyti, kad jeigu žmogus yra žaidęs farmville jisai yra geras ūkininkas ar jeigu aš žaidžiau diablo 2 su necromanceriu esu geresnis necromanceris, nors pala gal esu. Esmė, kad nelyginkime realaus ir virtualaus gyvenimo, nes realybėje nėra continue ar respawn, tik permanent death.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas dar laimėjo loterija?

as :D, bet matau nemazai pazystamu zmoniu sarase.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as :D, bet matau nemazai pazystamu zmoniu sarase.

Įdomiai aš iš pažįstamų nieko nerandu. Bet dar manau čia neaišku ar tu ir eisi, nes kaip suprantu tik kokia 2000 turi iš jų paimti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomiai aš iš pažįstamų nieko nerandu. Bet dar manau čia neaišku ar tu ir eisi, nes kaip suprantu tik kokia 2000 turi iš jų paimti.

Jo as irgi nelabai suprantu kaip ten viskas yra, kazkoks eiles numeris ir t.t. (Manes ten nera jeigu ka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.