Džekeris

Windows 10

Rekomenduojami pranešimai

dar negavau pranesimo bet niekur neskubu.

o siaip galima daryt pilna svaru instala su formatais hdd ir pan ? ar tik updeita paciu windousu ir palieka visus app ir settingus ir siuksles ?

Pirmą kartą negali daryti Clean Install'o jeigu nepirkai Win 10. Pirma turi upgrade'inti, po to kai jau aktyvuoti Win 10 tada gali daryti Reset PC arba pasidaręs "Recovery Media" iš disko persirašyti švarius Win.

Kažko grybauja man ta Edge naršyklė. Citatas ir nuorodą pateiksiu sekančiam poste.

Quote:
"Windows 10 handles keys differently. When you upgrade to Windows 10 via Windows Update from Windows 8.1 or Windows 7, the process registers your computers hardware, and qualifying OS with a Microsoft Product Activation Server. The device is then considered a Windows 10 device.

Subsequently anytime you re-install (or clean install) the installation checks with those servers, finds the unique installation ID and produces the validation"

Please be aware that you cannot use the free upgrade offer to perform a clean install on first attempt. You must first upgrade from the qualifying version of Windows 7 or Windows 8/8.1 (whether you do it through Windows Update or using the .ISO file). Ensure the upgrade is completed successfully and then ensure that it is activated. You can then proceed to do a clean install by  using recovery media or using the Reset function in Start > Settings > Update & Security > Recovery > Reset this PC (Get Started).​

Nedraugauja Edge naršyklė su Playmanijos tinklapiu :)

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Realiai tai clean instalas isirasius Win 7/8.1 aktyvuot.

Nezinau ar reikia reservinti, jei taip, tai chekint Windows Update ir updeitinti KB3035583, KB2952664. Kad atsirastu ikona susitvarkom su: win10fix_full.zip.

Tada instaliuoti Win 10 parsiputus ir paleidus instala: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10.

Bet seip upgreidinant galima pasirinkt, kad failu neliktu.. O jei su paliktais failais tai instalavus win tiesiog nueit: 

Settings>Update & Security>Recovery

Reset this PC

[Get Started] --> Remove everything

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei, tai kas pakomentuos? Pasimetęs esu, noriu džiaugtis 10 windows, bet baisu :D

Su microsoft toolkit 2.5.3 susiaktyvinti pavyko (clean install), tik reikia cdkey naudot kita W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nieko paprasciau nera kaip aktyvint win 7 /8 ir gausi oficialiai win 10 updeita. as visiem 3 laptopam savo gavau, tik ne visiem rasysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As niekaip negavau to windows zenkliuko, nors maniskiai win 7 yra tinkami ir isbandziau kiekviena buda, kuris turejo sutvarkyr problema. Galiausiai pasinaudojau anskciau numestu link, ir isirasiau. Skirtumas, bent man, tikrai jauciais, ypatingai greicio atzvilgiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, padariau update į windows 10, pirmas įspūdis tikrai neblogas yra, geriau negu windows 8, bet kai padarė update į 8,1 tai viskas puikiai buvo
Update į windows 10 užtruko apie ~15min, nors viskas ir veikė driver nuo windows 8,1, bet aišku netestavau, bet atrodė kad veikė, bet vistiek padariau update driver kur skirta būtent ant windows 10

Edge naršyklė tikrai kaip Chrome, valdimas labai panašus, bet ką pastebėjau tai kad Edge greičiau atidaro puslapi negu Chrome, bet labai ant mažai, galima sakyti vienodai 
Patys Windows 10 tikrai greitai dirba, iškarto pasigedau didelio laikrodžio 

timedate.jpg

Arba aš jo nerandu :) kaip pasileisti

Taigi padariau maža testą su 3dmark
Matosi ten data vienas darytas balandi su windows 8,1 o kitas dabar su windows 10

tada kai dariau buvau OC padaręs ant GPU savo o dabar viskas default

ir rezultatas geresnis negu su OC

Taigi gaunasi kad mano GPU ant 10% pagreitėjo  

7e38lIp.png

Po kol kas tiek  

Ištrynus Windows.old aplankalą atsilaisvinau 20gb, nors prieš mėnesi dariau pilna formatą :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nepastebėjot tokio neryškumo tekste? Nes atsimenu ir ant win 8 buvo kažkoks rūkas ar kažkas tekste. Gal yra kažkoks manual fix'as? Ar čia taip natūraliai? (ant win7 viskas normaliai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek uzima svarus win 10 isirase ?

del gpu pagreitejimo tai su dx12 ir turetu jis but, plius dx12 turetu palaikyt multi gpu , gales naudot cpu gpu + papildoma galinga gpu . tai kazkiek ir tas prides greicio. neaisku ar jau tas iskart veiks ar tik po kazkokiu updeitu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normalus man tas ryškumas ,arba aš nepastebiu 

Apie 17GB + driver +-1gb

plius dar visokie softai įrašyti tai aš užimu apie ~40GB kartu su windows iš 110GB visi kiti failai (driver, softu instalai, muzika, foto, video ir game) D/E diske 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ryskumas kitoks, bet cia greiciausiai del DPI pakeitimo, per personalize galima pasikeist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbūt laikas eiti man miegoti, nes skirtumo vis dar nematau, turbūt pavargęs po naktinės (darbo)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kažkaip nepastebėjau, kad man greičiau su win10 laptopas eitų. Gal ir dirba greičiau, bet nepakankamai, kad pastebėčiau, tačiau ką pastebėjau tai, kad normaliai F:NV nebeveikia. Meta "Application load error 5:0000065434" ir pats žaidimas tapo LABAI bugovas, tokių juokingų ir creepy bugų atsirado. Pabandysiu kelis iš jų į gif'us patalpint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nepastebėjot tokio neryškumo tekste? Nes atsimenu ir ant win 8 buvo kažkoks rūkas ar kažkas tekste. Gal yra kažkoks manual fix'as? Ar čia taip natūraliai? (ant win7 viskas normaliai)

Scale defaultu buna padaryta 125 %. Fixas Control Panel\Appearance and Personalization\Display ir ten yra tekste nuoroda "set a custom scaling level" isijungus 100 procentu pasidaryti ir susitvarkys viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip dėl programų/žaidimų naudojimo, problemų nekyla? Dabar bandau NBA jungt ir rašo​ msvcr100.dll not found. Rašiausi ir Microsoft visual C++ 2013, bet nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.