narkata

Twin Peaks (2017) TV Series

Rekomenduojami pranešimai

Twin Peaks nukeltas 2017 metams :(

Nebebus to magiško skaičiaus po "see you again in 25 years". bus po 26 :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

joo, sekiau aš visą Twin Peaks reikalą jau Facebooke seniai. Bet kol gryžau iš darbo LM'e jau pašalintas. Dirba LATGOS visokios. Gerai, kad kitur radau ir jau turiu 1-4 serijas. :halone::omg::pirate2:

vakar turėjau laiko tik pimas dvi pažiūrėt, žinojau, kad nebus 1:1 kaip seniau, bet labai patiko viskas! Lynch'o creepyness per krašus liejasi. :megusta:

Matosi, kad visi procesai, technologijos ir t.t. per 25 metus labai ištobulėjo.

Kas liečia veiksmą, dar sunku susigaudyti, nes viskas komplikuota, bet matosi, kad bus afigienas tęstinys. Laukiu nesulaukiu vakaro, kai žiūrėsiu 3-4 serijas. Youtube komentare perskaičiau, kad ant 4 serijos jau įsivažiuoja geriau viskas, tai bus matyti.

Pradėti žiūrėti serialą nuo 3 sezono nerekomenduoju, jei originalo bei FWWM filmo nematęs. Tiesiog nepajausi malonumo ir daug daug ko liksi nesupratęs.

Vertinimas 100k iš 10, nes fanas esu totalus Twin Peaks'o  :say: 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmos 3 dalys .. tai jau pirmoj dali taip gerokai nuciuoze stogas jautesi :srs: .. o toliau vis geriau buvo 

zodziu super bet jau senai nieko panasaus neziurejau tai teko biski supratima visa perorientuot  :open:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet pirmos 2 ir kitos 2 žiauriai skirtingos. kaip kitą serialą žiūrėčiau beveik. šiaip yra 4 serijos šiai dienai jau išėjusios. ieškok dar vienos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar nežiūrėjau bet ateis laikas tikrai pažiūrėsiu, tiesiog nėra laiko dabar man , tiek filmams tiek žaidimams 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nieko nesiunciau radau online kazkur ten HD kokybe ale ir gerai. be subtitru tik buvo tai tas nelabai gerai kai toks painus veiksmas o dialogai kartais dar painesni. reik 3 dali uzbaigt kuri vakara ziuret ir 4 .

http://www.tvzion.pro/watch-twin-peaks-season-3-episode-3-s03e03-online3-free-v1-1920#OpenloadSection

ar

https://vidlox.tv/wio06iosxbv3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi, vakar baigiau žiūrėti visas serijas. Vakar žiūrėta dviejų serijų finale nurovė stogą kaip reikiant! :chan::omg:

Nespoilindamas galiu sakyti, kad pabaiga, jeigu tai ir bus pabaiga-pabaiga, mane iš esmės tenkino. Atsakyta nemažai klausimų, nors užminta ir ne ką mažiau mįslių.

Spalio gale dar išeina Mark Frost (kurė kartu su D. Lynch) knyga, kuri, tikiuosi, dar geriau padės suprasti kaip kas ir kodėl.

Kas dar iš jūsų stebėjo visas serijas?

P.S. serijas visas galima rast tracker'yje http://rarbg.to/torrents.php?search=twin+peaks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau siustis is rusu trackerio,raso tipo jusu regione neprieinama,kas per bajeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar neperseniausiai perziurejau pirmus du sezonus. nu praktiskai tobulas serialas man.. pradedant intriguojanciu siuzetu, mistika, baigiant tobulu garso takeliu. naujo gi sezono tik 10 seriju iveikiau. visiskai ne mano stiliaus serialas. vienintelis pliusas tai nostalgija seniems aktoriams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.