mantukis5000

Mokyklos dalykai

Mokyklos dalykai  

38 nariai prabalsavo

1. 1. Fizika...

2. 2. Anglų kalba...

3. 3. Istorija...

4. 4. Rusų/Vokiečių/Prancūzų kalba...

5. 5. Matematika...

6. 6. Lietuvių kalba...

7. 7. Tecnologijos(braižyba, siuvimas, pjaustymas...)...

8. 8. Pilietinis ugdymas...

9. 9. Dailė...

10. 10. Etika/Tikyba...

11. 11. Kūno kultūra...

12. 12. Muzika...

13. 13. Informacinės technologijos (informatika)...

14. 14. Chemija...

15. 15. Biologija...

16. 16. Geografija...

Rekomenduojami pranešimai

@Emilis09 pas mane ten buvo žąsinas, manęs jis nekentė kaip ir aš jo, ateini į kūno kultūra, ir man vienam tekdavo bėgioti po du kilometrus , ačiū ne jam sakydavau, plius dar aš ji į 4 puses pasiusdavau, užtai padirbinėdavau gydytoju atleidimo dokumentus ir taip dariau kokius 4 metus, kad tik nelankyti kūno kultūra, kol nepagavo (o tada kardanas buvo man) (net nenoriu prisiminti) 

@Altec128 su tuo džiaugtis tai net prajuokinai mane (vakarėliai, nesamoniu darymas, ekskursijos, va šitie ir buvo tik džiaugsmas mokykloje) o visa kita mokytis mokytis (vemti norisi) 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As is tu kur kalbos gerai ejos, anglu, lietuviu, rusu. O matem ,fizika, chemija nekazka per tas lygtis ir t.t. Tikyba emiau kad kortom palost, bet pamatem kad etikoje dar daugiau lafa klasiokams :D narkata pralinksminai su kuno kultura :D keistai uzsisedes fizrukas ant taves buvo :D

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labiausiai nekenciau ir vengdavau dvieju pamoku, muzikos ir istorijos, abi mokytojos buvo konkretus kosmosai, esu nekarta svarstyme buves del butent siu mokytoju, netgi teko baznycios chore pora kart dalivaut kad tik iskaita gaut is muzikos, o su istorijos mokytoja jau nuo 5 klases konfliktai budavo, ko tik as jai ten nepridares buvau, ten tie smeigtukai ant kedes palyginus juokas :))) man dabar net gera prisimint, gaila nebuvau nei tos nei tos susitikes jau 8 metus :) galiu garantuot kad jos manes nepamirs iki grabo lentos :D gerai kad jos nebemokytojaus kai sunus eis i ta gimnazija :) o siaip kas labiausiai nesiseke tai lietuviu, man ten briedas kazkoks su tais kabeliais, nosinem ir kitokiom nesamonem, pats stebiuosi kaip dar rasybos egzamina islaikiau, lengviausia tai budavo matematika ir chemija, nera ten kas veikt, dalyvaudavau ir KENGURA ir dar vietas neprasciausias imdavau, tai dabar nors niekas su pinigais neapgauna :D joke, o kiti tokie dalykai neautralus labiau buvo, dar rusu gerai sekesi pora metu nes mokytoja kadrinau, buvo jauna ir labai grazi ruse 22m, nors dabar dar grazesne tik kad jau su vaikais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@intenso33 man irgi buvo svarstymai, net 3 turėjau , ir dar pora kartu mokyklos aktu salėje visus surinkdavo visus blogiausius, ir prieš visus tavo darbus blogus pasakodavo ir šalia dar policijos inspektorė stovėdavo ir moralą atrašydavo (dabartiniai mokiniai nesuprastu kaip buvo seniau mokyklose nuo 91metu kas pradėjo mokytis)
Lietuviu visada man sunku buvo (nes esu pusiau LT pusiau RU) plius LT kalbos mokytoja keitėsi kiek vienais metais beveik
Muzikos nelankiau (bet buvau kandidatas i mokyklos chorą ,vos išsisukau su tėvu pagalba) ir tai atsiskaityti su mokytoja būdavo lengva ,nupirkdavai skambuti kaip sakoma  varpeli ,nes ji kolekcionavo :D
Tikyba ėmiau, nes draugas vyresnioje klasėje buvo ir sakė neimk etikos bus bloga, taip ir gavosi, kas etika paėmė kentėjo , kiekviena pamoka jie tik rašidavo ir rašydavo o paskui atsiskaitymas būdavo jiems, o mes per tikyba ŠŠŠŠŠ malėm
Rusu visiškai nesimokiau, nes vienintelis klasėje mokėjau rusu kalba , tai mokytoja man iš oro rašydavo pažymius, net buvo leista kartais neiti į jos pamoka man, ypač per kontrolinius arba kokius testus :)
Matematika - moku skaičiuoti to man ir užtenka, visa kita su savo tom formulėm eina jie į keturias  puses  

