DirtyKidz

GTA 5 beveik už dyka

Rekomenduojami pranešimai

Labas visiems,

galbūt yra tokių kurie norėtų gauti GTA 5 kalėdų proga?

Štai jums dealas - https://www.facebook.com/djdirtykidz/photos/a.346889752158112.1073741828.345719455608475/354886998025054/?type=1&theater

Plačiau apie visą šitą reikalą..

Vyksta Jovani@Club DJ-ėjų konkursas kuriame dalyvaujame su savo naujuoju projektu "Dirty Kidz".

Ta proga jog gavome dovanų Kalėdų proga šį žaidimą - jį atiduosime jums.

Visa platesnė info yra ant nuorodos kurią įkėliau. :)

Tai tiek..
--
xx
Dirty Kidz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu nelaimėsiu, tai iškart imsiu skleisti neigiamą žodį apie jus. :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@lileikiss sukčius, ps4 neturi, o sau balsuoji. :D Kažkas papildomų pinigėlių nori!... :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai žaisčiau! ... Iš tikrųjų tai iškeisčiau į kur kas įdomesnį man žaidimą. :D Tik įdomu ar tikrai kas nors ką nors čia laimės. Gal jie tarkim ištrauks laimingąjį (patys save) ir patys sau padovanos tą žaidimą. :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai žaisčiau! ... Iš tikrųjų tai iškeisčiau į kur kas įdomesnį man žaidimą. :D Tik įdomu ar tikrai kas nors ką nors čia laimės. Gal jie tarkim ištrauks laimingąjį (patys save) ir patys sau padovanos tą žaidimą. :D

Baik tu, nenoriu fan boyum pabūt, bet realiai istorija, tai tikrai yra zjbs. :)) Nors čia yra skonio reikalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Droveris Žaidžiau šiek tiek ant xbox 360, pasiekiau tą Trevor veikėją ir nustojau žaisti. Gta žaidimų story manęs kažkaip niekada per daug nedomino, ypač kai tame story beveik visi veikėjai labai stereotipiški. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

@Droveris Žaidžiau šiek tiek ant xbox 360, pasiekiau tą Trevor veikėją ir nustojau žaisti. Gta žaidimų story manęs kažkaip niekada per daug nedomino, ypač kai tame story beveik visi veikėjai labai stereotipiški. 

Visas GTA yra sukurtas ant stereotipų. Jie yra juokingi ir Rockstar tai puikiai pademonstruoja išsityčiodami iš jų kiek įmanoma. Žinoma, toks humoras, ko gero, ne visiems, tačiau pats manau, kad jie tai daro puikiai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@lileikiss sukčius, ps4 neturi, o sau balsuoji. :D Kažkas papildomų pinigėlių nori!... :D

Tikiuos juokauji :) Seip sis zaidimas atsidurtu pas mane i kolekcija

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai kas laimėjo gta?nėra jau nuorodos,neaišku kuris miksas laimėjo. Ar nebus dirti kidz užsireginęs pasukčiaut? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.