masatasLT

Skaitmenine versija ar Diskai?

Rekomenduojami pranešimai

Manau geriau diskai, kaip ir kiti sake perzaides gali parduoti. Ir man meliau tureti diska negu pats nezinau ka. :D Bet, tai tavo pasirinkimas.

Redagavo MefiX19

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi artėja daug nauju/geru žaidimų ir iškilo klausimas pirkti skaitmenine versija ar diską, tad būtų gerai sužinoti abiejų pusiu visus minusus, bei pliusus nes nežinau ką rinktis  :nsure:

keista, apie Televizorių ir monitorių technologijas išmanantis atrodai, o tokio paprasto dalyko neapsisprendi :D digital patogu, taupo lazerį ,konsolė tyliau dirba. Bet sunkiai parduosi akauntą, kai diską tikrai parduosi. Ir iš PS banai kai kuriems ateina vos ne už orą, be kažkokių pažeidimų ir t.t. tada vapšė prarandi visą digital kolekciją, season passus, dlc - ir kukuoji. Netiki? pasigūglink, rasi psn banų ir už nieką ir už tai kad nuhakino akauntą pvz tavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keista, apie Televizorių ir monitorių technologijas išmanantis atrodai, o tokio paprasto dalyko neapsisprendi :D digital patogu, taupo lazerį ,konsolė tyliau dirba. Bet sunkiai parduosi akauntą, kai diską tikrai parduosi. Ir iš PS banai kai kuriems ateina vos ne už orą, be kažkokių pažeidimų ir t.t. tada vapšė prarandi visą digital kolekciją, season passus, dlc - ir kukuoji. Netiki? pasigūglink, rasi psn banų ir už nieką ir už tai kad nuhakino akauntą pvz tavo

Tai va, žinau tas nesąmones dėl acc ir neapsisprendžiu, bet man kažkaip skaitmeninės versijos pradėjo labiau traukti kaip kiti minėjo dėl patogumo plius niekados nepamesi ir nesulaužysi/nesubraižysi. Nebūtu tu nesamonių su ban'ais ir vagystėm bei butu galima parduoti/keisti su kitais, bučiau net negalvojes. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ispustas burbulas. Nesakau, kad taip nera, bet tai nera taip dazna kaip bandoma pavaizduoti.

Pats perejau ant digital del vienos priezasties - kainos. Airijoje ka tik isleistas zaidimas kainuoja 70 (didesnio zaidimo kaip GTA, COD ar FIFA - 75) eurus. Tuo tarpu parsisiusti nauja release'a is US PSN - 60 zaliu. Man, kaip perkanciam nemazai zaidimu, tikrai susitaupo dabar. 

Dar vienas dalykas, kuris gali pasirodyti juokingas kitiems, kaip argumenta pries digital laikantis disku perpardavima - daznai pardaves zaidima veliau gailedavausi, noredavau prie to zaidimo grizti ir ko pasekoje tekdavo dar karta nusipirkti ta zaidima, kai digital net ir istrynus gali veliau vel parsipunpuoti vos pajauti, kad nori grizti prie jo.

Tiesa sakant diskai man praranda zavesi. Nebera ten nei artbook'u nei idomiu manual'u. Tik diskas, jei perki standart versija. Be to dabar su PS4/Xone visas diskas turi buti instaliuotas i HDD, taigi nesvarbu digital ar diskas, bet vistiek uzima tiek pat vietos. Zodziu nemuskit, tik mano nuomone, peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip pagalvojus, o skirtumas? Juk svarbiau pats žaidimas negu ar jis diske, skaitmeninė versija ar pan. Dabar keliate problemą iš niekur, aš esu žaidęs iš diskų , skaitmenines ir jeigu žaidimas man patiko tai nebuvo skirtumas kokia tai versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniau buvau už diską, nes maloniau buvo turėti kažką rankose, bet dabar jokio skirtumo. Gal net labiau linkstu prie digital. Tyliau dirba konsolė, nereikia įdėti-išimti, užsisakius laukti kol atneš paštininkai.  Pigiau nusiperki digital negu  diską (jeigu perki su kažkuo) tik vienas minusas kad negalėsi parduoti, bet aš turiu žaidimų diskuose kur jau tikrai nereikalingi bet jų vertė labai žema  tai nelabai ir kyla rankos parduoti, lai būna. Kaip ir fisherman minėjo, svarbiau pats žaidimas o ne kokioj laikmenoj yra.

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už visu nuomones kurios padėjo apsispręsti. Pasirinkau skaitmenines versijas, tad pasipildžiau sąskaita ir padariau preorder'į .Nors daugelis gali užpykti ypač kolekcionieriai, bet manau diskai su laiku taps atgyvenęs dalykas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jie nuo tada yra atgyvenes kai atsirado greitas internetas ir normalios online parduotuves/servisai. Bet pirkti ir dziaugtis tas netrugdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Kiek laiko turėtu siųsti gta v ant ps4? interneto greitis apie3-6mb/s (labas kortelė)
Redagavo masatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsolės - kompaktai , kartais skaitmeninė versija (jeigu piratinta) , PC - skaitmeninė versija (Steam , GoG , Origin)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek laiko turėtu siųsti gta v ant ps4? interneto greitis apie3-6mb/s (labas kortelė)

tai žinai kaip papuls tau psn serveris. Man iš 30mb/s daugiausiai 20mb siunčia ps4, tai kokį driveclub pvz apie 15GB, tai siuntė apie porą valandų. Tau sakyčiau kokias 6-7 valandas ne mažiau užtruks su gta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Paskaiciuokim. GTA 5 uzims apie 50gb. Greitis svyruoja, tad imkim vidurki 4.5mb/s. Dydis 51200mb, padalinam is greicio ir gaunam 11378 sekundes, arba daugiau nei 3 valandas. Paprasta matematika :) Taciau tai galiotu tik tada, jei PSN serveriai nebutu apkrauti. Ta diena iseis daug geru zaidimu, tad gali siust ir leciau.

Beje, ar greitis tikrai MB/s, o ne Mbps?

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip greitis mb/s, pas mane gerai trauke 3g tad paduodu i ps4 per s4 interneta - per pati ps4 tikrinau rodo 6,7mb/s. Labas internetas 1minutė-1centas plius naktį(bet nukrenta kažkur iki 3mb/s) nemokamas  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.