justasp

PlayStation 3 | Kaip įsikelti žaidimą?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Turiu kelis klausimus, tiems kas tikrai nusimano ir gali man padėti. Šiandieną nusipirkau PS3 Slim 320GB. PlayStation yra nulauštas multiMan [Rogero 4.55 V1.00]. Ir noriu įsikelti žaidimus, kaip reikia suformatuoti Flash  ir kaip reikia man įkelti į Playstation hardą. Jei galite viską išsamiai ir aiškiai, nes nesu susiduręs su tokiai dalykais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaisti iš išorinio HDD yra keli būdai:

1. Naudoti išorinį NTFS HDD. Žaidimus su genps3iso perdarai į iso pavidalą ir keli į PS3ISO aplankalą.

Pliusai: veiks 4gb+ failų turintys žaidimai.

Minusai: reiks žaidimus perdaryt į ISO formatą (nedaug laiko užima) ir reiks atsinaujint CFW į 4.65 Habib su Cobra. Atnaujinimo instrukcijas gali rasti DUK temoj arba naujienų ir programų temoj.

2. Žaisti iš FAT32 išorinio HDD. Žaidimus reiks kelti į GAMES aplankalą.

Pliusai: nereiks perdaryt į ISO, tą pačia particiją aptiks ir XMB.

Minusai: neis kelti 4gb+ failų, tad neveiks dalis žaidimų.

Į vidinį hdd galima įsikelt per FTP (paieškok forume, rasi instrukcijas) arba per multiman iš išorinio hdd paspaudus  :skritulys: arba  :trikampis:  (pataisykit jei klystu dėl mygtukų, nes jau pusę metų neturiu PS3). 

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaidyt reikia tik 4gb+ failus. Galima su opensplit arba split4g, bet, bent ne su Cobra CFW, reikdavo persikelt į vidinį hdd suskaldytą failą. Su Cobra nežinau, bet naudodamas NTFS šios problemos išvengsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinai kokiu mokančių video, kur gali pasimokinti ten tu visų kelimų nes aš dabar išties nenoriu nieko keisti nes galiu taip pasikeisti, kad paskiau ir meistrų reikės, galbūt dabar bus gerai ir su šita man versija, o veliau žiurėsiu. Tad jei nesunku imesk, kaip man reiketu gerai susitvarkyti flash, kad į jį galėčiau keltis žaidimus, ir kaip reikia man tuos žaidimus jau perkelti į PS3 hardą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinai kokiu mokančių video, kur gali pasimokinti ten tu visų kelimų nes aš dabar išties nenoriu nieko keisti nes galiu taip pasikeisti, kad paskiau ir meistrų reikės, galbūt dabar bus gerai ir su šita man versija, o veliau žiurėsiu. Tad jei nesunku imesk, kaip man reiketu gerai susitvarkyti flash, kad į jį galėčiau keltis žaidimus, ir kaip reikia man tuos žaidimus jau perkelti į PS3 hardą.

Nežinau, niekada neprireikė jų. Paieškok per YouTube, gal rasi kokį. Kiek permečiau pirmus video, tai, ko tau reikia, neradau - pagrinde rodo žaidimų įkėlimą iš išorinio hdd į vidinį arba kėlimą per FTP.

Suformatuoti USB labai paprasta. Per My Computer ant savo usb paspausk dešinį pelės klavišą ir pasirink "Format". Formatą nustatyk kaip FAT32 ir suformatuok. Jei USB didesnis nei 32gb, šio formato nerodys ir reiks papildomos programos. Aš lyg "guiformat" naudojau, jau nepamenu.

Tada sukursi GAMES aplankalą ir į ten kelsi žaidimus. Panaršyk internete, rasi daug informacijos šia tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.