narkata

Ar ims į Armija (testas)

Rekomenduojami pranešimai

"Lietuva kulkomis remia", kam išvis tai Lietuvai kištis ten, kur jei visai nereikia. Išrinkom "pyz*ą" gerą atsiprašant. Tai teroristine valstybe išvadina, tai dar ką. Kovoja prieš vėjo malūnus, o paskui ale agresija didelė, reik būtinai privalomą tarnybą padaryt, karių daugiau turėt. .. Jofana, kokius gi čia karius padaris per 9 mėnesius? :D ant mėsos tik nebent tiktai bus. Čia tas pats kas į Čečėniją siuntė bahūriukus jaunus ir guldė kaip rudenio klevelius. Žodžiu, čia gi Lietuva, čia normalu.  Ne ginkluotis reikia, o sveika protą išsiugdyti mūsų gerb. politikams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Rolazz Neveltui "Grybauskaite" manau viska pasako. Zuikis gavo apsauga meskos, tai db axujelina pries vilka

Bump. :D

As irgi i ta kategorija ieinu, tai daug kas sako kad neims manes. Bet kai 16 metu reikejo ten jiem pasirodyti, tai jiem pofik buvo ant to. Gerai nebepamenu, bet jie lyg ir neziuri i tokias pazymas kur dekim tavo daktaras israso, turi ju med apziura patvirtinti. Arba buvau ant durniaus uzsokes kur ten sedejo :D

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tie, kurie sako, kad Amerika kalta dėl karų ir t.t tai visiška nesąmonė. Įsivaizduokit, jei Amerika nepadeda dabar Ukrainai, arba Nato nepadeda Baltijai. Rusijai užimti šias šalis kaip du pirštus apmyžti, išplės savo teritoriją, o paskui jau ateis JAV eilė. Tas pats buvo ir praeito šimtmečio pradžioje, kai sovietai plito po europą. Jei nekirsi per nagus, tai nesiliaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, anksčiau tarnavo po metus ir nieks nenumirė, o dabar kas...dar nieks nepradėjo tarnaut o jau deda į kelnes su savo testais :) gal ir blogai, kad panaikino tarnybą Lietuvoje, kas buvo privaloma, bo dabar nebūtų tų myščiojimų. Manau tarnyba duoda vyriškumo, išugdo teigiamų savybių savyje, taigi pirmu taikymu imčiau tuos 18-20, kurie nesimoko ir durnių volioja besedėdami tėvams ant sprando :) Kas tarnavo, tas mane supras. Peace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, anksčiau tarnavo po metus ir nieks nenumirė, o dabar kas...dar nieks nepradėjo tarnaut o jau deda į kelnes su savo testais :) gal ir blogai, kad panaikino tarnybą Lietuvoje, kas buvo privaloma, bo dabar nebūtų tų myščiojimų. Manau tarnyba duoda vyriškumo, išugdo teigiamų savybių savyje, taigi pirmu taikymu imčiau tuos 18-20, kurie nesimoko ir durnių volioja besedėdami tėvams ant sprando :) Kas tarnavo, tas mane supras. Peace

Niekas čia nemyžtu jei viskas būtų senai privaloma ir panašiai. Imtu iškart po 12 jei niekur nestoji ir jau žinai kas jau laukia, o ne tada kai visi gyvenimus, verslus ir šeimą pradeda kurtis, trumpiau tariant stojasi ant kojų ir iš dangaus šaukia į kariuomenę, kur net nesuvoki kam reikia tos kariuomenės. Pažįstų nė vieną ir ne du, kurie turi verslus ir dirba tik vieni, nėra kam palikti ir jiems vos po 21-24 metus, tai ką tokiems kalbėti? Tokie ir "myža", bet čia netinkamas tas žodis, labiau tiktu - stovi už savo teisės ir ateitį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi ir anksčiau myžčiodavo kai gaudavo pakvietimus, šiais laikais sakyčiau netgi daugiau kurie nebijo ir norėtų eiti tarnauti.

