beerman

naujo kompiuterio rinkimasis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , kadangi mano senukui (8 metu senumo pc) nusprogo hdd ir cpu, tai prisiruosiau pagaliau nusipirkti nauja kompiuteri. kompiuteriui galiu skirti  apie 1700lt. visai noreciau laptopo , tik iskilo klausimas ar imanoma vidutinio galingumo ir patikima nurpirkti uz tokia kaina  ar likti prie stacionaraus?
laptopo varianta geriausia (mano manymu) radau toki:
http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Asus/ASUS_X550LN_/_156_HD_/_Intel/X550LNV-XX527D/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=573346

kokios nuomones , pasiulymai? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šeip jei geiminimui tai tik stacionara, nes laptopai nera taip skirti žaidimams. O jei nori geiminimui laptopo tai kaina nebus maža ir to 1700 lt tikrai neužteks.

Redagavo Eivinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaminimui man nereikia, nezaidziu as zaidimu nauju. maximum ko gali reiket , tai LoL. kokia nuomone apie sita laptopa/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CPU tai paprastas toks, 3MB cache 1,7ghz, bet jei sakai, kad nežaisi ten naujų žaidimų tai visai nieko toks, suksis intike normaliai, tik dėl GPU nežinau, nes visgi 64-bitai :D, bet gali youtube pažiurėt ką su ją veikia ir pats maždaug įvertint visą pc ir ar verta tiek mokėti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , kadangi mano senukui (8 metu senumo pc) nusprogo hdd ir cpu, tai prisiruosiau pagaliau nusipirkti nauja kompiuteri. kompiuteriui galiu skirti  apie 1700lt. visai noreciau laptopo , tik iskilo klausimas ar imanoma vidutinio galingumo ir patikima nurpirkti uz tokia kaina  ar likti prie stacionaraus?

laptopo varianta geriausia (mano manymu) radau toki:

http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Asus/ASUS_X550LN_/_156_HD_/_Intel/X550LNV-XX527D/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=573346

kokios nuomones , pasiulymai? aciu

pigiau ir geriau nieko nerasi. imk sita patariu. pats turiu panasu tik su siek tiek dar silpnesniu cpu 4200U.  ir jis veikia pas mane 2.4ghz rezimu siuo metu. tiesiog maxini jo performance ir gauni pilna greiti zaidziant. o siaip kai nereikia jis veiks daug leciau. 

geimint pilnai uztenka. stacionarai lagina labiau ir brangesni ir geresni uz sita vien del rezos. o cia ka 768p  reza ir viskas. ir man visi zaidimai eina ant high, AC Unity , Far cry 4 ,Project cars, assetto corsa. tkrai nemazus reikalavimus turintys zaidimai i sukasi puikiai. net nemazinu nustatymu video zemiau high .

ai tik iskart pasemes sita lapa dekis dar 4gb ram. ir daugiau nieko nereikia tkrai.

labai taupiai dirbantis lapas kai nereikia nvidia gpu ant akumo tikrai ilgai laikys, o kai reikia pavez visus naujausius zaidimus.

yra kamera , skype ledas eina . bluetutine pele veikia ore irgi be prob. reikalui esant ant isorinio moniko ar HDTV pajungtas veikia taip pat gerai . neimciau jokio stacionaro uz tokia kaina vietoj sito. na man siaip reikejo laptopo o geiminimas atejo tik ji isigijus. 

ekrano spalvos nera labai jau ryskios , bet siaip nieko ekranas uztenkamai sviesus ir diena.

CPU tai paprastas toks, 3MB cache 1,7ghz, bet jei sakai, kad nežaisi ten naujų žaidimų tai visai nieko toks, suksis intike normaliai, tik dėl GPU nežinau, nes visgi 64-bitai :D, bet gali youtube pažiurėt ką su ją veikia ir pats maždaug įvertint visą pc ir ar verta tiek mokėti :)

1.7 ten normaliu rezimu. jis ant 2.4ghz puikiai eina. siuo metu mano 4200U rodo 2.44ghz dazni.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori stacionaraus (kuris yra tris kartus greitesnis) tai va:

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.