Den1s

PC (gaming)

Rekomenduojami pranešimai

Nieko netrūksta? Ar gerai detalės parinktos? Čia žymiai gaunasi pigiau nei iš lietuvos. Šitas žvėriukas 3000 neviršija

Viskas gerai , tik aš motininę truputį brangesnią imčiau. O iš amerikos su muitais kaip bus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas gerai , tik aš motininę truputį brangesnią imčiau. O iš amerikos su muitais kaip bus ?

Net nežinau, nežinau ką žiūrėti. :D Kur čia žiūrėt tuos muitus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nežinau, nežinau ką žiūrėti. :D Kur čia žiūrėt tuos muitus?

Prasideda... 21% pridėk prie kainos dalims kurios brangesnės nei 160lt ir turėsi tikrą kainą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasideda... 21% pridėk prie kainos dalims kurios brangesnės nei 160lt ir turėsi tikrą kainą.

Čia visos UK, EU parduotuvės su muitais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia visos UK, EU parduotuvės su muitais?

siunciant siuntas europos sajungoje (pvz.: is UK i lietuva) muitas netaikomas, jis taikomas siunciant is ne europos sajungos saliu, pvz.: kinija, US

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siunciant siuntas europos sajungoje (pvz.: is UK i lietuva) muitas netaikomas, jis taikomas siunciant is ne europos sajungos saliu, pvz.: kinija, US

Ačiū už atsakymą. Tai šita parduotuvė kaip supratau pagal Jus yra US? O kur yra parduotuvės, kaip jas rasti UK? Nes aš dar nelabai gaudausi tokiuose reikaluose.

Up! Jei galite parekomenduokite UK puslapį su pc detalėm pigiau. Ačiū, kas padės +rep.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už atsakymą. Tai šita parduotuvė kaip supratau pagal Jus yra US? O kur yra parduotuvės, kaip jas rasti UK? Nes aš dar nelabai gaudausi tokiuose reikaluose.

Up! Jei galite parekomenduokite UK puslapį su pc detalėm pigiau. Ačiū, kas padės +rep.

http://www.ebay.co.uk/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.