Fizika - tas pats kaip matematika , bet čia buvo kaltas ir mokytojas , tuo laiku kuriems papuolė tas mokytojas kitom klasėm tai apie 25% kentėjo nuo jo , paskui ji atleido (taip ir reikia tam Felix'sui čia jo klitčka buvo)

Chemija puse velnio
Istorija puse velnio
Biologija puse velnio, bet kai pradėjome apie žmogų eiti tada jau buvo sunkoka 
Geografija lengva buvo - gal dėlto kad mokyklos pavaduotoja dėstė (kuri mokykloje visus velnius kaip mane ramindavo) :D

Informatika lengva buvo
Dailė lengva buvo 
Darbu pamoka (kas tai yra net nežinau :D ) nieks neidavo eidavome tik kad beisbolo lazdas pasidaryti :D o pažymius rašydavo iš oro visiems 10, plius alkoholikas dėstė mums :D

Vokiečių kalba - visada buvo problemų man , nes nieko nemokėdavau bet visada gaudavau vasaros darbu , išversti 50 puslapiu visokius tekstus, Gaila kad tada nebuvo google vertėjo, nes vistiek pagal vertima gaudavo minimalu bala kad išlaikyta :D
Anglu - neėmiau (buvau duurnas tada)
Pilietinis ugdymas - tokio neturėjome tais laikais 

Atsimenu kad per vienus metus trys klifos atsisakė musu klasės, ir paskui mokyklos taryba nutarė suskaldyti musu klasė (priežastis buvo tiek mums tiek musu tėvams, kad musu klasės nieks nenorėjo imti) išvis tada pasiutome mes ,aš vapšė pasiutau pradėjau dėt skersa ant visko, aišku visi kurie buvo išmėtyti po kitas klasės iškart žiūrėjo ir mokytojos kitaip, bet tuo pačiu ir šaipydavosi (pagaliau asilu klasė išardė) aš išgirdęs ką ji pasakė , buvo pasiusta į visas keturias puses , ir tai buvo ne viena mokytoja, bet nevisos sakė mums tiesiai į akys, aišku bandėm tuo naudotis kad sujungtu atgal mūsų klase ,bandėm visokiu pasakų šnekėti pavaduotojams daugumos mano klasės tėvai irgi bandė, bet deja nieko 

bet kai mirė musu direktorius (kurem buvo viskas dzin visus reikalus tvarkydavo pavaduotojos) ir atėjo naujas direktorius, tai visus blogiausius mokinius iš visos mokyklos, galima sakyti atsikratė greitai per metus du, aš atlaikiau iki trijų 

da nu nnnnnnnaaaaaaa kiek čia prirašiau (retai aš tiek prirašau vienam poste)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ha. :D o man vienam kaip matau muzika patikdavo. Realiai patiko tuo, kad pažymius rašydavo iš oro. Tiesiog užtekdavo ateiti į pamoką ir pripildavo dešimtukų, nes šiaip dainuot, tai niekad nemėgau ir jei reikėdavo išmokt kokią dainą, tai visada nusimazindavau :D
Turbūt pats baisiausias dalykas, tai matematika.. net nesinori prisimint, zodziu, net ir nepasakosiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakysiu tiek, kad patys kalti, jog mokykloje jums taip "blogai" buvo, ne visi mokytojai velniai. Beje teko metus mokytoju dirbti, kai buvau 21 metų  :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai lengviausia yra matkė, anglų ir gal fizika (?) Labai nekenčiu istorijos. Ne tiek pamokos kiek pačios mokytojos. Pradedi ką nors prieštarauti, ji pradeda vis tą pačią litaniją: Aš dėstau teises ir žinau jas, pamokose mokiniai turi paklusti mokytojams ir t.t. Chemija taipogi ne per geriausiai. Bet bandau taisyti situacija labiau stengdamasis, draugų pagalba. Dailės nokytoja taipogi, sako padėkit darbus ant stalo ir aš juos surinksiu. Po savaitės ateinam klausiam kur darbai ji aiškina jog jai moka tik už mokytojavimą. Taip pat pvz: pieši piešinį pagal temą, ir jai atrodo kad kažko trūksta, bet pieši piešinį sau ne jai. Linkiu neturėt tokių mokytojų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Džiaukitės kol dar lankot mokyklą ;)

Nuo 11-os klasės ir džiaugiuos, kažkaip supratau, kad visai smagu toj mokykloj. Pažvengiam, linksmai praleidžiai laiką, tie kontrai ir pan. nieko sunkaus palyginus.

Smagu buvo ypač 11-oj klasėj, gaila, kad tik pusmetis beliko mokykloj pasėdėt. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labiausia playmanams patinka šios pamokos:

1.Informatika 77.78%

2.Anglų kalba 69.44%

3.Kūno kultūra 58.33%

Labiausia playmanams nepatinka šios pamokos:

1.Rusų, vokiečių, prancūzų kalbos 69.44%

2-3.Muzika ir Chemija 55.56%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.