srs789

PS3 atrisimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Rasiau tikriausiai i visas forumo skiltis, bet vis atsiranda man problemu. Pabandysiu viska isdestyt tai ko nesuprantu ir lauksiu is geru zmogeliu issamiu atsakymu.

Taigi, turiu ps3 120gb konsole, nusipirkau visai nesenai, konsole turiu pirma karta taigi nieko apie jas neismanau. Nusipirkes, konsoles versija buvo 3.55, prase atnaujint, atnaujinau i 4.60 man atrodo. (Tikriausiai padariau blogai, nes kiek skaiciau atrisimas 3.55 labai pigiai kainuoja). Dabar nusprendziau atsiristi konsole ir pradejau dometis, tikriausiai mano konsole yra viena is naujausiu nes jos serijinis kodas yra CECH-3003B o date code 1B. Taigi mano klausimai butu tokie:

1. Ar mano konsolei tinka atrisimas tik su cobra ode kuri kainuoja 300lt??

2. Ar galesiu zaisti online zaidimus ir kokia yra rizika gauti bana?

3. Gaves bana, konsole naudotis isvis nebegali ar banas tik tam zaidimui?

4. Tarkim nunesus atristi, man irasys naujausia cfw su kuria eis zaisti naujausius zaidimus, bet veliau kai iseis dar naujesne ir koks nors zaidimas prasys atnaujinti cfw, tai man reikes nesti vel pas meistrus kad atnaujintu ar automatiskai vis atsinaujins?

5. Atsirises, zaidimus galesiu siustis is pacios konsoles interneto ir isirases zaisti? Ar butinai reikes parsisiusti i PC, isikelti i USB ir t.t?

6. Jei reikia USB, tinka bet koks usb ar yra kokie specialus konsolems?

7. Atsirises PS3 nereikes jaudintis kad nepaleis naujesniu zaidimu, kurie iseis uz metu, kitu? ( tarkim neatitiks mano cfw su zaidimo reikalaujanciu )

8. Kaip isirasyti zaidimus i USB ir zaisti per HDD?

9. Beje, kas yra isorinis ir vidinas hardas? I ka kelti zaidimus?

Labai tikiuosi, kad atsiras kas nors, kuris gales atsakyti i visus klausimus issamiai o ne savu kalba (CFW, OFW, IRD, MULTIMANAI visokie ir t.t), nes as su ja baigiu uzsip*** anksciau laiko. Zodziu paaiskinkit. Aciu.

Redagavo srs789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bana visada yra rizika gaut, bet mazesne buvo su odem;

banas konsolei, nebeprijunksi jos prie neto;

atsinaujint pats galesi jau cfw failus atsisiuntes;

jeigu turesi naujausia cfw visi zaidimai veiks;

isorinis tai kur belekur gali nesiotis harda (USB jungtis), o vidinis kur visada dezej tupi (SATA jungtis);

na atsakiau ka zinojau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ODE neturi CFW (modifikuotos programinės įrangos), o naudoja OFW (oficialią programinę versiją, tokią pačią, kokia yra ir neatrištuose PS3). OFW atnaujinimai pastaruoju metu dažnai užblokuoja ODE ir dažnai reikia meistrų pagalbos, jei nori atsinaujinti į naujausią OFW. Pagrindinė problema-kai neturi naujausios OFW, negali žaisti ir online. Žaidimai, jei neklystu, veiks tik iš išorinio HDD. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip suprantu CFW neturi, o tik OFW, tai girdejau, jog atnaujinus OFW pasinaikins konsoles atrisimas, tai jeigu man po puses metu prasys atnaujint OFW, kad tarkim nauja zaidima paleistu, tai taip iseina, kad atnaujint neapsimoka, nes pasinaikins atrisimas, taip pat ir to zaidimo negalesiu zaist, nes neatsinaujinsiu? Reikes vel pas meistrus vezt kad atnaujintu OFW ir atrisimas pasiliktu? Tai koks pointas moket dabar 300 lt uz ODE, jeigu po puses metu negalesiu vistiek zaist naujausiu zaidimu?

Beje, zaidimus visada turesiu turet isirases flashe ir zaisti tik is jo, nes is vidinio HDD negalima?

Redagavo srs789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na todel tie ODE ir neprigijo nei prie x360 nei prie PS3. Juos galima uzblokuoti su kiekvienu updeitu, todel labai didele rizika kad jie anksciau ar veliau isvis gali nustoti veikti.

