Phosphor

Def Jam Fight For NY : The Takeover

Rekomenduojami pranešimai

Trumpai apie žaidimą.

Istorija nėra stiprioji šio žaidimo dalis tačiau tai nuo žaidimo neatbaido. Žaidimo pradžioje susikursite savo veikėją. Išrinksite jam kūno stambumą, balsą, šukuoseną, veido bruožus, drabužius ir t.t. Karjerą pradėsite kaip N.Y.C.(New York City) gangsteris. Pagrindinis Jūsų tikslas, "krėsti visiems į kailį" kas tik pasimaišo kelyje. Keliausite po įvairius New York'o užkampius ir kausitės su ŽINOMAIS rep'o ir hip-hop'o atlikėjais. Sutiksite tokius atlikėjus, kaip:Snoop dog, Xzibit, Sean Paul, Prodigy ir t.t. Laimėję kovą gausite pinigų, kovos taškų, bei žinoma "respect'o". Už pinigus galėsite apsirengti kaip tik Jums patinka, taip pat galėsite keisti šukuosenas, bei darytis "tatoo" beveik ant visų kūno vietų. Nepamirškime to, kad galima bus užsidėti įvairių grandinėių, žiedų ar akinių. Už kovos taškus mokinsitės naujų judesių ar kelsite savo "skilus". O veiksmų gausa žaidime gausi, K.O.(Knock Out) judesiai kovos užbaigimui tikrai įspūdingi. Žaidimas nėra ilgas, tačiau perėjęs jį, bent aš žaidžiau dar kartą. Be story mode yra ir battle mode, bei žaidimas per AD HOC.

Tai tiek iš mano pusės apie žaidimą, tikrai juo nenusivyliau. Siūlau išbandyti ir Jums. Sėkmės. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai jis nelabai patiko :D daug geriau pvz koks wwe smackdown vs raw!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sita net nusipirkes turiu tai visa simtu procentu perejau dar kai koja susilauzes buvau tai labai patiko, tik gaila kad megiamu rapper'iu nera.

Redagavo Aftermath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.