Vyriškumo duoda armija tik tokio, kad gali pasakyti netarnavusiems, kad kas tarnavo tas vyras. Asmeniškai iš mano pažystamų kurie anksčiau tarnavo, dauguma dabar yra nusigėrę, vagys, smurtautojai arba sėdi kaliūzėj. Taip tikrai duoda armija vyriškumo bei teigiamų savybių savyje. Tak dėržatь kariai!!!

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi ir anksčiau myžčiodavo kai gaudavo pakvietimus, šiais laikais sakyčiau netgi daugiau kurie nebijo ir norėtų eiti tarnauti.

Vyriškumo duoda armija tik tokio, kad gali pasakyti netarnavusiems, kad kas tarnavo tas vyras. Asmeniškai iš mano pažystamų kurie anksčiau tarnavo, dauguma dabar yra nusigėrę, vagys, smurtautojai arba sėdi kaliūzėj. Taip tikrai duoda armija vyriškumo bei teigiamų savybių savyje. Tak dėržatь kariai!!!

Pritariu. Tas pats pasižiūrėkit į savo tėvų kartą. Jie tarnavę. Ir giriasi "kas tarnavo - tas vyras"! Bet ar tas vyras, kuris parėjęs girtas pradeda daužyti žmoną, vaikus? Ar tas vyras, kuris dabar prie konteinerio bonkes ieško? Ten psichiką daugeliui suvaro, o ne vyrais padaro. Aš jau geriau sau ateitį kursiuosi nei eisiu tarnauti, kad paskui savo vaikams galėčiau sakyti "kas tarnavo - tas vyras", "seniau buvo gerai - į armiją VISUS!".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš asmeniškai neeičiau kariauti dėl to, kad mūsų politikai įsivaizduoja esantys pasaulio bambos ir spjauna Russijai į veidą. Aišku kad už tai gaus per snukį... Šiaip jau gavom per ekonomiką.

@Rolazz Neveltui "Grybauskaite" manau viska pasako. Zuikis gavo apsauga meskos, tai db axujelina pries vilka

Jeigu tiksliau, tai ZUIKIS gavo apsaugą nuo VILKO, tai dabar axujelina prieš MEŠKĄ.

Aš turiu verslą, tarkim aš išeinu į kariuomenė, 4 žmonės netenka darbo... Čia normalu? O kiek Lietuva neteks mokesčių, kuriuos moka mano įmonė? O kas bus su mano įmone, su paskolom, įsipareigojimais įvairiais? Kur logika?

@dudeperfect Amerika jau padėjo Ukrainai, dėl to ten ir prasidėjo karas. Ir pasakyk tiksliau, kada čia Russija plito po Europą?

85a1d18bf51645cdd73050b3e8ccbf0c.jpg

Jus apskritai matėt Russiją žemėlapyje? Žinote kiek ten žmonių, kokia kariuomenė ir kiek kokios ginkluotės?

Tiems kas nori kariauti, kad nebūtu taip linksma...

ukraine-147-630x420.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai buvo privaloma tarnyba tai buvo panaši situacija - žmonės turėjo gerus darbus, netgi šeimas, bet vistiek buvo imami nežiūrint į jų norus ar pageidavimus. Pilnai suprantu tuos kas turi verslus, paskolas ir t.t., bet prieš įstatymus manau visi esam lygūs, kaip mes to nenorėtume. Kažkas užsiminė apie tai, kad psichika žalojama kariuomenėj - čia daugiau priklauso nuo asmenybės tvirtumo ir charakterio. Nieks ten nemuša, nedaužo ir nereketuoja, kaip būdavo rusų kariuomenėj, o jeigu kažką "paspaudžia" truputį ir žmogus suskysta, tai jam tada ir nevieta kariuomenėj, tik nereiktų kaltinti. bo mane skriaudžia ten. Kas liečia apie "vyriškumą" ir gėrimą - čia taip pat priklauso nuo kiekvieno individo, kas girias, kad tarnavo ir bo jau yra kietas ir daužo visus tai jis to vyro vardo ir nevertas, bet tai nebūtinai turėtų būti pavyzdys kad tokie grįžta iš kariuomenės. Yra tokių pat daunų ir civiliniam gyvenime, kur žmonės užima aukštas pareigas, o elgias kaip laukiniai

Man yra keista, kad yra cituojami tik neigiami dalykai apie kariuomenę, yra ir pozityvių dalykų. Taip ne kiekvienam skirta ta kariuomenė, ne kiekvienas pritampa, tai viskas tvarkoj, ne visi juk gimėm su šautuvu rankoj, bet pilti purvą ant jos nežinant ir nepatyrus kas tai yra, tiesiog yra žema.