Todel populiaresnes yra senesnes PS3 konsoles kurioms ODE nebutinas, uztenka perrasyti cfw ir gali zaisti is vidinio ar ishorinio hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau būtų geriau parduoti šį PS3 ir nusipirkti atrištą arba bent downgradinamą modelį. Bus žymiai geriau, nes CFW yra pranašesnė už ODE. Galėsi pats saugiai atsinaujinti CFW, žaisti iš vidinio bei NTFS/FAT32 išorinio HDD, veiks visos homebrew programos, online ir t.t. Šio modelio neapsimoka atrišti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme tame, kad parduot tikrai nebeparduosiu del tam tikru priezasciu... Tai tarkim as ji atsirisiu, kaip bus su atnaujinimais OFW? Reikes kiekvienu kartu nest pas meistrus kad OFW atnaujintu ir atrisima paliktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priklauso nuo OFW. Į kai kurias OFW atsinaujinti saugu ir pačiam, į kai kurias ne. Daugeliui žaidimų sukuria fix'us, kad nereiktų naujausių versijų, bet, kaip jau sakiau, be naujausios OFW neveiks online. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip pirkau sia konsole uz mazai lietuvisku ir gavau labai gero stovio PS3, atsirisus ji mam kainuotu apie 600lt, perziurejau skelbimus, visur atristi apie 700lt ir net daugiau, yra neatristu po 500 ir t.t. Zodziu, pardaves ir nusipirkes kita, ne tik permokeciau, bet ir nezinociau koki suda pasiemiau.. Gal buvo gaves ylod ar pns.. Net nezinau ka daryt, sukimicinot mane su ta OFW dabar.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gavai pigiai ir gero stovio, kodėl permokėtum? :) Gali parduot dar brangiau, nei pirkai. Kitą PS3 gali pasiimt už tokią pačią kainą. Nulaužimų kainos taip pat skiriasi-ODE nulaužimas-400lt, downgrade-150lt. :) Praktiškai, jei nusipirktum kitą PS3 už tokią pat kainą, už kokią parduotum, sutaupytum 250lt+nereiks išorinio HDD pirkti :)

Slimai YLOD negauna, tad nesuk galvos :)

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz 300lt idealaus stovio tikrai nerasciau, ieskojau, visi apie 500lt, atristi nuo 700lt eina. O isorini HDD turiu (usb 16gb jei tinka). Zodziu, parduot ir perpirkt kita tikrai nenoriu, plius zadu ateinanciais metais isigyti ps4, o ps3 nusipirkau tik siaip pirma karta susipazinti su konsole, pazaisti ivairius zaidimus ir t.t Na nezinau, patarkit, konsole kainavo 300lt, atrisimas kainuotu 300lt, uz 600lt man iseitu geras daiktas su atrisimu, konsole jokiu minusu neturi, bet su ta OFW... Suprantat, as isivaizduoju taip, kad atsirisus as pazaisiu viskas normaliai, bet po puses metu, kai tarkim, kaip pavizdi, iseis nba 2k16, prasys naujesnes OFW, tai vadinas as nebegalesiu jo pazaist? Dabar ssumokesiu 300lt uz atrisima tik pusei metu i prieki, o veliau tas atrisimas bus sudo vertas? As taip isivaizduoju? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ok, mokėjai 300lt. Kas trukdo parduoti už 500lt ir nusipirkt kitą už 500lt arba primokėti ir gauti iškart atrištą? Paaiškink man (matematiškai), kodėl tau apsimoka jį atrišinėt :D Su 16gb beveik nieko nepažaisi, tad reiks pirkti normalų išorinį HDD. Pvz, GTA 5 užima 18gb, Heavy Rain-20gb, Uncharted 1,2-20gb, 3-45gb ir t.t.  Beje, už 300lt nelabai kas atriš šitą modelį. Apie 400lt kainuoja atrišimas. Jei pigiai daro, didelė tikimybė, jog jie kokie kreivarankiai, neturintys daug klientų.

Dar vienas iš variantų-neatsirišti konsolės. Gali nusipirkti PS Plus už 160lt metams. Kiekvieną mėnesį gausi nemokamai žaidimų, o Plus reiks ir ant PS4, norint žaisti online. Žaidimai PS3 nėra labai brangūs, iš UK galima po kelis svarus nusipirkti. Galvok pats, kaip tau geriau. Bent aš parduočiau šią konsolę už kokius 500lt, nusipirkčiau kitą už 500lt ir nuneščiau atrišti už 150lt :) Geriau pasikeisti konsolę ir mokėti 150lt už atrišimą nei 400lt+pirkti išorinį HDD. Paprasta matematika :) Juk parduoti ir nusipirkti konsolę gali už beveik tą pačią kainą. Niekaip nesuprantu, kuo susijęs konsolės pardavimas už ~500lt (kas yra maždaug vidutinė kaina) su tuo, kad mokėjai 300lt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jau buna kai nezinai ka perki o remiesi tik kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu mesti kelio del takelio :) jei gavau gera daikta tai kam parduoti ir pirkti kazkoki kita kuris gali buti ir su defektais visokiais, gal buvo perkaites ar siaip kas nors atsitike. Esme ta, kad man to atrisimo kaina 400 lt nera svarbi, nes man konsole iseis 700 lt, kurie ir taip visi pardavineja atristus uz 700lt, o dar pardaves, nezinai koki hujne gali kita nupirkt, taigi ta kaina gautus tokia pat. Tik as sakau nesuprantu vieno dalyko, kuri rasiau anam komentare, ar tas atrisimas bus tik pusei metu laikotarpiui ar ne? nes paskui norint zaisti naujesnius zaidimus, as negalesiu, nes netiks OFW ir reikes pas meistrus vezt kad OFW pakeistu ir atrisima paliktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.