narkata

PS4 share play

Rekomenduojami pranešimai

Reiktu patestuoti ant rimtu zaidimu. Zaidima paciam nebutina turet kaip supratau. O jei duoda draugas zaisti tai seivinasi tik pas ji viskas? 

galesim siandien pratestuot, gaila pas tave visus ps4 zaidimus turiu, as galesiu paleist koki dynasty warriors, ten ir dviese galima ir labia daug veiksmo ekrane. Idomu kaip susidoros shareplay,galimas sioks toks velavimas :) bet zaisti visai normaliai, bandziau narkatos evil within

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesusidūrėte su problema, kad kartais veikia Share Play, kartais ne? Bandžiau su draugu Last of Us, iš pradžių veikė, sekanti kartą išmetė klaida "Viewing the game screen that the host is currently playing is not allowed due to content restrictions in your country or region.", po to vėl veikė ir toliau sekančius 4 kartus vėl klaida metė. Abu iš LT. Daugiau nebebandėm. Gal info kas kur skaitėt radot apie tai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesusidūrėte su problema, kad kartais veikia Share Play, kartais ne? Bandžiau su draugu Last of Us, iš pradžių veikė, sekanti kartą išmetė klaida "Viewing the game screen that the host is currently playing is not allowed due to content restrictions in your country or region.", po to vėl veikė ir toliau sekančius 4 kartus vėl klaida metė. Abu iš LT. Daugiau nebebandėm. Gal info kas kur skaitėt radot apie tai?

man tokią pat klaida buvo su playmanu, kurio regionas usa o mano uk. Jei sakai kad ir pavykdavo kartais lošt, reikės vėl bandyt. Ane, @ZenaLt  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ta pati uzrasa mete, kai bandziau su @narkata share play (dar pacia pirma diena). is pradziu issigandau, pamaniau neveiks Lietuvoj ta funkcija, bet po to su kitu draugu isbandziau tai viskas tvarkoj buvo,veike. pas juos ten bedos su servais,matyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors viskas streaminama bet zaidimu kurejai gali pasirinkti leisti per Share Play zaisti ar ne. Toks jausmas kuo paprastesnis zaidimas tuo didesne tikimybe kad veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex jokiu problemų, mano žaidimų sąrašas nedidelis bet gal ką sudomins išbandyti kažką.

Užbaigsiu BF 4 užkrausiu Far Cry 4, o gal ir anksčiau :) taigi galėsite išbandyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Farcry4 draugas share darė neleido žaisti ir jau bandė daug kam duot share bet neleido, nors isai jau turi nuo trečiadienio fc4

Per twitch net isbanino 24h kad strimino fc4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Farcry4 draugas share darė neleido žaisti ir jau bandė daug kam duot share bet neleido, nors isai jau turi nuo trečiadienio fc4

Per twitch net isbanino 24h kad strimino fc4

Tai wtf jei far cry 4 išeina tik ryt kaip jųs jau čia lošiate?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai wtf jei far cry 4 išeina tik ryt kaip jųs jau čia lošiate?

Jie diskus gauna anksčiau, nes daug firmų pardavinėja o Rockstar, Ubisoft bei kitos įmonės nori, kad žaidimas visur išeitu ta pačia dieną.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot ar galima tikėtis išbandyti share play su ~11mb/s download'u ir 0,5mb/s upload'u? 

eis, man buvo kad su 8mb/s nustatė ps4 greitį ir ėjo playshare. Daugiausiai 20mb/s jų serveryje man yra pavykę :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot ar galima tikėtis išbandyti share play su ~11mb/s download'u ir 0,5mb/s upload'u? 

Tau eis prisijungti prie draugo žaidimo ir jį lošti, bet prie tavęs neprisijunks, nes permažas upload (minimalus reikalaujamas 2mbps). Aš pats tokiais greičiais kaip tu sėdžiu, tai kalbu iš patirties :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.