shiras

Xbox one pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

jei žiūrėsim kuris geresnis kaip blu ray ar dvd grotuvas iš ps4 ir x1, tai tu neteisus- Ps4 čia pranašesnis. Nebent x1 jau ištaisė problemą, kai viską verčia į 60hz ,  o 50hz peržiūra tampa nelabai sklandi. : "If your primary media consumption lies with 1080p Blu-ray, the PS4 is generally up to the task, performing as well as any standalone player".  

"It's Xbox One's poor showing overall that saddens us. This is a piece of hardware built from the ground up to be the centre-piece of the living room - but its innovative OneGuide TV functions have no support outside of the USA, there's zero respect (!!!!!!!!) for 50Hz content and there are fundamental problems with playback of disc-based media, while we have issues with the all-important Netflix client, which simply isn't fit for purpose in its current state. "  Šaltinis: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-ps4-vs-xbox-one-which-is-the-better-media-player             Kaip sakiau, gal jau išsitaisė x1 šias problemas, jei ne- daugeliu atvejų tai nebus pranašesnis media playeris nei ps4. Tai tiek, masatai.

siaip tai pries pateikiant ifo reiktu isitikinti ar ji siai dienai tiksli,nes su tv hercais ir BD grotuvu bedos buvo taisomos su firmware update'ais.kuriu per metus laiko jau buvo nemazai...

nuo pat starto konsole turejo daugiau multimedia funkciju uz konkurenta o siai dienai ju dar daugiau pridejo.

kad ivairus apsai ar kitos funkcijos nepalaikomos lietuvoje ir kitose mazose salyse cia nieko keisto,ne vien MS taip elgiasi,kur nera pelno, ten nera ir investiciju.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jofana kokia cia kose pasidare? Galit pasakyt ko as nezinau? 

Xboxo pliusai man: 

Patogus pultelis

Geresnes grafikos lyginant su xbox 360 ilgesnis palaikymas ir tt

Geresne kinect sistema

Greiciau bus nulaustas

Ps4 pliusai: 

Siek tiek gereni specs ir grafikos

Minusai

Nepatogus pultelis (man)

Veliau nulauziamas 

Turit kazka pridurt ar paneigt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie nulaužimą sunku šnekėt, nes dar niekas nieko nenulaužė :) Gandais tikėt neverta :)

O šiaip abi konsolės yra geros. Mano nuomone, renkantis vieną iš šių konsolių, reikia palyginti pultelių patogumą, pažiūrėti, kurią konsolę turi (ar planuoja įsigyti) daugiau draugų, pažiūrėti, kurios konsolės exclusives labiau patinka. Taip, PS4 yra galingesnis, bet tai nereiškia, jog ir ant XBOX One žaidimai negali gražiai atrodyti :)

O tas pasiūlymas su kinect'u visai gal ir nieko.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur tu gavai informacijos, kad xbox pirmesni nulaužti turėtu? Kiek mačiau jau senai bando nulaužti, bet niekam taip ir nepavyksta nulaužti. :trl:  Beje microsoft/sony kovos su tais nulaužimais kiek tik galės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juokingiausia, kai trakeriuose atsirado keli zaidimu rip'ai ir zmones tuoj puole juos siusti,p* ,kad konsole dar nenulauzta :D

kuria pirma nulaus tikrai sunku nuspeti. xbox one veikia su trimis OS is karto,del to software budu gali buti sudetinga nulauzti o ypac islaikyti ir xbox live galimybe.

tuo tarpu sony jau ir su ps3 gerai padirbeje buvo su apsaugom,kas zino,gal dabar dar isvis nepavyks hakeriam.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@shaokan tada džiugu kad ištaisyta media problemos x1  ;)  o @shiras sąžiningai pasakau, kad ps4 minusu kolkas yra ir psn kokybė, labai dažnai neveikia arba veikia vėžlio greičiu- xbox live turėjau problemų žymiai mažiau. Kuo ilgiau turiu ps4 tuo psn man ilgiau užkliūna, nervina kai tikrai dažnai yra problemų dėl to ir sukelia nepatogumų- buvo kad visi digital ps plius ir free žaidimai neveikia,nes negali patikrint licenzijos , tipo psn maintenance, sorry. da fq ?!  Kai viskas veikia - tada pasaka, atsimenu dėl ko ėmiau next gen konsolę :)

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tai pries pateikiant ifo reiktu isitikinti ar ji siai dienai tiksli,nes su tv hercais ir BD grotuvu bedos buvo taisomos su firmware update'ais.kuriu per metus laiko jau buvo nemazai...

nuo pat starto konsole turejo daugiau multimedia funkciju uz konkurenta o siai dienai ju dar daugiau pridejo.

kad ivairus apsai ar kitos funkcijos nepalaikomos lietuvoje ir kitose mazose salyse cia nieko keisto,ne vien MS taip elgiasi,kur nera pelno, ten nera ir investiciju.

Dabar žaidimų konsoles pradėsime lygint, kuri geriau filmus rodo. Nereikia tų karų, nes abi konsolės yra savaip geros, vieniems sony, kitiems microsoft,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar žaidimų konsoles pradėsime lygint, kuri geriau filmus rodo. Nereikia tų karų, nes abi konsolės yra savaip geros, vieniems sony, kitiems microsoft,

na bet juk niekas nesigailime,jog dabartiniai smartphone'ai tokie universalus tapo? ar noretum gryzti atgal prie 3310 tik si karta su spalvotu ekranu :D ?

papildomos funkcijos tikrai nemaiso,gal ir ne kekvienas jas isnaudojam,bet jos tikrai gi netrugdo,kazkam pravercia ir uz tai tikrai galima duot pliusa irenginiui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone, Turiu ir xbox one ir ps4, bet siuo metu xbox one renka dulkes lentinoj.

Zaidziau su juo tik del forzos, 
P.s. X1 Migtukai L1,R1 labai nepatogus.

Redagavo KYPiSAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jofana kokia cia kose pasidare? Galit pasakyt ko as nezinau? 

Xboxo pliusai man: 

Patogus pultelis

Geresnes grafikos lyginant su xbox 360 ilgesnis palaikymas ir tt

Geresne kinect sistema

Greiciau bus nulaustas

Ps4 pliusai: 

Siek tiek gereni specs ir grafikos

Minusai

Nepatogus pultelis (man)

Veliau nulauziamas 

Turit kazka pridurt ar paneigt?

Prisnekejom cia ne i tema. Bet paskutinis mano patarimas butu imti kosole pagal draugus, giminaicius, pazystamus. Pasidomek kas ir kokia kosole is artimiausio rato turi ar planuoja tureti. Abiejuose kosolese yra galimybe dalintis zaidimais, taigi tai gali buti esminis veiksnys perkant konsole. Kai mano geras draugas isigijo kosole man zaidimai galima sakyti atpigo dvigubai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl jis turi rinktis pagal kitus kokia jie turi konsole, tipo du draugai turi playstation, tai man reikia būtinai pirkti playstation, aš renkuosi kas man geriau o ne pagal draugus, tegul jie renkasi ta konsole kokia aš perku, bet asmeniškai man dzin kokie jie rinksis, svarbu man gerai  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@shiras Skitech.lt

Prieš užsakant xbox one lietuvoje reiketu pasiskambinti pardavėjui. Daugelis pardavėjų tiesiog pardavinėja bet jų neturi, sumokėjus pinigus teks laukti nemažą laiko tarpą. Čia tokia situacija jai nori komplekto su kinectu. Be kinecto problemos netūrėtų būti. Kokia situacija su PS4 nežinau. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.