Cheers

80010017 error'as bandant paleisti žaidimą. Niekaip nesusitvarkau

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, atsisiunčiau senai lauktą Far Cry 4 ir Cfw 4.21 fix'ą (pas mane berods 4.53 ar 4.54 versija PS) ir vis bandant paleisti žaidimą man meta 80010017 error'ą... Skaičiau, kad tai reiškia, kad arba kažkas su disku, arba su Eboot failu, kadangi tai piratinis žaidimas, tai belieka Eboot problema, nes kiti piratiniai žaidimai veikia puikiai. Siunčiausi tokį patį fix'ą ir iš kitų tinklapių, vis tiek tas pats. Būna arba taip, kad man žaidimo aplamai net nerodo kai pasirenku (ta prasme po tą Playstation Store ikona neatsiranda žaidimo ikona), arba šis error'as. Kažkada esu turėjęs jį ant NBA 2k15, bet su kitu fix'u susitvarkė, o dabar nors trankyk galvą į sieną, niekaip nesusitvarkau. Gal pagalbėtumėt kas? Lyg tyčia tai turėjo nutikti būtent su laukiamiausiu Far Cry 4... Būčiau labai dėkingas.

Redagavo Cheers

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai berods ta sena cfw atsinaujink i nauja ir viskas eis. ar ieskok kitu fixu. pirma tiksliai suzinok kokia tavo cfw.

kiek skaiciau imars releasas eina ant 4.55 ir 4.65, siulyciau i ta ir atsinaujint . su naujausiu multimanu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ODE PRO čipas, kai atrišinėjo meistrai sakė, kad jeigu atsinaujinsiu versiją - visi nustatymai ir jų darbas dings ir vėl reikės per naujo atrišinėt, o man tai per brangu, vėl mokėti 200-300 lt nenoriu.. Na galų gale gal bandysiu palaukti, kol atsiras daugiau įvairiu fix'ų ir žaidimo leidimų..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks zaidimo kodas? Paziureciau ka kalba. As atsisunciau USA relyza, aisku pas mane versija zemesne, viskas puikiai veikia. Tad tuo labiau pas tave turetu veikti su nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtum link'ą iš kur siunteisi?

BLUS31420-[Far Cry 4]

Užima vietos: 8.9Gb

Išarchyvuotas: 9.63Gb

Fix'us siunčiausi iš ps3cfwfix.com ir dar kelių puslapių, nei vienas neveikia, jeigu įsikeliu 4.21+ fix'ą, tada meta 80010017 error'ą, o jeigu įsikeliu 3.55 fix'ą, tada meta 8001009 error'ą. Blem labai jau norėčiau susitvarkyti šį žaidimą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Cheers, sorry, kad velokai atrasau. Neturejau laiko siandien cia buti. Pabandyk dar atsisiusti stai sita: https://yadi.sk/d/fqnP47qmcqJKH ir ispakaves pakeisk Param, Eboot,  UpPlay failus. O per PS3 instaliuok eiles tvarka: UP0001 ir tada BLUS failus. Pranesk ar padejo. Jeigu ne, reiks siustis zaidima is kitos vietos. Beje, specialiai kazkaip zaidimo paleisti nereikia. Viskas paprastai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Cheers, sorry, kad velokai atrasau. Neturejau laiko siandien cia buti. Pabandyk dar atsisiusti stai sita: https://yadi.sk/d/fqnP47qmcqJKH ir ispakaves pakeisk Param, Eboot,  UpPlay failus. O per PS3 instaliuok eiles tvarka: UP0001 ir tada BLUS failus. Pranesk ar padejo. Jeigu ne, reiks siustis zaidima is kitos vietos. Beje, specialiai kazkaip zaidimo paleisti nereikia. Viskas paprastai.

@Magnitas Na dabar jau sorry, kad aš vėlai atrašiau ;D. Po operacijos prie PC neturėjau noro sėdėt.. Na žodžiu, susiradau aš veikiantį fix'ą, bet dabar tokia pati problema su Assassin's Creed Rogue... Beje, per PS aš nieko neinstaliuoju, pas mane ODE PRo E3 čipas, tiesiog š išorinį kietąjį diską, įsikeliu aplankalą su žaidimo failais, pvz BLES1244255-[GTA V] ir tiesiog per PS nueinu į photos, ten būna E3 ikona, paspaudžiu trikampį, pasirenku Show All, pasirenku žaidimą, paspaudžiu X ir viskas, man jį paleidžia, jau nebent jeigu patį žaidimą reikia instaliuot, tada paleidus instaliuoja, o kai kurių žaidimų net ir instaliuot nereikėjo, pvz Dead Island. Ačiū vis tiek, kad bandei pagelbėti man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.