Karlson20

PS3 Gedimai

Rekomenduojami pranešimai

nu man tikriausiai del to update ir susiede nes as katik persikraustes buwau ir neturejau interneto ir neuzsiupdeitino :D nu bet dabar gerai nes man ji pakeite i visiskai nauja 60 gb modeli :D

Tau nors kiek kainavo tas pakeitimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gruodi pirktas lt ps3 60gb , po menesio sugedo BD-ROMas, neskaito jokiu disku!.

nuveztas i sony remonta, laukiu rezultatu.

Ar kam nors tai buvo nutike? ar cia tik vienetinis atvejis lietuvoj?

Pas mane taip buvo ,tai atsitinka kai koki zaidima ilgam palieki ant pauzes ,del to ,arba gali but nuo stipraus smugio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ten bebūtų, bent jau aš, visvien imčiau 60Gb modelį. Vien dėl USB. Man net tų 4 USB per mažai, o kaip su 2 reiktų išgyventi net neįsivaizduoju..... Tad razilxas'ui manau pasisekė. :)

Paprasciausiai galima nusipirkti USB huba is DX.com. As vakar keturiu USB jungciu huba uzsisakiau ir manau be problemu jis su PS3 veigs. Kainavo irgi nedaug (apie $5). :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva ,turiu as dar ir Sony ps 3 60 gb, beda butu su bd romu :) Diska itraukia,bet nelabai nori ji skaityti....Ta prasme orginalu muzikos idedi,tai raso track visas dainas,bet spaudi groti ir ju negroja.....Paskui per STORE parsisiunciau i harda pora demuskiu,irgi instaliavau...spaudziu start,greitai pasirodo playstation 3 baltas uzrasas,po to juodas ekranas ir nieks nevyksta....Cia man ta konsole palikes pusbrolis is uk,jis nauja jau nusipirko,pats turiu Elite xbox,tai galvoju ja cia bandyt taisyti ar ismest :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva ,turiu as dar ir Sony ps 3 60 gb, beda butu su bd romu ;) Diska itraukia,bet nelabai nori ji skaityti....Ta prasme orginalu muzikos idedi,tai raso track visas dainas,bet spaudi groti ir ju negroja.....Paskui per STORE parsisiunciau i harda pora demuskiu,irgi instaliavau...spaudziu start,greitai pasirodo playstation 3 baltas uzrasas,po to juodas ekranas ir nieks nevyksta....Cia man ta konsole palikes pusbrolis is uk,jis nauja jau nusipirko,pats turiu Elite xbox,tai galvoju ja cia bandyt taisyti ar ismest ;)

jau geriau man atiduok nei ismesk...

o siaip jei ir demo nepalaeidzia tai gali buti gedimas Harde ar kazkas panasaus (nete pasiieskok (anglu kalba) gal ka rasi, nes cia nemanau ar kas pades) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva ,turiu as dar ir Sony ps 3 60 gb, beda butu su bd romu ;) Diska itraukia,bet nelabai nori ji skaityti....Ta prasme orginalu muzikos idedi,tai raso track visas dainas,bet spaudi groti ir ju negroja.....Paskui per STORE parsisiunciau i harda pora demuskiu,irgi instaliavau...spaudziu start,greitai pasirodo playstation 3 baltas uzrasas,po to juodas ekranas ir nieks nevyksta....Cia man ta konsole palikes pusbrolis is uk,jis nauja jau nusipirko,pats turiu Elite xbox,tai galvoju ja cia bandyt taisyti ar ismest ;)

tai atrodo,kad problema ne BD-ROM'e vis delto , - o greiciausiai su softu kazkas ne taip... pabandyk is naujo update 2.60 susiinstaliuoti: gal pades? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau PS3 80 gb. užpakuotą iš lietuvio emigranto už 1000 lt. Viskas čiki-piki, bet nebuvo jokios garantijos ir pirkimo dokumentų. Dabar kievieną kartą kaip jungiu drebu ar nebus problemų. Jau patebėjau, kad pultelis per naktį užkrautas laiko tik iki 30val.-ar čia jau problema. Pasidalykite savo patirtimi, juk tokiu kaip aš , kurie pasinaudoja emigrantų prakaitu ir krizės privalumais labai daug. Tėvai kranus prisuko babkiu vos cigarams ir vynui užtenka o jeigu dar SP3 remontas- pilnas pravalas ir depresija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su džoistiku tai manau jokia ten problema tiesiog jis ir naujas laiko ~35 val. PS3 taip kaip telefono akumas po kažkiek laiko vis mažiau laiko. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad tau bus su tuo PS3 tu gedimu...

Pultas irgi normaliai turetu buti, bet jei kada uzknis tai gali baterija pasikeist pulto, ner jos brangios. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as savo pirkau 2008 vasaros pabaigoje uz 1550lt,40gb,gruodi idejau 250gb vietoj 40gb,nebuvbo jokiu problemu visiskai,iskyrus tik tai,kad su 250gb pradeda kartais uzfrizinti geimai,bet ir su 40gb taip buvo,tad manau tai normalu,nera idealios technikos,visada bus kas nors ne taip,man asmeniskai nerupi:)vis tiek laiko nera zaisti,o ir nusibodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau PS3 80 gb. užpakuotą iš lietuvio emigranto už 1000 lt. Viskas čiki-piki, bet nebuvo jokios garantijos ir pirkimo dokumentų. Dabar kievieną kartą kaip jungiu drebu ar nebus problemų. Jau patebėjau, kad pultelis per naktį užkrautas laiko tik iki 30val.-ar čia jau problema. Pasidalykite savo patirtimi, juk tokiu kaip aš , kurie pasinaudoja emigrantų prakaitu ir krizės privalumais labai daug. Tėvai kranus prisuko babkiu vos cigarams ir vynui užtenka o jeigu dar SP3 remontas- pilnas pravalas ir depresija.

:throw:

o siaip del gedimu: drebek nedrebejes, jei kas bus tai bus - nepakeisi, tad geriau relax :D, pultelis, kad laiko tiek normalu, pasijunk ant laido jei ka... o gedimai tai buna ivairus, bet cia toks buves is daznesniu tai BD grotuvo (diskasukio) gedimas, t.y. lazerio linze sugenda, tai pataisymas (jei pats moki atsukti varztelius) - apie <200lt...

o siaip kadangi matau esi naujas, kaip sakant, tad siulyciau butinai pasijungti interneta ant PS3 (narsykle, zaidimai per neta, chat'as su draugais, game updatai ir t.t.)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.