edvashas

xbox360iso

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal galėtų kas paaiškinti kaip naudotis Xbox360iso.com svetaine? Prisiregistravau, kad ir ant kokios temos bespausčiau parašo: 

There are no posts in this forum.

Plius gal žinote iš kur būtų galima parsisiųsti senesnių žaidimų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikia prisijungti :D Man atrodo patvirtini email'a ir tada login darai.

Įdomu man kaip jis čia sugebėjo prisiregistruoti ir prisijungti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D mieli draugai, aš prisijungęs bet vistiek nieko neleidžia peržiūrėti? bus protingesnių minčių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D mieli draugai, aš prisijungęs bet vistiek nieko neleidžia peržiūrėti? bus protingesnių minčių?

tu per email tikrai patvirtinai? gal kartais jie ten liepia pvz taisykles perskaityt pirma dar. nepamenu gerai bet gali but. o siaip visko ir seneseniu rasi kickass.to be jokiu reg ar pan. as tai nekenciu tu daliu siuntimo is tu iso saitu.dar su atskirais downloaderiais ten reikia. kiti linkai dar premium buna . pamenu ten vargo vakariene budavo kai kazka megindavau siust.  :fuuu:  pamegink tam kickass.to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plius gal žinote iš kur būtų galima parsisiųsti senesnių žaidimų?

as is kinozal.tv siunciu x360. iskepu cd ant pc ir varau online. ten rusu saitas. jai nesupranti rusu,pasinaudok online verteju. viskas ten paprasta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as is kinozal.tv siunciu x360. iskepu cd ant pc ir varau online. ten rusu saitas. jai nesupranti rusu,pasinaudok online verteju. viskas ten paprasta.

Kad ten beveik visi žaidimai RU kalboje, tai nelabai tinka man...

tu per email tikrai patvirtinai? gal kartais jie ten liepia pvz taisykles perskaityt pirma dar. nepamenu gerai bet gali but. o siaip visko ir seneseniu rasi kickass.to be jokiu reg ar pan. as tai nekenciu tu daliu siuntimo is tu iso saitu.dar su atskirais downloaderiais ten reikia. kiti linkai dar premium buna . pamenu ten vargo vakariene budavo kai kazka megindavau siust.  :fuuu:  pamegink tam kickass.to

Užsiregistravau dar kartą ir dabar jau viskas OK. O tą kickass žinojau, bet nelabai randu ten ko norėčiau... Kaip suprantu ragas ant senesnių žaidimų, pvz norėčiau Overlord pirmą dalį pažaisti prieš žaidžiant antrą, bet nerandu, turbūt teks vargti su xbox360iso, bet ten pekla truputį, plius daug kur reikalauja premium kad parsisiųsti... :(

Kad ten beveik visi žaidimai RU kalboje, tai nelabai tinka man...

Užsiregistravau dar kartą ir dabar jau viskas OK. O tą kickass žinojau, bet nelabai randu ten ko norėčiau... Kaip suprantu ragas ant senesnių žaidimų, pvz norėčiau Overlord pirmą dalį pažaisti prieš žaidžiant antrą, bet nerandu, turbūt teks vargti su xbox360iso, bet ten pekla truputį, plius daug kur reikalauja premium kad parsisiųsti... :(

Radau visai neblogą: http://x360-club.org/browse.php

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na su senais visada problema buna. dar ant pc rastum ji manau daugiau kur atsisiust. o del xbox360iso ,tai ten naudok downloaderi tada paprasciau tuos failus ten siuncia. aisku ieskok tik kurie free.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blackcatsuose labai daug senienu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.