Džekeris

Windows 10

Rekomenduojami pranešimai

zaidimu sarasas kuriuos palaiko buvo isleistas jau anksciau,susirask ir matysi,kokius palaiko ir kokius ne.google tam yra.as pats zadu palaukti,nes ne visus zaidimus palaiko+performancas mazesnis ir nestabilesnis.aisku,gal bent po service packo jau stabilizuosis bent jau,nebedaug liko jo laukti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, neseniai man irgi jau pradėjo išvien siūlyti atsinaujinti į windows 10, bet iškart kilo keli klausimai. Aš dabar naudoju legelią windows 7 home versiją, o kažkur skaičiau, kad windows 10 bus tik pirmus 12 mėnesių nemokama, tai man tada neapsimoka upgradint, taip ? Kaip šiaip jums šiti windowsai, kaip žaidžiasi, nelagina ? 

turesi legalius win 10 jei updeitinsi. 

nelagina viskas gerai ir kai kas geriau nei buvo.

Atsinaujinau i win10 ir pastebejau kad kai jungi pvz steam programa tai pats sriftas ir paciam steame vaizdas kazkoks neryskus.Cia man vienam taip?

viskas kaip buve. gal cia taip po updeitu buna, man su svariu instalu viskas kaip ir buve win 8.1

bet gali bet kada sukalibruot vaizda ir srifta pagal savo norus.

performance bent jau su nvidia gpu lapu geras ar net geresnis. plius veliau su dx12 bus tokie fintai kaip eis dual gpu ir jokie win 7 nei 8.1 to netures kaip ir netures dx12 aisku. tai gryzti i senus windousus ten dabar del keliu fps keistas variantas kai vistiek reikes anksciau ar veliau vel instalint 10. iseis zaidimai , ir ju video nustatymuose jau bus ir dx12 pasirinkimai ir ivairus fintai nauji kuriu reikes.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai bus ar yra? kai mane nervuoja zmones kurie sneka kas bus kada snekama kaip yra dabar.Efektyviausia turet dabar W7,kada W10 sujudes ir kai veiks kas zadama,tada ir galima pereit pilnai ant W10.nemazai zaidimu,programu vis dar neveikia ant W10. W10 istaliacija uzima apie 1h.visiskai niekai.bum ir sedi tie W10.visada spesi pereit.reikia palaukt kol susistoves W10,uztaisys dauguma skyliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad viskas ka meginau veikia ir veikia gerai arba geriau. del dx12 tai tik nuo devu priklauso kada tai bus . tiesiog dx12 turi tas galimybes. jei kazkam veikia kazkas blogai tai gal reiktu clean install pasidaryt. o ne update. win xp turi gera performance su dx9  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaidimai taip pat ?

Kai kurie veiks, kai kurie ne. Tik reiks perkelt save'us. Esme ta, kad po clean install turesi visiskai svarius Windows'us, absoliuciai be nieko. Ir tada jau nuo zaidimu priklausys, ar jie veiks be instaliacijos, ar ne. Bent kokiu atveju, pirma reikia daryt upgrade. Gal net nereiks clean install, gal ir po atnaujinimo viskas bus gerai. Nepabandes nesuzinosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar vienas niuansas istiko...kai atsinaujinau i win10 tai per vakara 2 kartus visiskai pakibo loptopas kad teko net restart daryt :/ Kol buvo win7 viskas buvo tvarkoje. Reikes siandien clean install win10 daryt ir ziuret ar nebus pakibimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man užteko upgrade padaryti ir kuo puikiausiai veikia viskas ir stabiliai ,tai kad net nereik clean instal daryti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koklas naudojantis naujais win kilo toks klausimas, kodėl MS vis neatnaujina savo seniasių UI elementų. File exporer langų stilius jau toks atsibodęs, o naršant internete pastebėjau tikrai gerą dizainą jo atnaujinimui.

windows_10___ribbon_by_metroversal-d8j5i

Jei panašus dizainas būtu visuose win elementuose, tai būtu nerealu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man užteko upgrade padaryti ir kuo puikiausiai veikia viskas ir stabiliai ,tai kad net nereik clean instal daryti 

Koki pastebėjimai ? Geresnis performance negu praeitų ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir ant Windows 8.1 gerai dirbo, tik va pradžią Windows 8 man buvo prasti bet pripratau bet kai paskui padarė 8.1 update tai tada puikiai man veikė, prie 10 Windows neturiu prie ko prisikabinti viskas stabiliai dirba, nes turi Windows 7 ir 8 privalumų tai kad 10 galima sakyti tobulas produktas, su draiver neturėjau problemų, aišku aš nebandžiau Windows 10 preview versijų, išbandžiau tik kai oficialiai išleido, nes ir mano pc draiveriai išėjo kaip Windows 10, užtai ir nebandžiau tu preview versijų, pats windows 10 ir performance jaučiasi kad geriau yra, negu ant 8.1 bet galima sakyti man ir ant 8.1 gerai dirbo, vis dėlto pc mano nėra silpnas

Jei panašus dizainas būtu visuose win elementuose, tai būtu nerealu.

Gal su laiku bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

230 control panel funkciju vienoj vietoj:

Desktope sukurkit folderi pavadinimu

CPTools.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

ir stebuklas ivyko :D tikrai daug patogiau nei landziot iki CP.

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prieš pora dienų skaičiau apie šita :) (dievo režimas bus tada) jei susikursi ta folderi su tuo pavadinimu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

By upgrading now you are getting not only Windows 10, but all future upgrades to Windows 10 for free.  Jeigu vėliau upgradinsi, tai reikės mokėt už updatus ? Kažkaip nelogiškai skamba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik kaip mėnesi naudoju Win 10 ir pirma karta buvo freeze, tai pirma problema mano su šiai windows:) bet po rr viskas toliau dirba kaip priklauso 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.