Karlson20

PS3 Gedimai

Rekomenduojami pranešimai

o tu kartais nepametai ir is nervu nepatrankai pultelio :) man taip ir yra buve pats bjuvau kaltas kad ji sudalbalinau bet vistiek tos knopkes veikia kad ir sudauzytas,

bandyk pravalyti tik buk lab atsargus L! L2 r1 r2 jei isardysi turbut nebesjurinksi lab sudetingai padaryta.

taip L2 ir R2 gan mandriai padaryti, bet visgi pavargus galima sudeti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip L2 ir R2 gan mandriai padaryti, bet visgi pavargus galima sudeti ;)

o kas ten okio mandro? nes as planuoju savo six axis ardyt... iskrito pora kartu ir tada kai papurtai girdisi laksto plastmases gabaliukas. tai reikes isimti kad nebarsketu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau kas ten tokio baisaus. Gal pas mane manija kažkokia, ar ką, bet kiek turėjau konsolių, tai visų džoistikus buvau išardęs (ir surinkęs, aišku ;) ) O PS3 džoistiko ardymas nelabai kuo ir skiriasi nuo kitų, mano ardytų džoistikų. ;) O džoistiką ardžiau dėl... Tiesiog šovė į galvą, pažiūrėti, kaip keičiasi akumas (kad ateityje žinočiau ;)) ) Iki akumo ten net nėr ką kapstytis, tada sumaniau "pataisyti" mygtuką, kuris truputį sunkiai spaudėsi (nors gal ir normaliai, bet gi reikėjo susigalvoti priežastį, tolimesniam ardymui... ;))) )... Tad jei rankos auga ne iš šiknos, ir sugebi laikyti atsuktuvą, manau susitvarkysi be ypatingų pastangų. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

turiu tokia pat manija, tik as ne vien pultus bt ir pacias consoles ardau :rofl: tik neikaip gamecube negaliu isardyt mat ten atviorkes nepaprastos reikia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas ten okio mandro? nes as planuoju savo six axis ardyt... iskrito pora kartu ir tada kai papurtai girdisi laksto plastmases gabaliukas. tai reikes isimti kad nebarsketu :rofl:

tiesiog kaip "auksarankis" pries tai sake, kad nieko ypatingo, tik pareikalauja siek tiek krupstumo (nekaip PS1, PS2 ar siaip USB pultai)... nors nieko rimto...

siaip griztant i tema, tai gedimai, kuriuos man teko pazinti>

- BD lazerioi gedimas - nenuskaito disku, pagrinde blu-ray. Sutaisymas: lazerio keitimas.

- Pultelio gedimai - mygtuko uzstrigimai, laikini sutrikimai. Sutaisymas: atidarymas ir sutvarkymas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn pas ka cia ps3 dar ir gedimu netgi turi :D

o del pultelio tai jo knopkes pastringa ar kartais garsiai spaudziasi,bet tas cia nera joks gedimas,ir jau tikrai ne ps3 pacio,dar zmones ir ps3 sugeba sugadint :D

na viskokiu zmoniu yra aisku,kazkam ir xbox 360 genda,del to nesigincinu,bet kad ps3 gedimai,net juokinga kazkaip tokia tema matyt,jei zmones supranta kokioj vietoj turi buti tokie daiktai laikomi ir kaip priziurimi tai manau problemu nekyla aplamai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 80GB po tryju menesiu uzlinko,su pultu neisijungia atrodo kad vapse neveikia,ijungiu su knopke ant ps3 korpuso ir neuzkrauna normaliai nieko neiseina daryt,gal kam buvo kas panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 80GB po tryju menesiu uzlinko,su pultu neisijungia atrodo kad vapse neveikia,ijungiu su knopke ant ps3 korpuso ir neuzkrauna normaliai nieko neiseina daryt,gal kam buvo kas panasaus

tipo jungias ir nieko? tai nesk i garantini jei viska patikrinai ir normaliai viskas buvo pries tai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, problemele iskylo, ijungiu ps3 tik ant naujo monitoriaus full hd su hdmi, paleidziu game ir jis pastringa, su visais game taip, poto pabandzius restartuot, jungiasi ps3 uzsikrauna ten pradzia ir netgi ten pastringa ir viskas, nors vakar dar norma veike, poto pabandziau paleisti ant paprasto seno teliko, tai veike be problemu niekas nepastringa, kai paleidziu ant to naujo moniko ir pastringa, gal kam buvo taip atsitike, cia isvis ps3 beda ar gal netgo monitoriaus, nu hdmi laidas neturetu buti kaltas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tipo jungias ir nieko? tai nesk i garantini jei viska patikrinai ir normaliai viskas buvo pries tai...

tai beda kad as ne lietuvoi,tai nunesciau:( radau yuotubei tipo ps3 freezing ,darosi tas pats kas pas mane,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va turiu tokia problemele zaizdavau su savo ps3 ant prasto tv su scart jungtim paskui atsirado proga pasijungt normalu tv su hd jungtim ir dabar kai vel bandau jungt su scart jungtim man jokio vaizdo nerodo kas galetu but gal kazka pakeist reik ar kaip nes seniau pajungdavau ir iskart rodydavo o db nieko.kur problema gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va turiu tokia problemele zaizdavau su savo ps3 ant prasto tv su scart jungtim paskui atsirado proga pasijungt normalu tv su hd jungtim ir dabar kai vel bandau jungt su scart jungtim man jokio vaizdo nerodo kas galetu but gal kazka pakeist reik ar kaip nes seniau pajungdavau ir iskart rodydavo o db nieko.kur problema gali but?

tai zmogau tam ir yra meniu display settings,ten parenki kokiu budu pasijunges prie tv,kadangi dabar tu parinkes hdmi,tai ir nerodys per jokia kita jungti jei laikysi ikista hdmi laida,istrauk hdmi laida ir perkrauk ps3 ,isjung ijung,turetu pats nusistatyt i paprasta pajungima vel,jei nebuna ikistas hdmi laidas,arba per meniu pakeisk,pirma pasijung per hdmi,tada perkeisk ant paprastos jungties av,tada jung prie kito teliko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo panasei ,buvau nusivezes ps3 pas pusbroli ,jo telikas palaike 1080p nustaciau pagrajinom ,po keliu dienu grizau namo vel junkt prie savo teliko ir jokio vaizdo nebuvo ,nes mano telikas palaike 1080i , bandziau restartus scart jungtim junkt nieko nesigavo, tai ps3 ideze ir nuvazevau i topocentra ,paprasiau darbuotoju ar galiu pasijunkt ,jie leido man pasijungiau pasjuos, prie tv kuris palaike 1080p (leido prie SONY Bravo) :thumbup: ir nusistaciau kad vel 1080i ,grizau i hata ir viskas normalei vel veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad jau nera hd teliko tj neina pakeist nes man net meniu neismeta kai jungiu per scart:)bet svarbu kad cia niekas nesugede ir galima sutaisyt tik su nustatymais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad jau nera hd teliko tj neina pakeist nes man net meniu neismeta kai jungiu per scart:)bet svarbu kad cia niekas nesugede ir galima sutaisyt tik su nustatymais

šiuo atveju tereikia palaikyt įjungimo mygtuką ir ps3 pats nustato iš hd paprastą....

Redagavo fotobich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.