GTx

(Help)Dėl Pc dėžęs pirkimo.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norėjau paklausti jūsų, kadangi žadų pirkti kita savaitę pc dėžę be monitoriaus ir ten kaip mačiau galima pasirinkti su Windows 7 o mano pc senas ir dabar pats mane yra Windows XP tai galvojų jei perkų dėžę su win7 tai reiktų instaliuoti ar jau  būtų instaliuotą nors dabar stovi WinXP kaip čia dėl šito ar geriau Win 8 ? kaip klausinėjau tai sakė Win7 geriausi kolkas tiek žaidimams tiek viskam atseit Win8 labiau skirtą planšetėmis, laptopams nors aš tikslai nežinau nu šiaip žaidimus mėgstų pažaisti be to kokios pc datalės yra pačios svarbos nes girdėjau kad žaidimams reik galingo CPU o ne vaidžo plokštes o kaip iš tiesų?

žodžių kokia dėžę imti kad galėčiau pažaisti šiuolaikinius žaidimus be lagų ir su max gafikomis ir kad max užtėktų kokiems 3 metams 2017 ir ar už 1500lt išeitų kažkas gero? ar dar šiek tiek pasitaupyti? reikėtų? nes atsibodo žaisti 2007-90s žaidimus jau norisi kažko naujo dabar mano pc pirktas 2007 metais nors sunkiai paveža jau 2008 metų žaidimus max iki 2007 sakė meistras kad mano CPU labai silpnas o apie GTA IV nekalbų dingsta teksturos viskas juoda, kai perki pc ir ką reik atkreipti dėmesį? 

Intel® Celeron® CPU 430 @ 1.80GHz

Nvidia 8400GS

512mb

DirectX 9.0c

WinXP

Integrated RAMDAC

Ačiū už pagalbą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su tokiom sumom nieko naglo negausi. Jei žaisi ant kokio 17' moniko, tai gal tada max ir temps, bet šiaip nieko blatno. Kitas reikalas, išmok rašyt, nes neįmanoma skaityt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką žinau man atrodo kad gerai parašau nu kaip moku taip rašau, o dėl CS:GO tai nenorėjau leisti pinigų galvojau gal kam nereik stovi ir gali padovanoti kaip sakant "random dude" bet tiek to dėl šito vistiek kai pagalvojus prisižaidžiau ir to cs1.6 kiek metų užteks tų cesų šį kart rimtai reik kad patartumėt...dėl pc pirkimo

mano pc monitorius toks aš galvojų kad nesvarbu tas monitorius svarbu kad dėžę naują ar geriau kartų su monitoriumi pirkti? nes kaip mačiau tai dabar tie monitoriai didesni yra ne mano 

81b4f002bb3b7717211143c9fe765bf6916.jpg

P.S. nuotrauka iš interneto bet monitorius lygiai toks pat kaip mano lygiai LG nes dabar mano dėžęs usb skyle sugadinta negaliu nuotraukų ir pc įkelti nebent eiti į biblioteka, ne dėžę tai būtinai laikas atnaujinti o dėl monitoro tai manau gerai bus ir tas, nu ždž gal kas iš jūsų čia supranta tai patarkit man čia kaip geriau daryti.

Redagavo GTx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur čia tie 1.5 k, kai CS: GO neįperki? Apvogei kažką?

Ne į temą

temos autorius turi dvigubą asmenybę, kaip agentas koks :D dėl cs go draskėsi belekaip,žudėsi ir grasino. O dabar 1,5K išleist gali ant pc. Negaliu rimtai žiūrėti į jo temas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo dėžę dėjaus už 2k. Va specifikacijos:

Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz

NVIDIA GeForce GTX 460

4GB RAM

Net ir dabar kartais palagina, turbūt dėl vaizdo plokštės, o už 1500 net ir bet kaip stengdamasis niekaip neišeis žaist max grafikomis net ir dabar. 

Man atrodo pamiršk tu tą kompiuterį ir pirk ps3/xbox 360, grafikos dar tikrai pakenčiamos, o žaidimų tai dafiga. Beto konsolę nusilaužt galėsi ir žaidimus žaisti visiškai nemokamai, arba jei laužtis nesinori, nueik į skelbimų portalus, ten kai kurie papigiai visai pardavinėja naudotus žaidimus, galėsi dar ir online pažaist. Mačiau xbox 360 kainuoja 500 litų, ir aišku, ekrano reikėtų kitokio, HD ekranas geras, per akcijas kainuoja 400-700 litų, išviso išleidi 1100 litų ir sau patenkintas kokius 4 metus žaidi, susitaupysi next gen konsolei arba naujam kompiuteriui, jei nepatiks konsolės. Tikiuosi padėjau :)

Ką žinau man atrodo kad gerai parašau nu kaip moku taip rašau, o dėl CS:GO tai nenorėjau leisti pinigų galvojau gal kam nereik stovi ir gali padovanoti kaip sakant "random dude" bet tiek to dėl šito vistiek kai pagalvojus prisižaidžiau ir to cs1.6 kiek metų užteks tų cesų šį kart rimtai reik kad patartumėt...dėl pc pirkimo

mano pc monitorius toks aš galvojų kad nesvarbu tas monitorius svarbu kad dėžę naują ar geriau kartų su monitoriumi pirkti? nes kaip mačiau tai dabar tie monitoriai didesni yra ne mano 

81b4f002bb3b7717211143c9fe765bf6916.jpg

P.S. nuotrauka iš interneto bet monitorius lygiai toks pat kaip mano lygiai LG nes dabar mano dėžęs usb skyle sugadinta negaliu nuotraukų ir pc įkelti nebent eiti į biblioteka, ne dėžę tai būtinai laikas atnaujinti o dėl monitoro tai manau gerai bus ir tas, nu ždž gal kas iš jūsų čia supranta tai patarkit man čia kaip geriau daryti.

Taip, ekranas taip pat svarbus, norint žaisti žaidimus, kada gavau naują pc, lygiai tokį patį ekraną turėjau, net metro 2033 negalėjau žaist, įjungus žaidimą rašydavo, kad per mažas ekranas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, kokios dalys yra žaidimams svarbos CPU, Ram, Vaizdo plokštę? kas pirmau eina ir kas turi būti

1.Vaizdo

2.CPU

3.Ram

?? nes girdėjau kad nuo CPU viskas priklauso irgi

nes kilobaite nebloga nusižiūrėjau už 1699 LT

Redagavo GTx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CPU sakyciau pirmoj vietoj, paskui VGA (ofc, kad daugiau bitu butu), o ramu per daugiausiai nelabai ir reik sakyciau, as kol kas 4gb nelabai isnaudoju, bet cia kaip kam. Priklauso nuo reiklumo. Jei nori PC kuris penkis metus visus geimus vilks be problemu, tai uz tokia suma nelabai paimsi ka. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.