masatasLT

Skaitmenine versija ar Diskai?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi artėja daug nauju/geru žaidimų ir iškilo klausimas pirkti skaitmenine versija ar diską, tad būtų gerai sužinoti abiejų pusiu visus minusus, bei pliusus nes nežinau ką rinktis  :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi artėja daug nauju/geru žaidimų ir iškilo klausimas pirkti skaitmenine versija ar diską, tad būtų gerai sužinoti abiejų pusiu visus minusus, bei pliusus nes nežinau ką rinktis  :nsure:

Man mieliau diskai, nes pas mane internetas lėtas :D O jei rimčiau, kai galiu renkuosi tik diskus, nes neduok dieve acc pavogtų su daug brangiu žaidimų ir lieki be žaidimų, o diską sunkiau pavogt, bet žinoma yra ir diskuose minusų - susiraižo, lūžta ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl acc pavogimo nelabai tikiu, nes nesu toks geimeris kuris turėtu žaidimu už 1000$ ir nekeliu klipų į youtube, tad gadinti ar vogti mano acc nėra tikslo. O diską viena mano buvo subraižęs pats xbox (Iškrito kažkoks varštelis iš cd-rom), bet užkraudavo žaidimą  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl acc pavogimo nelabai tikiu, nes nesu toks geimeris kuris turėtu žaidimu už 1000$ ir nekeliu klipų į youtube, tad gadinti ar vogti mano acc nėra tikslo. O diską viena mano buvo subraižęs pats xbox (Iškrito kažkoks varštelis iš cd-rom), bet užkraudavo žaidimą  :trl:

Draugui suraižė žaidimą, kai jis pavertė šonu xbox, bet tai daugelio xbox problema :D . Dėl vogimo, tai nebūtinai reikia būt youtuberiu ar turėti daug žaidimų. Dažnai pasitaiko, kad kokie random žmonės kviečiasi į draugus, numeta link'ą į "nuotrauką", ir pūft, tavo acc apvogtas.

Redagavo mariusgar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nešiojama konsolė tai labiau skaitmaninės versijos, nes patogiau turėti su savim. O namų konsolei tai skaitmeninė jeigu mėgsti sėdėti ant sofos ir nuo jos nenulipant pasikeisti žaidimus, jeigu nenori daug vienos žaidimams, jeigu patinka kai konsolė tyliau dirba. Diskai jeigu nori turėti fizikinį daiktą, arba jeigu vėliau norėsi perparduoti, kaupti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diską galima subraižyti o acc gali pavogti - jei nesiseka tai niekas nepadės, bet ar galima parduoti legaliai digital žaidimą ir kiek acc gali naudoti žaidimą iš tos pačios konsolės? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau man asmeniškai maloniau turėt diską, nelabai perku ant konsolių digital versijas, diskas yra diskas nežinau čia tik mano nuomuonė.  :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitmenine versija, tai tik oras.. tiesiog leidimas parsisiust ir naudotis. Diskas - tai realus daigtas su viduje esanciu turiniu. Visada yra maoniau diskas, beto kaip ir kolekcija gali susirint, o kolekcionuot jug smagu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diską galima subraižyti o acc gali pavogti - jei nesiseka tai niekas nepadės, bet ar galima parduoti legaliai digital žaidimą ir kiek acc gali naudoti žaidimą iš tos pačios konsolės? 

Diską irgi gali pavogti.

Skaitmenine versija, tai tik oras.. tiesiog leidimas parsisiust ir naudotis. Diskas - tai realus daigtas su viduje esanciu turiniu. Visada yra maoniau diskas, beto kaip ir kolekcija gali susirint, o kolekcionuot jug smagu.

Tas "oras" irgi yra turinys.

Dar būna toks variantas, kad diskų daugiau nebeleidžia ir lieka tik skaitmeninė versiją. Plius patogumas skaitmeninės versijos.

Ps. Nežinau kaip kitiem, bet tarkim steam su skaitmeninėm versijomis manau daugumai jau tapo pirminiu variantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju STEAM ir vargo nematau, dėl subraižytų diskų ar panašiai, bet jei esi naivuolis ar keblas, tai aišku pavogs tavo account, Bet STEAM nėra lengva pavogti, jei esi uždėjęs SG (STEAM Guard), o ir kas neuždėjęs, ir esa pirkę bei turi el, pašte pirkimo čekį, kurį gauni instant nusipirkęs žaidimą, nusiunti čekį kaip proof ir account'ą atgauni. Tad nėra čia dėl ko sukti galvos, pasirinkau STEAM ir skaitmenines,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai galejai bent parasyti ka naudoji. Nes ant pc tai steam. Jei konsoles kompaktai. Jei kolekcionuoni tai aisku del ko. Jei ne, perejes gali parduoti ir gausis mininalus kastai zaidimams. Su digital gali ten su acc irgi smakliuotis ar susimetus pirkti, bet nera taip patogu. Tad jau pats tu pruoritetus savo turi zinoti ko nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai galejai bent parasyti ka naudoji. Nes ant pc tai steam. Jei konsoles kompaktai. Jei kolekcionuoni tai aisku del ko. Jei ne, perejes gali parduoti ir gausis mininalus kastai zaidimams. Su digital gali ten su acc irgi smakliuotis ar susimetus pirkti, bet nera taip patogu. Tad jau pats tu pruoritetus savo turi zinoti ko nori.

Naudoju ps4 žaidimams, bet kolkas galvoju jog teks pirkti skaitmenine versija. Plius pigiau gaunasi  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju ps4 žaidimams, bet kolkas galvoju jog teks pirkti skaitmenine versija. Plius pigiau gaunasi ;)

Kur pigiau? Nusiperki zaidima uz 50 svaru, pereini, parduodi uz 40. Nusiperki digital uz 50, pereini ir viskas. Kur cia pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai mėgstu tokius žaidimus kur pažaidęs savaite padedi į stalčių - aišku dabar nėra kur dėtis,o jei ketini ji laikyti visam laikui tada pigiau ir gaunasi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.