Arb00z4s

X Box one NFS Rivals (klausymelis)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Pas mane vis atsiranda kazkokiu klausymeliu del susidurusiu kliuciu zaidimuose . Nes konsole X Box one isigyjau tikrai neseniai o paskutine konsole kokia esu turejas taj buvo PS1 ir Sega Dreamcast dar teko zaisiti X box 360 (ne per interneta) . Todel db ir susiduriu su kai kuriomis naujomis technologijomis ir kliutimis:) Dovanokit:) Si karta susiduriau su NFS Rivals persiusiunciau zaidima ir pradejau zaisiti. taigi galvojau kad bus kazkokios taj lenktynes ne su eiliniais zmonem o einait kitaip vadinamas uzduotis ar kaip jas ten pavadinti(lenktynes , dragai , lenktyniavimai su bosais ir panasiai) .kiek besijungiu kiek meginu mane vis jungia zaisti per interneta su policijos masina gaudyti lenktynininkus arba atvirkciai begioti nuo policijos.o noretusi eiti kartais tiesiog uzduotis daryti ir panasiai. Taj cia toks butu mano kalusymelis jums:) Dekoju uz demesi bei suteikta pagalba Aciu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagooglinau, tbet trumpai taip. Tai rašo, kad unplug network cable arba blockint firewalle (čia pc versijai) tai įtariu tau padėtų neto kabelį atjungt ar netą tiesiog :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Pas mane vis atsiranda kazkokiu klausymeliu del susidurusiu kliuciu zaidimuose . Nes konsole X Box one isigyjau tikrai neseniai o paskutine konsole kokia esu turejas taj buvo PS1 ir Sega Dreamcast dar teko zaisiti X box 360 (ne per interneta) . Todel db ir susiduriu su kai kuriomis naujomis technologijomis ir kliutimis:) Dovanokit:) Si karta susiduriau su NFS Rivals persiusiunciau zaidima ir pradejau zaisiti. taigi galvojau kad bus kazkokios taj lenktynes ne su eiliniais zmonem o einait kitaip vadinamas uzduotis ar kaip jas ten pavadinti(lenktynes , dragai , lenktyniavimai su bosais ir panasiai) .kiek besijungiu kiek meginu mane vis jungia zaisti per interneta su policijos masina gaudyti lenktynininkus arba atvirkciai begioti nuo policijos.o noretusi eiti kartais tiesiog uzduotis daryti ir panasiai. Taj cia toks butu mano kalusymelis jums:) Dekoju uz demesi bei suteikta pagalba Aciu:)

game settings galima pasirinkti,kad losti offline.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekoju jums uz pirma pagalba. :) Db turiu dar viena klausymeli zodziuu db kaip ziadziant internetu yra galima irgi ten kazkokias uzduotis vikdyti bet nelb suprantu :) PVZ: BRONZE ANY INTERCEPTOR arba  BRONZE ANY TIME TRIAL ir butwnt situ negaliu iykdyti ant policjos irgi.gal yra kokia pagalba kad butu siu paaiskinimu kaip tikslaiu ir ka padaryti nes bd laktaus su dviem masinikem taj Porshe ir Mustangas o kitu neturiu:) Dekoju uz demesi.nepykit ir nesinervuokite bukite kantrus :) ACIU:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulyciau naudotis youtube,nes zaidzianciu dabar si zaidima lietuviu, xbox one platformoj,kazin ar daug. o tie kurie zaide kazin ar prisimins konkreciai ko tos uzduotys praso.

vedi i youtube'a zaidimo pavadinima ir tai ko ten reikalauja kazkokiam medaliui pasiekti ir manau,kad atsakyma iskrt rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.