scalman

Forza 6

Rekomenduojami pranešimai

Tai ko nepirkti Xbox one @scalman

As irgi galvoju kodel, bet po to prisimenu kad del $ ir prioritetu, bei uncharted 4.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ko nepirkti Xbox one @scalman

Nes nuo kažkur 2012 metų Sony įrodė, kad jų exclusives yra ryškiai geresni ir įvairesni nei Microsoft, pradėjo su PS3, tęsia toliau su PS4. Xbox'as turi Gears of War, Halo, Forza, daugiau realiai nieko. Tiesiog neverta dėmesio ta X1 konsolė jeigu reikia rinktis iš dviejų, jeigu gali abi įpirkt tada aišku, gal ir nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jis turi ps3 ir xbox360 , tai aš žinau kad jis labiau linkes prie ps4
Bet jam juk ir Forza patinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nes nuo kažkur 2012 metų Sony įrodė, kad jų exclusives yra ryškiai geresni ir įvairesni nei Microsoft, pradėjo su PS3, tęsia toliau su PS4. Xbox'as turi Gears of War, Halo, Forza, daugiau realiai nieko. Tiesiog neverta dėmesio ta X1 konsolė jeigu reikia rinktis iš dviejų, jeigu gali abi įpirkt tada aišku, gal ir nieko.

Is dalies pritariu tau, del to ir pats turiu PS4. Bet nepamirskim, kad siais exclusive neapsiriboja, keletas atkeliauja ateiti ir jie tikrai geri. Sea Of Thieves ir Scalebound. Manau vien del situ ir pats isigysiu xbox :) Beto palaikymas xbox 360 zaidimu yra realizuotas zymiai geriau nei ant ps4 ps3 zaidimu. Negalima taip teigti, kad xbox one neverta demesio ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man x1 verta tik del forza kolkas ir nematau kad tai keistusi ateiti kazkaip kol kas. Vistik racing zaidimai ilgaamziai na ilgam laikui lost ir kai iseis naujas forza horizon open worldas , is ps4 puses tokio stiliaus nelabai kazka ir bus. Aisku lieka pc viska tures, bet jei specai silpni manau pridus visai pc tie silpnesni.

Reiks parduot ps3 su x360 arba keist i ps4 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matai siuo metu ant ps4 tik driveclub yra, kas mano manymu apkarpytas forza :) smagiai zaidziasi, bet kai esu bandes forza tai forza labiau patiko :). Idomu kokiu veju ipus naujas Grand turismo :). Grafiskai manau turetu nustebinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra kas žaidžiat, kaip sekasi pereit? Vakar buvau šoke kai perėjau visus volume ir pasirodo tik po 17% pereita, nes kaip suprantu reik pereit su kokia nors mašina, bet išbandant visas kategorijas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.