FHIGH

Nemėgstamiausi dalykai žaidimuose

Rekomenduojami pranešimai

Padiskutuokime apie jus labiausiai nervinančius ar itin nemėgstamus dalykus , vietas žaidimuose.  :D

Mane labiausiai iš visų dalykų nervina Quarry Junction per FallOut New Vegas (nes ten pilna DeathClaws ir net jei būni aukšto lvl , tave vistiek gali lengvai patiest kaip vaiką) , dar labai pikta būna kai tenka bandyt pereidinėt Demolition Man misiją per GTA Vice City.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padiskutuokime apie jus labiausiai nervinančius ar itin nemėgstamus dalykus , vietas žaidimuose.  :D

Mane labiausiai iš visų dalykų nervina Quarry Junction per FallOut New Vegas (nes ten pilna DeathClaws ir net jei būni aukšto lvl , tave vistiek gali lengvai patiest kaip vaiką) , dar labai pikta būna kai tenka bandyt pereidinėt Demolition Man misiją per GTA Vice City.

Demolition man tai ta su mažu sraigtasparniu? O on topic, tai čystai, rusai per CS GO, nu kaip tik su jais lošt reikia, taip šūdus šneka ir per juos pastoviai pralošiama. Per nervus sėda :D

Redagavo Droveris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sprogstamieji uztaisai. MW3(Arba siaip bendrai - cod) kur tik eini ten ir p*** tau granata i galva .. taip nervuoja negaliu <.>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rusai teammate'ai per CS GO.

Čia jau laiko patikrintas dalykas. Tas pats būna ir per DotA 2 - pradeda belenkaip stumt ir kalbėt belekokias pievas , kad užnervuotų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad jau visi šnekat apie noobus/rusus ir t.t (žodžiu multiplayer) Tai pasakysiu, labiausiai užknisa kai pradedi suprast žaidimą virš vidutinio lygio ir žaist geriau nei vidutinis žaidėjas, ir tas pradėjimas matyt kitų klaidas yra nervinių lastelių žudymas. Neturėtų taip būt, bet taip yra su beveik visais MP competitive geimais, kuriuose išlendi iš totalaus noob'o lygio, tada belieka tik vent'int arba į įšorę šaukiant arba chate/mic flaminant, kas nei vienu atveju nėr gerai bet oh well.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labiausiai nepatinka, kai žaidimas ne šiaip sunkus padarytas, bet žiaaauriai per sunkus. Tada ne mėgaujies žaidimu o tik kankiniesi ir keikiesi belekaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labiausiai nepatinka COD žaidimai ant veterano, ypač COD:WAW, kai reikėjo pereiti ant veterano. Priešų lenda dahuja ir kol nenueisi iki tam tikros vietos, tol jie ir lys iš visų kampų, nesvarbu kiek šaudytum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekenčiu "nematomų sienų", kai vizualiai turėtum pralįsti per tą vietą, bet praktiškai niekaip nepavyksta. Taip pat nemėgstu, kai kokiam open-world arba pusiau open-world RPG žaidime negali net pašokt, peršokt barjero ar nušokt nuo neaukšto slenksčio - turi eiti aplinkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemegstu 'nematomu sienu', respawn'inciu (atsinaujinanciu) priesu, backtrack'inimo pirmyn ir atgal (Dead Space 3, cia tau), 2h+ ilgio tutorial'u (AC III, FF XIII) ir kureju noro mus 'vesti uz rankos'. Yra ir daugiau, cia tik keletas, kurie buvo galvoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nepatinka zaidimuose vanduo, kai reikia plaukti juo ir dar tuo paciu oras baigiasi. Cia nuo Tomb raider like. Turbut po to ir i kitus zaidimus persimete tai.

Dar vienas dalykas, kai zaidimuose nenoredamas pradedi rinkti kokius nors itemus (zaidimui negelbejancius). Ir po kiek laiko sunku nerinkti. Nervina. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.