diadingo

kam iki ~17m. butinai uzsukit

Rekomenduojami pranešimai

nuo kada isvis birzely eit reikejo? B) . Zinau ,kad vyksta dar kazkokie dalykai, bet kosk skirtumas.. As niekad nebuvau, tewai niekad nieko nesake. Semestrai gi isvesti. Ka jie padarys? o seip jai bus normalios pamokos dar ir birzely tai man p*, net noreciau kad padarytu :) :) man jau vistiek nereikai <3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuo kada isvis birzely eit reikejo? :) . Zinau ,kad vyksta dar kazkokie dalykai, bet kosk skirtumas.. As niekad nebuvau, tewai niekad nieko nesake. Semestrai gi isvesti. Ka jie padarys? o seip jai bus normalios pamokos dar ir birzely tai man p*, net noreciau kad padarytu B):) man jau vistiek nereikai <3

bent jau musu sulioj nuo 7 klases reikia birzeli eit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mus irgi reikia eit birzeli... iki birzelio 17 ar 20

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mus irgi reikia eit birzeli... iki birzelio 17 ar 20

noone:

Ne į temą

is kurios tu sules?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus sulei tai 5tokai turi atidirbti 6 valandas darbu

6tokai 8 valandas

7tokai , 8tokai , 9tokai ,10tokai 10 valandu ...

zodziu pas mus mokykla tai iswiso reikia nuo 5 klases mokyklaj dirbti ... :) :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi yra toks dalykas :) rejkia atidirbt wisuomenej naudingo darbo

Tik pas mane rejkia 20h atidirbti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is viso kas uz tai kad susprogtu visos lietuvos sules? :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vokietijoj 9 pamokos kiekviena miela darbo diena :) plius kiek zinau ta akademine valanda dar ilgesne ( ne 45min pamoka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is viso kas uz tai kad susprogtu visos lietuvos sules? ;) ;)

uz!!! ;);) reik nusamdyt koki bombermana susimestumem cia visi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is viso kas uz tai kad susprogtu visos lietuvos sules? ;) ;)

Na visi vaikai sutiktų šiaip ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug dalyku yra negerai su mokyklom:

1. Dauguma eina i mokykla 8 valandai, ir galvoju ,kas taip nesamoningai sugalvojo, tai gi cia totalus jaunimo kankinimas, butu 9 valandai - tada tvarka, pabundu ,susitvarkau kaip sakant ir einu normaliai i mokykla, o 8 valanda tai... absuradas vnz...

2. Del sunkiu mokymosi salygu: Anglijoje, atrodo tokioje salyje geroje gyvena vieni tinginiai , pas mus mokyklose kuo aukstesne klase tuo daugiau pamoku priklijuoja, o ten atvirksciai ten buna po 4 ~ 5 pamokas i diena, tai yra normalu, o kas pas mus cia tai isvis nesamone vyksta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz!!! ;);) reik nusamdyt koki bombermana susimestumem cia visi ;)

gal kas moka bombas gaminti?? :P :P reiktu pasidaryti ir apvaryti visas lietuvos sules nekainuotu taip brangiai kaip samdyti :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Dauguma eina i mokykla 8 valandai, ir galvoju ,kas taip nesamoningai sugalvojo, tai gi cia totalus jaunimo kankinimas, butu 9 valandai - tada tvarka, pabundu ,susitvarkau kaip sakant ir einu normaliai i mokykla, o 8 valanda tai... absuradas vnz...

2. Del sunkiu mokymosi salygu: Anglijoje, atrodo tokioje salyje geroje gyvena vieni tinginiai , pas mus mokyklose kuo aukstesne klase tuo daugiau pamoku priklijuoja, o ten atvirksciai ten buna po 4 ~ 5 pamokas i diena, tai yra normalu, o kas pas mus cia tai isvis nesamone vyksta...

anglijoj is vis jokio mokslo pasakai, man sende galva skaud, as pavarges ir viskas eini i valgykla ar dar kur, o del 8h siap man tai pvz geriau nes taigi ir grysti anksciau butu nuo 9h tai b* kai priduoda nesveikai nd. tai apsisiksi sededamas iki 1h nakties, gereu nd. panaikintu as is vis nz nesuprantu kam ju reik i teip puse dienos prasedi sulei besimokydamas o cia dar ir namuose turi sedet nu n* koks tu tevu ir mokytoju mastymas ;);):P

gal kas moka bombas gaminti?? ;):P reiktu pasidaryti ir apvaryti visas lietuvos sules nekainuotu taip brangiai kaip samdyti :P

pazystu du bombermanus, bet tik gaila vienas jau be keliu pirstu akies ir tarpkojo :P kitas dar norm prigamintai uz sumele :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anglijoj is vis jokio mokslo pasakai, man sende galva skaud, as pavarges ir viskas eini i valgykla ar dar kur, o del 8h siap man tai pvz geriau nes taigi ir grysti anksciau butu nuo 9h tai b* kai priduoda nesveikai nd. tai apsisiksi sededamas iki 1h nakties, gereu nd. panaikintu as is vis nz nesuprantu kam ju reik i teip puse dienos prasedi sulei besimokydamas o cia dar ir namuose turi sedet nu n* koks tu tevu ir mokytoju mastymas ;););)

pazystu du bombermanus, bet tik gaila vienas jau be keliu pirstu akies ir tarpkojo :P kitas dar norm prigamintai uz sumele :P

tai dw pakalbek su juo uzsakyk koki 1000 bombu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Gerai kad prasideda 8 valandą, galėtu ir anksčiau prasidėt ;) ,tuo ansčiau grįžti namo , o taip grįžtum ~15-16h ir visa diena šuniui ant uodegos ;) ;) nepritarčiau tokiai nesamonei :P

2. čia tai gryna tiesa :P :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.