Fray

Jasper rrod?

Rekomenduojami pranešimai

Manau jau verta butu sukurt ir tema. Taigi vakar, po poros menesiu pertraukos losiau xboxu (jasper) ir po mazdaug pusvalandzio zaidimo, xboxas persikrove ir pradejo mirkset trys raudonos lemputes. Xboxa perkroviau ir jis isijunge, viskas veike normaliai. Paskui vakare bandziau ji ijungt jis jau neisijunge, kad ir kiek ji bandyciau perkraut, vis rodydavo tris raudonas lemputes. Pries 30min pazaidziau su "sync" mygtuku ir jis man isijunge. Palosiau siektiek ir isjungiau. Dabar vel bandau ijungt, vel rodo RROD. Tai klausimas butu: kas per menesines uzejo xboxui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Secondary error code reiktu ziureti. Siaip gali buti kad sugedo, buna ir jasperiai genda. Ne nuo perkaitimo, bet pvz HDD nusprogsta, arba maitblokis mirshta... simtai priezasciu gali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Secondary error kodas: 0001.

Tai cia maitblokio problema butu?

P.S maitblokio lempute dega oranzine spalva

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas erroras del to, kad CPU gauna netinkama kieki elektros (bootinant). Speju tranzistirius reikia keisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc pasiemiau draugo maitbloki ir viskas veikia, su mano nichuja neveikia. Pas ji tas maitblokis kazkoks mazesnis :D. Beda aiski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc pasiemiau draugo maitbloki ir viskas veikia, su mano nichuja neveikia. Pas ji tas maitblokis kazkoks mazesnis :D. Beda aiski

geras, jau maniau retas jasperiui rrod atvejis užėjo :D supanikavai. Rakink temą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur cia nesupanikuosi :D kaip suprantu tai tas maitblokis mano arba suskrudo is vidaus arba uzgliucino kokie laidai. Ehh.. Jau galvojau reikes mest xboxa i siuksliu deze :D gerai, kad tik maitblokis ^^
P.S. galit rakint tema

EDIT: Vilkaviskio meistras sutvarke va maitbloki, nereiks net naujo pirkt :D

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.