Zezan

Geriausi nustatymai rašant xgd3 žaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Taigi bandžiau įrašyti rawą į verbatim diską, disko id MKM003 cd roma flashinau viskas gerai. Tik įsirašiau ir neveikia rašo kad diskas subraizytas gali būti ir t.t tračiau rašant kitus XGD3 žaidimus viskas gerai. Va tik rava blogai įrašo.Tiek 2k14 tiek 2k15. o va rašiau žaidimą Dead o alive 5 jis irgi ten 8.13 gb užima ir jis veikia. Taigi galvoju gal ten blogai su pathintas ar kažkas tokio nes su tuom abg360 pathinau po to pats irgi tas pats. O klausimas toks dar iškyla kokius geriausia nustatymus nauoti šitoje vietoje image.png

Nes vieni sako, kad reikia to online hyper tuning kiti sako kad nereikia, tai kaip ten ištikrųjų yra ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

būtinai turi praleisti žaidimą per abgx360 (visi nustatymai yra forume).

rašai per imgburn 2.6, prieš tai padarai clear opc ir su greičiu x2.4

p.s. matau pas tave yra iHAS 124D revizijos, kiek atsimenu tinka tik B revizijos modeliai, nebent kažkas pasikeitė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia ne mano cd romas screene čia aš iš google paėmiau foto kad parodyt kaip pavyzdį mano cd romas yra ATAPI iHAS 124B 
na o ką skaičiau kad reikia įjungti funkcija Perform opc before write ją reikia įjungti ant tų diski kuriu id yra MKM003 norint įrašyti 4x greičiu ir visada tokiu greičiu rašydavau į tuos diskus ir su ta fukcija "perform opc" ir viskas gerai būdavo, o va su ravu kažkas blogai gal matyt lievai pathinatas buvo ar kažkas tokio.
Bet aš ir  pats pathinau ta .dvd failą ištryniau ir pathinau pagal šitą gidą 
http://www.playmanija.lt/index.php?news=4085 ir vis tiek neveikia. 

Redagavo Zezan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.