laurynas9191

Kinect update

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ikises kinecta man ismeta kad reikia updatint ir norit padaryt reik jungtis prie xbox live bet pas rgh ir live neveikia tai kazkaip reikia vistiek updatint. 

Susiradau sita ciuva kuris updatina savo rgh per usb aprasyme yra nuoroda as ten viska kaip ir parasyt lyg pasidarau bet pas mane neisijungia automatiskai tas updatas. Flash fat32 atsisiuntes ta update isextraktines ikeliu ta systemupdate folderi tiesiai i flasha ir neveikia. Kas gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@laurynas9191 Turbūt bandai seną update'ą ant naujesnio įrašyti, todėl ir neduoda. Susirask naujausią updet'ą ir tada bandyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O sitas tai tas pats kaip ir irasinet xebuild? Nes as siandien daug kartu rasinejau visokius dashboardus ir bandziau su tuo flashu ir vistiek niekaip!! Jau pradejo uzknist :D Irasiau naujausia karnel'i 16756 vistiek same. Tai galvoju gal koks kitas update'as ten gal koks avatar ar koks? gal gali atsiust kokio man reik jei zinai :)

@LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš su RGH mažai patyręs, bet tikrai žinau, kad xbox 360 sistemoje automatiškai iš usb duoda daryti update, tik tuomet, kai jis yra nuajesnis nei jau esamas tavo dashboard. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai mano karnelis turi but tarkim koks 16747 ir parsisiuntes is http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system/system-updates-info?icid=furl_update#3f4e8952a11b4afc9d9ee2ae7949af1b tai cia updatas bus 16756 nes jis naujausias tai taip turi but? Nes bandziau visaip ir tuos pacius dashboardus updatint ir t.t. O yra gal kokie tiktai avataro update nes cia kaip suprantu tai pilnas. O tai koks tada skyrtumas nes siaip rgh updatinasi karnelis per xebuild o cia per flasha legaliai tai cia normalu? O gal ta update iseina ijungt per xexmenu?

@LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kernelis ir updeitas turi buti tokios pat versijos. Jei kernelis 16747 tai ir updeitas toks turi buti. Pasileidzia updeitas per orignalu NXE ikishus usb flesiuka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.