bugibugi

ps3 cpu keitimas

Rekomenduojami pranešimai

Na perėjau visa acrogue 2 kartus užtrigo. Daug če? O če normalu, kad far cry 4 truputi lagina?;D bet dabar ijungęs visada fan untily automatinį režimą, consolės cpu ir tas rpx, ar kaip ten raso, neviršyja 70'C, kai išjungiu žaidimą, pvz po 3h pliekimo, įsijungiu fan untily dažniausiai cpu būna 60'C. Tai kaip gali būt dėl karsčio? Jaigu mano consolės cpu ir rpx nepakils daugiau nei 70'C ar jaustis saugiam?;D ar vistiek kuo skubiau pirkt termopasta. visko daug čia supyliau tiesiog yra daug ko paklaust if noriu išlaikyt savo ps3 sveika :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na perėjau visa acrogue 2 kartus užtrigo. Daug če? O če normalu, kad far cry 4 truputi lagina?;D bet dabar ijungęs visada fan untily automatinį režimą, consolės cpu ir tas rpx, ar kaip ten raso, neviršyja 70'C, kai išjungiu žaidimą, pvz po 3h pliekimo, įsijungiu fan untily dažniausiai cpu būna 60'C. Tai kaip gali būt dėl karsčio? Jaigu mano consolės cpu ir rpx nepakils daugiau nei 70'C ar jaustis saugiam?;D ar vistiek kuo skubiau pirkt termopasta. visko daug čia supyliau tiesiog yra daug ko paklaust if noriu išlaikyt savo ps3 sveika :)

Control fan utillity visada stengiasi palaikyti temperatura 60C. Jei neveikia ausintuvas pilnom apsukom, tada dar nieko.

2 kartai tikrai nera daug. Gal zaidimas toks. Jei strigtu kas 20-30min, tada butu blogai.

Nezinau, kaip FC4 veikia kitiems, bet strigimai atrodo gana logiski (bent mano nuomone). FC4 grafika yra labai gera ir konsolei sunku ja "pavezti".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su control fan untily dirba man taip maždaug. Ijungiu programą pagarsėja, bet nedaug garsas, įjungiu žaidimą po 40min pradeda garsiau užt, bet ne kaip ant maximumo, tikrinau garsa maksimumo, praeina maždaug 30 sekundžių patylėja truputi ir dirba maždaug šiuo garsu 40min ir tada nutyla baveik visiškai, praeina 1min pagarsėja truputi dar po 10min vėl gryžta prie to garso kur pradeda garsiau užt bet neant maksimumo ir šis ciklas kartojasi. nežinau ar čia galėjo ką nors suprast ką parašiau, bet jai supratai ar če normalu, šis ciklas?;D

Dar vienas klausimas. Zaidima kelant iš pc i ps3 ftp budu tinklo kabelį galiu junkt taip. Iš pc i modemą vienas kabelis, iš modemo į ps3 kitas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.