zozole003

Microsoft, Xbox 360 Premium žaidimų kompiuteris ir žaidimai: Forza2, Viva Pinata

Rekomenduojami pranešimai

tai va maciau bms meagapoly (taipogi ir optimaliusoe kompiuteriusoe) kad su dviem zaidimais bet ten neparasyta ar su HDMI ar be, jei kas esat pirke gal galit pasakyt ar ten su HDMI ir ar ten Hitachi diskasukis ar ne? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va maciau bms meagapoly (taipogi ir optimaliusoe kompiuteriusoe) kad su dviem zaidimais bet ten neparasyta ar su HDMI ar be, jei kas esat pirke gal galit pasakyt ar ten su HDMI ir ar ten Hitachi diskasukis ar ne? :)

del hdmi tai turi buti parasyta arba paklausk o del diskasukio tai nesuzinosi neisardes...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del hdmi tai turi buti parasyta arba paklausk o del diskasukio tai nesuzinosi neisardes...

Nebutina ardyti ..., tereikia diskasukio stalciu atidaryti.

Nuotrauka

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra toks variantas su dviem žaidimais, jis neturi hdmi, neturi 65nm, turi smasung dvd-rom'ą, aišku manau visi komplektai gali skirtis, nes manasis net ne iš lietuvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskis su tokiais zaidais , pirktas Vokietijoje , tai su HDMI ir Hitachi , 65 nm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va maciau bms meagapoly (taipogi ir optimaliusoe kompiuteriusoe) kad su dviem zaidimais bet ten neparasyta ar su HDMI ar be, jei kas esat pirke gal galit pasakyt ar ten su HDMI ir ar ten Hitachi diskasukis ar ne? :mellow:

Bet ot jūs sugalvojat kartais paklaust... Čia tas pats kaip sugalvotum pirkt megztinį iš rūbų parduotuvės ir parašytum į forumą "Žadu pirkt tokį ir tokį megztinį, ar jis vilnonis?"... Iš kur perki, ten ir klausk. Juk ne mes parduodam. Ar tau atrodo, kad mes geriau žinom apie parduotuvėse parduodamas prekes jų net nematydami nei ten dirbantys darbuotojai? Aišku gali jie nežinoti visų smiukmenų, bet ar su HDMI, tai tikrai turi pasakyti ;)

Ne į temą

80-90% sukuriamų temų yra visiškai bevertės (išskyrus skelbimus ir naujienas), nes klausinėjama tų pačių klausimų, kurie jau seniai atsakyti ar gali būti atsakyti 6 metų vaiko, mokančio naudotis google, arba klausiama šiaip kokių idiotiškų klausimų bei teigiami kokie nors nepagrįsti teiginiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ot jūs sugalvojat kartais paklaust... Čia tas pats kaip sugalvotum pirkt megztinį iš rūbų parduotuvės ir parašytum į forumą "Žadu pirkt tokį ir tokį megztinį, ar jis vilnonis?"... Iš kur perki, ten ir klausk. Juk ne mes parduodam. Ar tau atrodo, kad mes geriau žinom apie parduotuvėse parduodamas prekes jų net nematydami nei ten dirbantys darbuotojai? Aišku gali jie nežinoti visų smiukmenų, bet ar su HDMI, tai tikrai turi pasakyti :D

oj nee... :P kai as pirkau savo boxa is topo centro tai gerai kad buvau apsiskaites,nes tada jie man butu ikise kazkoki "XBOX 360 SYSTEM.. :P Taip,SYSTEM.As ju dar paklausiau,ar cia ne premium,tie sako kad nezino.atsidariau deze ir pamaciau kad premiumas. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ot jūs sugalvojat kartais paklaust... Čia tas pats kaip sugalvotum pirkt megztinį iš rūbų parduotuvės ir parašytum į forumą "Žadu pirkt tokį ir tokį megztinį, ar jis vilnonis?"... Iš kur perki, ten ir klausk. Juk ne mes parduodam. Ar tau atrodo, kad mes geriau žinom apie parduotuvėse parduodamas prekes jų net nematydami nei ten dirbantys darbuotojai? Aišku gali jie nežinoti visų smiukmenų, bet ar su HDMI, tai tikrai turi pasakyti :D

Ne į temą

80-90% sukuriamų temų yra visiškai bevertės (išskyrus skelbimus ir naujienas), nes klausinėjama tų pačių klausimų, kurie jau seniai atsakyti ar gali būti atsakyti 6 metų vaiko, mokančio naudotis google, arba klausiama šiaip kokių idiotiškų klausimų bei teigiami kokie nors nepagrįsti teiginiai...

Ne į temą

su tuo megztiniu tai geras :P
Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj nee... ;) kai as pirkau savo boxa is topo centro tai gerai kad buvau apsiskaites,nes tada jie man butu ikise kazkoki "XBOX 360 SYSTEM.. :) Taip,SYSTEM.As ju dar paklausiau,ar cia ne premium,tie sako kad nezino.atsidariau deze ir pamaciau kad premiumas. :huh:

Na, aš ką perku, tai viskas būna parašyta tame lapelyje, kur ir kaina, o kas neaišku, tai paklausiu ir dažniausiai konsultantai žino. Gal tik pataikau ant pakenčiamų :)

O tavo atveju tai, matyt, parašė kad Xbox 360 sistema ir nesigilino, ar premium, ar kas :) Turbūt ne tas pats užrašė, todėl ir nežinojo. Va, užteko dėžę atidaryti ir pažiūrėti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pirkau su HDMI premium xbox'a tai jokio grajaus nebuvo prideta.

:huh:

tai tawe apgavo pardavejai, man irgi taip buwo, kai gryzes namo pamaciau kad nera zaidimo, atejau atgal i parduotuve ir pasakiau kad jokio zaidimo viduje nebuvo, tada dave

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tawe apgavo pardavejai, man irgi taip buwo, kai gryzes namo pamaciau kad nera zaidimo, atejau atgal i parduotuve ir pasakiau kad jokio zaidimo viduje nebuvo, tada dave

O tai kaip perki Xbox 360 su HDMI tai turi pridėti ir žaidimą? :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kaip perki Xbox 360 su HDMI tai turi pridėti ir žaidimą? :huh:

Aisku kad ne . Ziadimu pridejimas priklauso nuo parduotuves vikstancios akcijos kokios ir pan..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj nee... :) kai as pirkau savo boxa is topo centro tai gerai kad buvau apsiskaites,nes tada jie man butu ikise kazkoki "XBOX 360 SYSTEM.. :) Taip,SYSTEM.As ju dar paklausiau,ar cia ne premium,tie sako kad nezino.atsidariau deze ir pamaciau kad premiumas. :)

O tu lol ant dėžės pagal priedus nematai? xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.