mariuxx091

Padekit del laidu

Rekomenduojami pranešimai

Dendy yra famiklonas. Jungt greičiausii reikia per tulpes arba RF laidą

Tulpiu mano tv neturi. O rf laida turiu tik pas mane mano dendyje nera raudono tulpes kistuko(rf isejimo)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tulpiu mano tv neturi. O rf laida turiu tik pas mane mano dendyje nera raudono tulpes kistuko(rf isejimo)

Na tėlikas tikrai senas jei neturi tulpių :D O laidas tai vienoj pusėje tulpė, kitoje kištukas į antenos lizdą. Nesu tikras, bet man rodos tiktų tulpė į tulpę laidas į antenos lizdą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėšinėje pusėje viršuj yra tokie du suktukai, tai prie jų reikia prisukti iš konsolės RF lizdo ateinančius laidus, bet taip manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad jungdavau dendy ir kitus senus klonus į tokį pat šilelį, į antenos vietą- tai viršuje kur decimetrinė antena kišasi. Geras retro stuff pas tave :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėšinėje pusėje viršuj yra tokie du suktukai, tai prie jų reikia prisukti iš konsolės RF lizdo ateinančius laidus, bet taip manau.

Ne, tenais yra vaizdo pailginimo ir pastorinimo suktukai.

tai kad jungdavau dendy ir kitus senus klonus į tokį pat šilelį, į antenos vietą- tai viršuje kur decimetrinė antena kišasi. Geras retro stuff pas tave :D

Dėl tokio agregato reikejo man gerai paplušėti :D .Radau visa sudrėkusi rusyje. Decimetrinė antena nelabai gerai laikėsi.Kažkur tvarkyt užtruko 4 dienas- 3 plokščiu ir korpuso džiovinimui, 1 surinkimui ir antenos tvarkymui.Aišku dabar kanalu netraukia, bet puikiai traukia radio stotis :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, tenais yra vaizdo pailginimo ir pastorinimo suktukai.

Dėl tokio agregato reikejo man gerai paplušėti :D .Radau visa sudrėkusi rusyje. Decimetrinė antena nelabai gerai laikėsi.Kažkur tvarkyt užtruko 4 dienas- 3 plokščiu ir korpuso džiovinimui, 1 surinkimui ir antenos tvarkymui.Aišku dabar kanalu netraukia, bet puikiai traukia radio stotis :) .

Ups :D Kiek esu matęs, tai prie labai senų TV norint prijungti kažką per RF, reikia su varžtais priveržt laidelius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ups :D Kiek esu matęs, tai prie labai senų TV norint prijungti kažką per RF, reikia su varžtais priveržt laidelius :)

Taip, tai labiau varžtiniai agregatai būtu importiniai, pvz: is JAV, bet tarybiniai TV varžtelių neturi nors aš tokiu TV nemates... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.