GTx

Dėl Cs:Go Steam gifto

Rekomenduojami pranešimai

Nevisprotis trolint bando.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

čia aš Gtx net nebdanau trolint bandau sekme pagaut bet matau eilini kart nepasiseke o gal per sms kas paduoda? prisijungia prie šio acc nes neeina rašyt reikia kažkokių patvirtinti pranesimų nžnž kur ka

Redagavo Dovydax

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma, tu gal is afrikos kokios atvaziavai ir mokinais lietuviu kalba? Rastas pas tave tragiskas, byb** zino ko tu ten nori, viena kart miscioji kita kart jau nebe.... zodziu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu Edvinas ar Dovydas? :D gal užteks jau... Eik paverk kurnors kitur, nes jau atsibodai su savo ,,bajeriais" 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu Edvinas ar Dovydas? :D gal užteks jau... Eik paverk kurnors kitur, nes jau atsibodai su savo ,,bajeriais" 

Jis gėjus, matyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh jeez. Nu gi trolis visiškas, kam jūs čia dar kažką rašot  :poker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trinkit tema, nes cia arba vaikas, arba kazkos realiai "p******" suda malo, tegu pas panas varo, o ne praso cia visko is eiles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš ir tas ir tas turiu daug vardų ir jais naudoju o ką? negalima? vistiek draugų kaip ir neturiu, vėl negausiu cs go? gifto eina šikt dėjau jau visas viltys ir štai kaip tau be to kažkas rašė eiti merginų ieškoti kur? o gal kas per sms parduotų? ne man rimtai reik to žaidimo negi netikit manim ką?

Redagavo Dovydax

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš ir tas ir tas turiu daug vardų ir jais naudoju o ką? negalima? vistiek draugų kaip ir neturiu, vėl negausiu cs go? gifto eina šikt dėjau jau visas viltys ir štai kaip tau be to kažkas rašė eiti merginų ieškoti kur? o gal kas per sms parduotų? ne man rimtai reik to žaidimo negi netikit manim ką?

tai vis del to turi pinigu, kad per smsus gali nupirkt :D

viena akimirka neturi pinigu, kita jau turi, tai kaip yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D nu tu prirašai bajerių. Dėjai sakai? :D šiaip nlb galima dviem akauntais playmanijoj rašinėt,ar klystu xebra? Kuo daugiau tavo rašliavas skaitau GTx/Dovydax'ai, tuo liūdniau daros. Tau reikėtų bendraamžių draugų, žaidimų ar sporto lauke o ne apie pėcė žaidimus taip kvailai svajoti. Ir per daug atviras apie save esi, tau nepakenktų psichologo pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saskaitoj turiu 3lt nu prašau duokit žmogui cs go pašaudyti tas cs1.6 nusibodes ir senas kažkoks noriu to cs sakė kad jis labai geras ir įtraukantis noriu įsitikinti aš neturiu nieko kas man nuipirktu

Redagavo Dovydax

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.