Blazeris

Rogero 4.55 atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu naujokas ir turiu lausta ps3 konsole su rogero 4.55 noreciau suzinoti ar sunku atnaujinti sia versija i 4.65 nes kaikurie zaidimai to jau reikalauja. Na ir noreciau minimalios pamokos bei failu linku. Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki esu naujokas ir turiu lausta ps3 konsole su rogero 4.55 noreciau suzinoti ar sunku atnaujinti sia versija i 4.65 nes kaikurie zaidimai to jau reikalauja. Na ir noreciau minimalios pamokos bei failu linku. Aciu

Rogero 4.65 turi nauja funkcija, gali ps4 zaidimus zaisti, nemokamai ir online, katik Infamous perejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengva. Parsisiusk habib 4.65 v1.02 is http://www.mediafire.com/download/wk0t1zy5yj5kaq7/HABIB_465_V1.02_PUB.PUP (MD5 61725A502BBA9F719C1AB2F5E5FBFB74), pervardink i PS3UPDAT.PUP. Si faila ikelk i FAT32 isorinio usb PS3/UPDATE aplankala ir atnaujink cfw per settings.

Po to parsisiusk naujausia multiman is http://store.brewology.com/get/homebrew.php?id=24&fid=1499 , ikelk faila i usb pagrindini folderi ir irasyk per install package files.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuris cia tas pagrindinis folderis kad ikelciau multiman pavadinimu "ps3" ar tiesiok atsidarius usba imest i ji?

ir kitas klausimas ar taip nulausta ps3 saugu naudoti internete kad negauti ban?

Redagavo Blazeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuris cia tas pagrindinis folderis kad ikelciau multiman pavadinimu "ps3" ar tiesiok atsidarius usba imest i ji?

ir kitas klausimas ar taip nulausta ps3 saugu naudoti internete kad negauti ban?

Tiesiog i usb ikelk ir viskas. Nezinau kaip isverst ta "root".

O update kai kelsi sukelk folderi PS3, jame UPDATE ir ten kelk.

Naudok PSN patch ir sumazinsi rizika gauti bana.

Nesuprantu, ko jus del tu ban verkiat. Jei losi online ir gausi bana bus tas pats, kas butu, jei nesijungtum i PSN ir negautum bano. Nezinau, ar supratai, ka norejau pasakyti. Nieko neprarandi net gaudamas bana-ar busi su banu, ar be, bet nelosi online, bus tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo dekui viskas gavosi su ulpdate didelis tau dekui uz pagalba ;) nzn kokia rizika kaskas esa man sakes kad neva jai bana gausi reiks lausti vel koncole todel ir tikslinuosi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo dekui viskas gavosi su ulpdate didelis tau dekui uz pagalba ;) nzn kokia rizika kaskas esa man sakes kad neva jai bana gausi reiks lausti vel koncole todel ir tikslinuosi :D

Gaves bana negalesi zaist online ir tiek. Visa kita veiks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rogero 4.65 turi nauja funkcija, gali ps4 zaidimus zaisti, nemokamai ir online, katik Infamous perejau.

Ne į temą

Cia tu rimtai?.. Su PS3 konsole, PS4 zaidimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.