narkata

Ar ims į Armija (testas)

Rekomenduojami pranešimai

Tie kas įsižeidė, dėl kompiuterinių žaidimų fanatikų tai atsiprašau, bet nežinojau, kaip dar galiu jus sugėdint, tačiau manau, kad šiame foruma dauguma tokių ir renkasi, tad...

Skirtingai nei tu aš atsilikau visus savo darbus, ir skaitau tokių kaip tu komentarus.

Kad atsilikai, tai faktas, tik neaisku ar darbuose, greciau prote :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tie kas įsižeidė, dėl kompiuterinių žaidimų fanatikų tai atsiprašau, bet nežinojau, kaip dar galiu jus sugėdint, tačiau manau, kad šiame foruma dauguma tokių ir renkasi, tad...

Skirtingai nei tu aš atsilikau visus savo darbus, ir skaitau tokių kaip tu komentarus.

Atsilikai, atsilikai, supistas rusas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas ir visų svarbiausias nepagrįstas faktas, kad mus laikai žaidimų fanatikais ir no-liferiais, kurie net merginų neturi. Neturiu ką aš su tavim šnekėti. Ir taip aš tave vatniku laikau.

Nerašiau, kad merginu neturi, rašiau, kad merginoms nepatinka tie kurie prie kompiuterio tiek laiko praleidžia, kad net stuburus susipisa, tik nereikia čia pasakot, kad čia žvejų forumas, o ne kompiuterinių žaidimų fanatiku, manau kažkas įsižeidė ir sukilo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Primink prašau ko tu čia atsivilkai tada?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad atsilikai, tai faktas, tik neaisku ar darbuose, greciau prote :D

Atsilikai, atsilikai, supistas rusas.

Ir dar sako, kad ne no laiferiai, pisasi prie tokių žodžių lyg nežinotu reikšmės, tai ką galiu pasakyti esat tikrai nevykeliai, susiraskit įdomesnę veiklą...

Primink prašau ko tu čia atsivilkai tada?

Dabar tai likau paskaityti myžniu komentarų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar sako, kad ne no laiferiai, pisasi prie tokių žodžių lyg nežinotu reikšmės, tai ką galiu pasakyti esat tikrai nevykeliai, susiraskit įdomesnę veiklą...

Man visai idomi sita veikla, tokie atsilikeliai kaip tu man tikrai praskaidrina diena :D

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes turim savo veiklos, bet matom, kad tu neturi. Ateini į kitą bendruomenę ir iškart visus nevykėliais vadini? Už laido tokie visi, bet norėčiau sakau pamatyti realiai tave. Pasižiūrėti ar tikrai toks "patriotas" esi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir gali būt "atsilikes" tada. Ir šiaip visažinis matau, žinai ką žmonės veikia, ką atlikę. Čia irgi gal armijoj išmokė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes turim savo veiklos, bet matom, kad tu neturi. Ateini į kitą bendruomenę ir iškart visus nevykėliais vadini? Už laido tokie visi, bet norėčiau sakau pamatyti realiai tave. Pasižiūrėti ar tikrai toks "patriotas" esi.

Susitiksim vilko take

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimtai herojui husarui atbuko smegeninė, neuniversalus žmogėnas. Nevertas net geims.lt diskusijoms .

tai jums atbuko, grįžkit į realybę, parašiau, kad dauguma esat žaidimų fanatikai ir diskutuojat apie tai apie ką neturit jokio supratimo, tipo ne ? :D

k** juokdariai, žodžiu esat beviltiški, eikit toliau žaist žaidimų nuo kurių ir atbuka jums smegenys...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jums atbuko, grįžkit į realybę, parašiau, kad dauguma esat žaidimų fanatikai ir diskutuojat apie tai apie ką neturit jokio supratimo, tipo ne ? :D

k** juokdariai, žodžiu esat beviltiški, eikit toliau žaist žaidimų nuo kurių ir atbuka jums smegenys.

Nebusi tu kartais vienas is tu kurie su svastikom and savo striukiu vaiksto? Ar kaip jus ten jas "saules zenklais" vadinat.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebusi tu kartais vienas is tu kurie su svastikom and savo striukiu vaiksto? Ar kaip jus ten jas "saules zenklais" vadinat.

Nebūsiu, tačiau gaila, bet ta pati svastika baltų genties ženklas, aišku tu to nežinai ir pradėsi šūkaliot, tačiau nežinau paieškok kur nors, tačiau jūs galvojat, kad esat teisūs, nes turit didelę patirtį, tik ne ten kur reikia :)

Ok, baigėsi pranešimų limitas, bet galėsiu bent pasijuokti iš jūsų sapalionių, ir kaip rašiau, buvau teisus, nes iškart sukilot ir pradėjot rėkaut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaučiu jis tas pats, dar apdovanojimai su ąžuolo šakele jam sapnuojasi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.