Karlson20

PS3 Gedimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki snd su draugais norejome pazaisti su ps3 bet, deje nepavyko kaskas atsitiko pirmam pulteliui kai paemiau ji jis buvo labai karstas nesupratau kodel , nei isijungia , nei kriaunasi kas galejo buti ??? Brolis kai grys mane uzmus ka daryti ?? :D :D :) :

Redagavo spikeriuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o dziostikas buvo kraunamas tuo momentu ,kai isai karstas buvo , o gal ant saulutes per ilgai gulejo ?

Arba licio baterija saibom nuejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi taip buvo. galvojau sakes bet britas atejo paklausiau pabande atnaujinti ps3 visus game wiska atnaujino ir pradejo veikt. tik tas kad wisi seivai viskas issitryne :} padaryk ir tu taip nereikes pinigu moket

Atnaujink visa ps3 zodziu visa sistema atnaujink.. turetu padet. man irgi taip buvo su 80gb ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Snd nunesiau meistrui pasake ,kad beda su akumuliatoriumi , gal zinot kur nusipirkti nauja ???

Ebay gali paieškot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam echinabuy.com ar kokiam maciau cia sendiena tema buvo rasyta, ps3 controler battery 5 doleriai kaskur

Redagavo Benasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki forumieciai.

sugedo mano ps3. jau beveik metai laiko kaip stovi po gedimo nezaidziamas.

gedimas kazkoks neaiskus. internetas nepasijungia/net neranda ip, nemirksi zalia interneto lempute ps3 dezej, pultelius sinchronizuoja be laido isvis labai letai, o su kabeliu zaist nenoriu.

buvau isardes, pasukiojes wifi antenos laidelius, taciau nieko. taip pat buvo isvalytas ir nuo dulkiu.

jai kasnors susidure su sia problema ir ja isprende, ar bent zino kaip issprest, buciau labai dekingas.

pasiilgau to gaminimo, taigi reikia susitaisyt.

aciu uz pagalba!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki vakar padariau updeita ir ps3 turejo po jo restartuotis bet jis issijunge ir daugeu neisijunge paspaudus ant pultelio ps knopke tos 4lemputes visa laika mirksi o ps isijunge ir vel issijunge :nunchuks: gal kas buvot susidure su sia problema ? ir kur taisyt gyvenu airijoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki vakar padariau updeita ir ps3 turejo po jo restartuotis bet jis issijunge ir daugeu neisijunge paspaudus ant pultelio ps knopke tos 4lemputes visa laika mirksi o ps isijunge ir vel issijunge :lol: gal kas buvot susidure su sia problema ? ir kur taisyt gyvenu airijoj

ar HDD keites tu jam ?, nes gal naujas update konfiktuoja su HDD,jei negavai geltonos lemputes,tai megink tik ijunges ir laikyt visalaik ta ijungimo knopke.siaip ps3 nebeisijungia kai jau gauni YLOD. kitais atvejais dar su HDD tada problemu buna. dazniausiai tas resetinimas laikant power padeda,tik reikia ji laikyt visa laika kol isgirsi 3 pyptelejimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.