mantukis5000

LG L40 ar geras?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi šiandien pamačiau LG L40 (kaina apie 230lt) ir negalėjau patikėti, kad toks pigus .Taigi užsinorėjau atsinaujinti ragelį (dabartinis ace 2) bet man kilo keli klausimai:

1)Ar jis nelagins(appsuose, vaikštant per homescreenus)?

2)Ar gerai baterija laiko?

3)Ar yra custom kernelių, nes kiek žiūrėjau tai neradau.

Siūlykit ką norit tik mano biudžetas itin mažas (biudžetas apie 200lt).

Žinau, kad kamera ir ekranas prastesni, bet man tas nesvarbu, tiktai svarbu greitis, kokybė, akumas.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Paprastuose appsuose neturetu lagint, spec ne stebuklas, bet geriau negu ace 2.

2. Baterija mažoka, bet minimaliai--vidutiniskai sedint, nelosiant geimu vis tai iki vakaro istempt turetu, nes ekranas mazas, neims daug baterijos, be to yra 4.4 KK kuris pagerina baterijos veikima zenkliai lyginant su senesnem versijom.

3. Nesitikek nieko daug ant biudzetiniu telefonu, ypac kaip sis, developinimo. Speju net LG nebeisleis daugiau updeitu jam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Paprastuose appsuose neturetu lagint, spec ne stebuklas, bet geriau negu ace 2.

2. Baterija mažoka, bet minimaliai--vidutiniskai sedint, nelosiant geimu vis tai iki vakaro istempt turetu, nes ekranas mazas, neims daug baterijos, be to yra 4.4 KK kuris pagerina baterijos veikima zenkliai lyginant su senesnem versijom.

3. Nesitikek nieko daug ant biudzetiniu telefonu, ypac kaip sis, developinimo. Speju net LG nebeisleis daugiau updeitu jam.

o baterija geriau nei ace 2 (klausiu nes ant ace 2 įsirašius kk labai prastai laikė)?

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent jau man didelis minusas mažos raiškos ekranas .

o man nelabai

tai kas nors atsakys dėl baterijos?

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Appsai progresuoja tai nenustebk jeigu elementariausios programeles lagins ant jo. Baterija turetu 1 diena atlaikyt 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.