Karlson20

PS3 Gedimai

Rekomenduojami pranešimai

nu jo... sulamino cia sony... nesitikejau tikrai to... tik dabar neprisimenu ar spejau sucyncint god of war trophejus visus ar ne :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai pagal mane turetu iseit kazkoks atnaujinimas, kuris turetu sutvarkyt sita bug'a ? Nu tikekimes kelias dienas neuztems, nes norisi, ir nesugadint ps3 ir pazaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklaust tų, kuriem buvo sogedes PS3 lazeris, kaip jis jum sugedo? Ar žaidėt žaidimą ir užstrigo, o restartave PS3 matote, kad jau nebeveikia? Man buvo sugedęs būtent taip, o dabar ir vėl žaidžiu ir užstrigo jau 2 kartus, bet užstrigo tai visiškai, nei išjungsi geimo, nei į PS3 meniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklaust tų, kuriem buvo sogedes PS3 lazeris, kaip jis jum sugedo? Ar žaidėt žaidimą ir užstrigo, o restartave PS3 matote, kad jau nebeveikia? Man buvo sugedęs būtent taip, o dabar ir vėl žaidžiu ir užstrigo jau 2 kartus, bet užstrigo tai visiškai, nei išjungsi geimo, nei į PS3 meniu.

Tai matyt, pats ps3 uzluzo ir del to taip pastrigo ... O del lazerio tai gali ps3 lengvai issiardyt ir pravalyt BD roma :D manau uztektu net paprasto paputimo i lazeri ir dulkes nuliptu nuo jo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet užlūžo 2 kartus iš eilės ir taip greitai visai sakyčiau.. O, kad išardyt PS3 neturiu reikiamo atsuktuvo. Reiks kažką galvot..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet užlūžo 2 kartus iš eilės ir taip greitai visai sakyčiau.. O, kad išardyt PS3 neturiu reikiamo atsuktuvo. Reiks kažką galvot..

kaip matau oblivion zaidi man ir keliose vietose buvo taip pakibes, kaip ir fallout, cia turbut zaidimo kalte o ne blu ray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei tam tikrai reikalingas ardymas - galima apsieiti ir be to specialaus rakto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip matau oblivion zaidi man ir keliose vietose buvo taip pakibes, kaip ir fallout, cia turbut zaidimo kalte o ne blu ray

Aha, oblivion :D. Nu žaidžiau po tų užstrigimų dar keletą valandų, bet ir vėl pastrigo. Tikiuosi, kad nebus kokio YLOD :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kaip ten su OBLIVION'u, bet pvz.: toks žaidimas kaip Eat Lead gadina nervus savo pakibimais masiškai visiems. (Smulkiau gali paskaityti ČIA).

Uncharted (pirma dalis) irgi daug pas ką pakimba toje pačioje vietoje.

Tad manau labai gali nesiparinti dėl tų pakibimų. Pas mane irgi sakyčiau gana dažnai (na, bent jau dažniau negu norėčiau :angry: ) pakimba konsolė.

Šiaip patarčiau profilaktiškai padaryti Restore File System (per Recovery Menu). Gal čia tik man taip atrodo, bet po restor'o pakibimų dažnumas sumažėja. :angry: Na, bet blogiau tikrai nebus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 160Gb ps3, turejau issisaugojes daugybe nuotruku, keleta filmu, zaidimu seivu, muzikos ir viena diena viskas dingo, issitryne. Taip ir likau nesuprates, gerai kad trofejai yra registruoti online. :P o dbr viskas normaliai veikia, tik tenka zaidimus per naujo zaist. :) niekam nebuvo taip nutike??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 160Gb ps3, turejau issisaugojes daugybe nuotruku, keleta filmu, zaidimu seivu, muzikos ir viena diena viskas dingo, issitryne. Taip ir likau nesuprates, gerai kad trofejai yra registruoti online. :P o dbr viskas normaliai veikia, tik tenka zaidimus per naujo zaist. :) niekam nebuvo taip nutike??

siaip sau issitryne... gal buvo staigus issijungimas? (dingo elektra/isjungta tiesiogiai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.