LTsmash11

Keli klausimai dėl ps4

Rekomenduojami pranešimai

Taigi žadu pirkti ps4, ir turiu jums kelis klausimus. Labiausiai mane domina tai, ar eis jį pajungti ant televizoriaus, kuriame yra tik AV jungtys ? (tie 3 laidai geltonas raudonas baltas). Aišku, televizorius tikrai ne HD

Kiek žinau yra konverteriai iš hdmi į av, tai ar su jais veiktų ? 

Ir antras klausimas, tai kaip manot, išleis ant ps4 Skate3  ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PS4 turi tik HDMI išėjimą, todėl TV, turintis tik AV jungtį netinka. Kaip su adapteriais visokiais - nežinau, gal ir yra kažkas (bet abejoju). Kitas dalykas yra tas, kad žaisti PS4 žaidimus ant paprasto TV yra nuodėmė - nepamatysi jokio žaidimų grožio. Pigiausias variantas ką tokiu atveju gali padaryti - žaisti ant PC monitoriaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va va, dėl pc monitoriaus irgi norėjau klausti. Jis turi vga jungtį, o elektronikos parduotuvėse mačiau pilna hdmi perjungėjų į vga. Bet tuo atveju, tada nebus garso ? nes monitorius kolonėlių gi neturi, o per hdmi ateina ir garsas ir vaizdas, ar klystu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulyciau pasitaupyt iki metu pabaigos ant tv normalaus ir ps4, kainos krenta visktiek, tad uz kokiu 2.5k lt galima bus isigit abu dalikus ir megautis geru vaizdu ir garso kokybe :)
aisku cia tik mano nuomone, tau spresti

Redagavo Furigan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Televizorių aš turiu gerą, bet prie jo nebus galima nolifint 24/7 :D taigi ieškau alternatyvų. Mano laptopas turi hdmi jungtį, taigi pagal viską prie jo turėtų eiti prijungti irgi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va va, dėl pc monitoriaus irgi norėjau klausti. Jis turi vga jungtį, o elektronikos parduotuvėse mačiau pilna hdmi perjungėjų į vga. Bet tuo atveju, tada nebus garso ? nes monitorius kolonėlių gi neturi, o per hdmi ateina ir garsas ir vaizdas, ar klystu ?

Taip, per HDMI ir vaizdas ir garsas sklinda, tačiau PS4 yra ir atskira Optical audio jungtis, skirta jei nori jungti PS4 prie namų kino ir pn., tokiu atveju gali jungti prie monitoriaus vaizdui, o garsą gausi iš namų kino, jei namų kino nėra, dar variantas žaisti su ausinėm, kurias į PS4 pultelį įsikiši.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pamenu, kazkas rase jog neleis, nebent pas tave koks dell Alienware :) Kazka Tii pamenu rase :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave HDMI in tada leis, jei out neleis. Pasiskaityk. Pas mane kompe irgi yra HDMI ,bet tik out. :okay:

Ne į temą
pas mane dell inspirion 15

Čia va žiūrinėjau video youtubei, užmačiau šitą: https://www.youtube.com/watch?v=AsDEhgwEeKY

Čia yra konverteris su 3.5mm jungtimi, taigi iš hdmi padaro vga vaizdą ir 3.5mm garso jungtį. Gal kas matėt, kur tokį pirkti lietuvoje ? :D

kiek zinau jei su konvertorium, tai raiska bus blogesne.

Redagavo MefiX19

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave HDMI in tada leis, jei out neleis. Pasiskaityk. Pas mane kompe irgi yra HDMI ,bet tik out. :okay:

Ne į temą

pas mane dell inspirion 15

kiek zinau jei su konvertorium, tai raiska bus blogesne.

betkokiu atveju, ant pc monitoriaus prarasiu aš tos raiškos, nes pats monitorius ne full HD, senokas, bet gana didelis. Jeigu kas kur pamatytumėt tokį konverterį, būčiau dėkingas jeigu praneštumėt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau, geriau pataupyk pinigu, ir pirk metu pabaigoi PS4+TV HD koki, kainos kris, zaidimu daugiau bus. Nes cia "chimicint" nezinau ar verta, prarasi kokybe vaizdo ir garso man atrodo.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na būnant 15metų, ne taip ir lengva imt ir susitaupyti dar 1000lt, ypač per kelis mėnesius :D dar kai kitų išlaidų yra. Pirmiausia nusipirksiu ps4, tada po jo sekantis pirkinys bus televizorius, bet kol ant jo gausiu pinigų, visitek, kad ir blogesne kokybe galėsiu pažaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau, geriau pataupyk pinigu, ir pirk metu pabaigoi PS4+TV HD koki, kainos kris, zaidimu daugiau bus. Nes cia "chimicint" nezinau ar verta, prarasi kokybe vaizdo ir garso man atrodo.

Ant PC monitoriaus nepraras tiek, kiek prarastų žaisdamas ant seno TV, jei tai išvis įmanoma. 720p ant nedidelio monitoriaus, pakankamai padoriai ten viskas atrodytu, aišku, HDTV geriau, bet iš kitos pusės suprantu norą PS4 greičiau turėti. Jei ir nusipirktų dabar PS4, tai po naujų jis irgi niekur nedingtų, jei jau TV tada įsigis pasijungs ant jo. Kainos naujo PS4 jau ir dabar ženkliai sumažėjusios, toliau gal ir kris, bet tikrai jau nebe taip staigiai, mažiau nei 1000-1100lt., už naują vargu ar kainuos. O iki naujų metų krūva labai gerų žaidimų išeis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na būnant 15metų, ne taip ir lengva imt ir susitaupyti dar 1000lt, ypač per kelis mėnesius :D dar kai kitų išlaidų yra. Pirmiausia nusipirksiu ps4, tada po jo sekantis pirkinys bus televizorius, bet kol ant jo gausiu pinigų, visitek, kad ir blogesne kokybe galėsiu pažaisti.

Na cia tavo jau reikalas :)

ps: prasyk tevu ant kaledu TV 42coliu full hd ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na cia tavo jau reikalas :)

ps: prasyk tevu ant kaledu TV 42coliu full hd ;D

Tikiu, kad tikrai paprašytų, jeigu tai būtų taip paprasta kaip tu sakai ;D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Gali būti kad iki dabartinės XBox konsolių kartos gyvavimo ciklo sulauksim naujo (ar atnaujinto) XBox kontrolerio, kuris palaikys funkcijas, panašias kaip Sony Dualsens, t. y. adaptive triggers ir haptic feedback (kas būtu visai logiška, seniai jau reikėjo). Bent jau Filas Spenceris apie tai kalba. Jeigu ne šiai kartai, tai būsimai, kurios visai galim sulaukti ir 2026 m. (būtu stiprus ėjimas iš Microsoft) tai tikrai.  
    • So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos