Impaler

Su šv. Kalėdomis! Ką gavot dovanų? :)

Rekomenduojami pranešimai

nu nzn :D siaip as tai pastoviai perku ralph and lauren kvepalus ten afigieni yra

Nzn as neekspertas, man jeigu kvapas patinka tai jais ir purskiuosi, ir man dzin ar ten gucci ar chu***ci :) kurie nepatinka tai tais labai gerai masinos kilimelius ir bagazine ispurkst kad nuo dregmes nesmirdetu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sau nieko nesidovanojau, dovana pasidarysiu veliau (dar trūksta pinigu iki tos dovanos) :D

gavau drabužiu, Šachmatus stiklinius, alkoholio Rulete, Jack daniels bonkute su gertuve :) kaip ir viskas :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia dar neskaitant Cs:Go Skinų,ane? :DD

o šiaip pats sau kvepalus pasidovanojau 212 VIP Men iš tėvų,sesės litais ir šiaip dar higienos priemones :D

skinu tai nepirkau viskas per case pas mane :D atidarai case o tada arba sauki ahujienai arba dauzai galva i siena :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sau nieko nesidovanojau, dovana pasidarysiu veliau (dar trūksta pinigu iki tos dovanos) :D

spėju, kad ta dovana tas galingas kompiuteris, kurį nori susirinkt  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkaip visas dovanynas si karta issikeite i pabuvima su artimais zmonemis. Turbut daug geriau negu kazka gauti materialaus (kalbu tik apie save). Siaip Kaledos tesiasi visa gruodi, tad jeigu pavyks dar pabandysiu siemet pasidovanoti plansete. Antras uzsibreztas dalykas gyvenime (pirmas buvo PC nusipirkimas). Skamba gal kiek liudnokai, bet taip nera. :) Visus sveikinu su sventem ir su antra Kaledu diena.

c83f7f8f3580.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ranksluosti, euru maiseliu ir uhm... termosa. Kukliai taip, bet patenkintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu ir jus!  :santa:

Pats gavau:

Kojiniu pora (man ju truko :D)

puoduka

saldainiu 1kg

130 litu, ne euru :(

Redagavo MefiX19

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sau pasidovanojau orkaitę nes jos labai reikejo. Nuo Kalėdų senelio nieko negavau nes buvau blogas :) Dar galvoju sau kanors iš Steam pasidovanoti. :) O iš artimųjų kaip ir nieko negavau nes visos dovanos buvo sirtos mano dukrytei. B**d senstu :/ :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau negeras todel nieko po eglute neradau, tik Euru kapeiku rinkinuka, o sau pasidovanojau naujas dartu strelytes

Redagavo busted

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujo sporto klubo abonimentą, kurį norėjau pradėt lankyt.
Shkertik apyrankę.
Saldumynų.
Kalėdines kojines.
Raudoną varlytę.
100 eurų.
Sega Master System su visais priedais.
Feihao konsolę, Sega Mega Drive 2 PAL kosnolę, Nintendo four score x2, nintendo pultelį, PS2 EyeToy.
Tris Zhilitiono disketes.
Nintendo Game Cube boxed ir vieną žaidimą (brolio ir jo žmonos dovana, kuri dar nepasiekė Lietuvos)

Geras buvau šiais metais. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.