Rekomenduojami pranešimai

Kaina 120£

kIBfxGc.jpg

Kaina 80£

L5g4OKj.jpg

Kaina 60£

MnTf9Xf.jpg

Kaip visada AC su daug versijų paleidžia 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas juos turbut atskira gamykla yra visu zaidimu visom spec versijom visokiem zaislam ir kitiem daiktam gamint. turbut visus metus dirba kazkas prie tu dalyku  :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiau dauguma AC nuo pat pradžios. Paskutiniu metu AC sulaukia labai daug kritikos. Bet aš niekaip nesuprantu kodėl. Neteko matyti nekokybišktos nei vienos dalies. Taip kartas nuo karto islenda keli techniniai dalykai, bet paziurekit kokio dydzio zaidimai pas juos. Kokie detalus pasauliai ir kokios apimtys. Kokia judejimo laisve ir t.t. Turint visa tai galvoje zaidimas daug kokybiskesnis negu butu galima is jo noreti. Plius kurejai kokius milziniskus darbus atlieka taip daznai lesidami vis naujus nuotikius. Visi zaidimai inesa vis kanors naujo ir tai tikrai nera kopijos. Dar neteko nusivilit nei viena AC dalimi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiau dauguma AC nuo pat pradžios. Paskutiniu metu AC sulaukia labai daug kritikos. Bet aš niekaip nesuprantu kodėl. Neteko matyti nekokybišktos nei vienos dalies. Taip kartas nuo karto islenda keli techniniai dalykai, bet paziurekit kokio dydzio zaidimai pas juos. Kokie detalus pasauliai ir kokios apimtys. Kokia judejimo laisve ir t.t. Turint visa tai galvoje zaidimas daug kokybiskesnis negu butu galima is jo noreti. Plius kurejai kokius milziniskus darbus atlieka taip daznai lesidami vis naujus nuotikius. Visi zaidimai inesa vis kanors naujo ir tai tikrai nera kopijos. Dar neteko nusivilit nei viena AC dalimi. 

Kritika todėl, kad tampa antru call of duty, kiek  galima žaist tą patį šlamštą perforsuotą kasmet? Aš jau AC3 link galo per prievartą peržaidinėjau, nuo to laiko net nebelabai kreipiu dėmesi į šitą seriją, nes kaip ir minėjau - tamp Call of Duty, viskas kokybiška, gražu, bet tas pats per tą patį su minimaliais pakeitimais ar kažkokiu įdomesniu kabliuku. Tuo labiau buvo žymiai įdomesnė ir pati istorija, kai dar Desmond'as buvo gyvas. Daug labiau gerbiu tokius kurėjus kaip CD Project Red ar Rocksteady, kurie savo žaidimus išpuoselėja iki paskutinės detalės, ir tas progresas daug labiau jaučiasi ir nebaigia užknist tas pats per tą patį išleidžiamas kas metus ar du.

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kritikos nulis is mano puses . ac 3, 4 , unity man tobuli zaidimai. vieni is geriausiu devu aplamai ka duoda tai jei ne far cry ir AC zaidimai tai paskutinius kelis metus butu labai nuobodu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kritika todėl, kad tampa antru call of duty, kiek  galima žaist tą patį šlamštą perforsuotą kasmet? Aš jau AC3 link galo per prievartą peržaidinėjau, nuo to laiko net nebelabai kreipiu dėmesi į šitą seriją, nes kaip ir minėjau - tamp Call of Duty, viskas kokybiška, gražu, bet tas pats per tą patį su minimaliais pakeitimais ar kažkokiu įdomesniu kabliuku. Tuo labiau buvo žymiai įdomesnė ir pati istorija, kai dar Desmond'as buvo gyvas. Daug labiau gerbiu tokius kurėjus kaip CD Project Red ar Rocksteady, kurie savo žaidimus išpuoselėja iki paskutinės detalės, ir tas progresas daug labiau jaučiasi ir nebaigia užknist tas pats per tą patį išleidžiamas kas metus ar du.

as tai nesutikciau kad minimalistiniai pakeitimai arba is vis ju nera.

vien miestu kurimas yra didziulis darbas,ka sneket apie interjiera? ka besneket apie istorinius pastatus kurie kone 1:1 padaryti? 

istorijos vis naujos,veikejai,kitokios misijos sukurtos,ginklai,sautuvai.pvz unity visai kitoks combat,daug realesnis,maziau atleidziantis,nebegali kovot prie 5-6,kaip anksciau,nemazai geru pakeitimu.

sakyciau vieninteliai minusai,kad nevisada isleidziamas zaidimas techniskai tvarkingas ir veikejai turetu buti labiau ispletoti,ne tik pagrindinis veikejas bet ir npc.