Redagavo vesiolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai buvo privaloma tarnyba tai buvo panaši situacija - žmonės turėjo gerus darbus, netgi šeimas, bet vistiek buvo imami nežiūrint į jų norus ar pageidavimus. Pilnai suprantu tuos kas turi verslus, paskolas ir t.t., bet prieš įstatymus manau visi esam lygūs, kaip mes to nenorėtume. Kažkas užsiminė apie tai, kad psichika žalojama kariuomenėj - čia daugiau priklauso nuo asmenybės tvirtumo ir charakterio. Nieks ten nemuša, nedaužo ir nereketuoja, kaip būdavo rusų kariuomenėj, o jeigu kažką "paspaudžia" truputį ir žmogus suskysta, tai jam tada ir nevieta kariuomenėj, tik nereiktų kaltinti. bo mane skriaudžia ten. Kas liečia apie "vyriškumą" ir gėrimą - čia taip pat priklauso nuo kiekvieno individo, kas girias, kad tarnavo ir bo jau yra kietas ir daužo visus tai jis to vyro vardo ir nevertas, bet tai nebūtinai turėtų būti pavyzdys kad tokie grįžta iš kariuomenės. Yra tokių pat daunų ir civiliniam gyvenime, kur žmonės užima aukštas pareigas, o elgias kaip laukiniai

Man yra keista, kad yra cituojami tik neigiami dalykai apie kariuomenę, yra ir pozityvių dalykų. Taip ne kiekvienam skirta ta kariuomenė, ne kiekvienas pritampa, tai viskas tvarkoj, ne visi juk gimėm su šautuvu rankoj, bet pilti purvą ant jos nežinant ir nepatyrus kas tai yra, tiesiog yra žema.

Nepila to purvo niekas ant tos tavo kariuomenes. Pilam ant posakio "kas tarnavo - tas vyras", "tik tarnavę supras" ir pan. Aš pats norėčiau tuos apmokymus praeiti, dėl įdomumo, savęs išbandymo, bet tikrai ne dabar ir ne po 4 metų, nebent atsitiktų taip, kad jau nebūtų ko prarasti - tada eičiau. Bet kai man jau ant nosies 21, galvoj idėjų pilna, kurios su kiekviena diena vis stiprėja ir ruošiasi realizacijai, apie šeimą pradedu galvoti, tai kur man to laiko atrasti, jei pašauks?

Aišku aš dabar studijuoju, dar liko 3 metukai, tai nelabai ir ims dabar, bet aš kalbu apskritai ir daviau pavyzdį savo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten psichiką daugeliui suvaro, o ne vyrais padaro.

Armijoje tuo pačiu ir sveikatą galima susivaryt. Kas pastoviai ir intensyviai sportuoja ir mankštinasi - tiem armija bus visiškas vanduo , o tie kas pritingi ir retai mankštinas , tai juodai susivarys sveikatą (neminint psichologinių problemų).

Redagavo FHIGH

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano broliui patiko tarnauti, bet buvo kvailas ir atsisakė pasiūlymo pasilikti tarnybai po privalomosios. Draugas fiziškai stiprus vos nenusižudė. Aš asmeniškai net nenorėčiau baigti apmokymų, nes tokius baigusius karo atveju pirmoj eilėj ims po tarnavusių. Nenoriu kariauti ir taškas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man dzin ant tos armijos :) Esu 90% isitikines,kad manes nepaims del sveikatos 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išugdyti vyriškumą turi tėvai, o ne kariuomenė. Vyriškumo požymiais yra ne fizinė jėga ir disciplina, o savarankiškumas, pagarba, stabilumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.