AddBoss

Dėl Vaizdo plokštės

Rekomenduojami pranešimai

Norėčiau paklausti kokia galėtumete pasiūlyti vaizdo plokšte, už 550 lt  žaidimams ,kad vežtu tokius žaidimus kaip gta 5 watch dogs ultra arba high grafikom ir nelagintu seip buvau išsirinkes viena vaizduške Geforce GTX 750 TI bet nežinau ar mano procesorius paveš žodziu pasakysiu koks mano procesorius ir ttt.  

Processor Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20 GHz 3.60 GHz

RAM 8

system type 64 bit 

Redagavo AddBoss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali drąsiai imt GTX 750 Ti, procesorius tikrai paveš :D. Bet nesitikėk, kad paveš Watch Dogs, nes net ant mano i7 4790k GTX 970 nepaveža normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau paklausti kokia galėtumete pasiūlyti vaizdo plokšte, už 550 lt  žaidimams ,kad vežtu tokius žaidimus kaip gta 5 watch dogs ultra arba high grafikom ir nelagintu seip buvau išsirinkes viena vaizduške Geforce GTX 750 TI bet nežinau ar mano procesorius paveš žodziu pasakysiu koks mano procesorius ir ttt.  

Processor Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20 GHz 3.60 GHz

RAM 8

system type 64 bit 

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/gigabyte_amdati_radeon_r9_270_2gb_gddr5_pcie_gvr927oc2gd tokia greitesnė. Procesorius paveš(gtx 780 ti pavežtų) tik už tokią kainą nesitikėk lošti ant ultra, nebent tavo monitoriaus rezoliucija 480p. Patikrink maitinimo bloko watų skaičių, pažiūrėk ar yra jungtis vaido plokštei.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/gigabyte_amdati_radeon_r9_270_2gb_gddr5_pcie_gvr927oc2gd tokia greitesnė. Procesorius paveš(gtx 780 ti pavežtų) tik už tokią kainą nesitikėk lošti ant ultra, nebent tavo monitoriaus rezoliucija 480p. Patikrink maitinimo bloko watų skaičių, pažiūrėk ar yra jungtis vaido plokštei.

O Jei lostau ant ulta tai lagintu taip išeina ? o high bent paveštu nes db mano vaizdo plokštė busima AMD Radeon HD 6600 series tik ant low veža geresnius žaidimus kaip watch dogs jau bandžiau Pvz Legue of legends tai full grafikom nes ten mažai geimas užema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Jei lostau ant ulta tai lagintu taip išeina ? o high bent paveštu nes db mano vaizdo plokštė busima AMD Radeon HD 6600 series tik ant low veža geresnius žaidimus kaip watch dogs jau bandžiau Pvz Legue of legends tai full grafikom nes ten mažai geimas užema

Ant high veš 1080p raiška. O kokia tavo monitoriaus reza?

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paves ir High ir Ultra. Aisku ant high bus geresnis FPS. 

Watch Dogs aplamai yra labai blogai optimizuotas zaidimas.

Redagavo HESA1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perf prasme 750 ti eina vienodai su R7 260x tai kuri pigesne ta geriau imt. bet uz 530-550 gali paimt R7 265 kuri jau yra gerokai geresne uz ta 750 ti. ant BF4 ar FC3 skirtumas tarp 750ti ir r7 265 ant ultra ir full hd rezos apie 10 fps. o tai nemazai

uz 550 lt iseina ir R9 270 jei jau taip norisi. cpu uzteks . zaidimai eis normaliai tikrai o jei reza sumazinsi nuo full hd tai isvis skraidys

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paves ir High ir Ultra. Aisku ant high bus geresnis FPS. 

Watch Dogs aplamai yra labai blogai optimizuotas zaidimas.

Ultros neištemps, nebent ant 15fps. Far cry 4 ant high turėtų vežti.

perf prasme 750 ti eina vienodai su R7 260x tai kuri pigesne ta geriau imt. bet uz 530-550 gali paimt R7 265 kuri jau yra gerokai geresne uz ta 750 ti. ant BF4 ar FC3 skirtumas tarp 750ti ir r7 265 ant ultra ir full hd rezos apie 10 fps. o tai nemazai

O r9 270 dar greitesnė.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant high veš 1080p raiška. O kokia tavo monitoriaus reza?

Pas mane hujne monitorius tik 1360x1024 pavadinimas FLATRON L1953S žiauriai senas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane hujne monitorius tik 1360x1024 pavadinimas FLATRON L1953S žiauriai senas :D

Nu tuomet ir ant ultra nustatymų paveš. Šiaip tavo monitorius palaiko 1280x1024 rezoliuiją.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tuomet ir ant ultra nustatymų paveš.

Tai kuri man imt patari ta kur tu pasiulei ar ta mano kur as sakiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi zaidimai turi nustatymu kurie kerta per fps ziauriai ir kurie maziau. todel gali pvz turet ultra teksturas ir detaluma o kazka medium , ar sumazint AA , kas tkrai labai kerta per fps. jei kazkas ten viska sujunge default max ir po to rodo kad gauna mazai fps tai ...  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kuri man imt patari ta kur tu pasiulei ar ta mano kur as sakiau?

R9 270 yra gerokai greitesnė už 750 ti

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

R7 265 arba R9 270 butu normalu ten tau. tik velgi nereikia tiketis kosmoso kazkokio. kartais brangesne gpu viska ka padoro tai dedada pvz 15 fps .. kas gali net ir nesijaust. ziurint nuo kokiu fps matuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ultros neištemps, nebent ant 15fps. Far cry 4 ant high turėtų vežti.

O r9 270 dar greitesnė.

Atrodo cia tau video kaip 15fps ? Beveik viskas ant Ultra.

@AddBoss Paves gerai jeigu ir beveik viska ant Ultra nustatysi.

Redagavo HESA1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.