ta hatinimo banga tai ant kiekvieno kampo,nori jos ar nenori,jei ir leistu kad 2 metus ta assasina vistiek zmones hatintu,hatina dabar viska kas juda.atrodytu kad nebera visuomeneje zmoniu kurie noretu pasimegaut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia lygint ubisofto milzininsku multi teamu ir kitus devus kur vienas teamas viska kuria. siti gali viena zaidima baige kurt jau kita arba vieno eigoje netgi atsiskirt dalis zmoniu ir daryt kita dalyka. tikrai ne ilgumas kurimo nulemia geruma zaidimo o tik devu lygis. kad ir kiek hate buvo unity nete, man tai juokinga is zmoniu kurie randi del ko pasiskust vietoj to kad zaidimus zaist. grafiskai padare viena graziausiu zaidimu, judesiai beveik tobuli, animacijos, veidu israiskos, mocap, voice , dialogai, story ...viskas ledinio lygio. losiau unity be jokiu bugu ar crachu ar dar kazko tuo metu kai  ten visi verke nesustodami .  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vistiek neitikina. Palyginkim su knygu skaitymu. Jaigu kasnors parase viena gera detektyva, tai viskas, zanras uzdarytas. Perskaitei du tris detektyvus ir daugiau nedrisk i rankas imti. Vistiek tas pats per tapati. Taip pat ir AC. Koks skirtumas kiek. Svarbu kad kokybiskai. Kaip ir gera knyga jai labai patinka tikrai nenori kad ji baigtusi. O jai knyga seipsau tai skaitai ja is inercijos vien del to kad uzbaigti pradeta darba. Pabandei nepatiko tai ir neskaityk. O yra kam labai patinka. Tegu ir skaito. Del to kad yra daug geru vieno zanro knygu, nereike ju nuvertinti, o tik dziaugtis, kad megejai turi kuom save palepinti. 

As tik dziaugiuosi kad AC zaidimai laikui begant labai nesikeicia. Nes jis man butent toks ir patinka. Jai kurejai pradetu ieskoti kazko labai inovatyvaus, labai didele rizika kad mano skoniui galetu ir nebeitikti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@aRaven Keistai tu čia palyginai frančizę su visu žanru, nu bet čia kiekvienam savo, aš apskritai per pastaruosius keletą metų beveik jokio žaidimo neužbaiginėdavau, nes man didžioji dalis net nebekabliavo, Far Cry 3 žaidžiau ir mėgavaus kiekviena sekunde, išėjo FC4 ir pažaidęs kokį trečdalį pagalvojau kad b** gi beveik tas pats per tą patį tik reskinned/rehashed ir taip ir nepabaigiau aš jo. Tas pats ir su kitais Ubisofto žaidimais darosi, čia tik mano nuomonė aišku ir mane labiausiai kabliavę žaidimai per pastaruosius 3 metus - XCOM EU, Dark Souls serija, MGS serija bei Witcher serija, beveik visa kita kas buvo pasiekiama ant X360/low-end pc - praskriejo pro akis. Čia tik man taip. Noriu inovacijos vienokios ar kitokios - kad ir jie perkuria tegul žaidimo aplinkas, istorijas etc, bet jeigu core gameplay baigia įgrist - nieko negaliu padėt. Nenoriu diskutuot nes kiekvienam savo. Serija gera, ypač ties AC2, bet man jau nebeįdomi, nors gal kažkada reiks pamėgint pažaist Syndicate ar Unity ant next-gen/gero pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del Syndicate dar nežinau, bet jai duosi tik viena AC šansą, rekomenduociau Black flag. Man AC balck flag pasirodė daug didesnis ir rimtesnis zaidimas negu Unity. O be to X1 turetojai gali megautis nemoka AC bf si menesi.  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu black flag vadinciau labai dideliu open worldu del vandens platybiu ir kiek ir kur gali plaukiot ir del to kiek gali juroj ten prazaist valandu... o unity tai vienam mieste daugiau side questu nei kokiam kitam zaidime esu mates ever.  noretusi kazkokio mixo tarp vieno ir kito. kad butu ir to ir ano duota. jau devai pasake kad side questu bus maziau nei unity. na svarbu kad jie butu idomus. vizualiai ac vieni geriausiai atrodanciu zaidimu aplamai. black flag su visais nvidia efektais ir physx dumais tai atrodo nerealiai. unity graziau atrodo pats miestas, daug zmoniu ir labai geros kardu kovos. syndicate atrodo tas patobules dar. viskas ka maciau ir skaiciau man tik rodo kad bus dar vienas labai geras AC . ir ilgas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

animacine izanga i zaidima

ehh detalizuoti kostiumai ... :gusta:  jau megavausi AC4, po to Unity buvo dar geriau, witcher amazing detail....ir cia atrodo sekantis lygis bus vel kostiumu detalese :sweet:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ubisoftai matyt 45 min gameplay neskaito spoilu , nes patys tai rodo  :poker:

londonas grazus ...karietos bus naujiena. bet nzn ar labai ju ten reikia

kovos tai nelabai patiko ta nauja sistema kur virs zmoniu tos gyvybes juosteles dabar. ju nebuvo unity ir kazkaip nereikejo.na bet gal priprasim kazkaip.

saunu kad is AC4 gryzta galimybe paimt ir nunesti kunus bei svilpti is priedangos. to tikrai truko. 

bet karietos tai crazy stuff kazkoks ten. tu assasinas ar kas ? 

jei dar bus geriau optimizuotas nei Unity tai bus vienas graziausiu vizualiai zaidimu.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.