lukax4

xbox one digital

Rekomenduojami pranešimai

Kaip suprasti irasyti dar i dvi konsoles. Papasakok visa procesa issamiau. 

Žaidimas yra pririšamas prie žaidimų kompiuterio. galima per metus pririšti prie trijų skirtingų. Kiekvieną žaidimą pririšite prie žaidimų kompiuterio ir jį matysite instaliaves žaidimų sekcijoje. Tada žaisite su savo profiliu internete, kuris turi Xbox Live.

Redagavo lowenbrau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas yra pririšamas prie žaidimų kompiuterio. galima per metus pririšti prie trijų skirtingų. Kiekvieną žaidimą pririšite prie žaidimų kompiuterio ir jį matysite instaliaves žaidimų sekcijoje. Tada žaisite su savo profiliu internete, kuris turi Xbox Live.

Supratau. Aš iš to pačio puslapio taip pat esu nupirkes ne vieną žaidimuka. Viskas ten gerai veikia. Bet iš tavo pasakymo supratau kad galima žaidima irašyti i dvi konsoles vienu metu. Bet po paaiskinimo supratau kad turejai ne ta omenyje. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau. Aš iš to pačio puslapio taip pat esu nupirkes ne vieną žaidimuka. Viskas ten gerai veikia. Bet iš tavo pasakymo supratau kad galima žaidima irašyti i dvi konsoles vienu metu. Bet po paaiskinimo supratau kad turejai ne ta omenyje.

Galima irasyti i 3 konsoles :) tik neaisku ar galima bus zaisti online vienu metu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas šitame puslapyje turėtų veikti be regionų keitimų. Man įdomu kaip tokius žaidimus dalintis? Gal kas turite patirties. Dabar mums su draugu išeina tik taip. Vienas žaidžia ant savo acc o kitas butinai turi žaisti ne ant savo o ant to pirktinio. Idomu ar iseina kaipnors padaryti kad abu galetu zaisti ant savo acc tapati zaidima. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia padaryti, kad Xbox'as būtų to pirktinio account'o "Namai":

http://support.xbox.com/en-IE/xbox-one/games/my-home-xbox

Tada to accounto visi žaidimai yra share'inami visiems account'ams

Taip pat veiki kitas būdas - prisijunk su pirktiniu ir tada prisijunk su savo accountu ir su juo galima bus žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia padaryti, kad Xbox'as būtų to pirktinio account'o "Namai":

http://support.xbox.com/en-IE/xbox-one/games/my-home-xbox

Tada to accounto visi žaidimai yra share'inami visiems account'ams

Taip pat veiki kitas būdas - prisijunk su pirktiniu ir tada prisijunk su savo accountu ir su juo galima bus žaisti.

Aš panašiai ir darau. Bėda ta kad pirktiniam acountui galima priristi tik viena konsole kaip home. Bet va antro budo nebuvau bandes. Prisijungti su pirktiniu acc kaip sveciui instaliuoti zaidima ir zaisti su main acoutu. Jai tai veiks busiu labai dekingas. Tik beda kad kiekviena karta norint zaisti reikes pajungti ta pirktini acounta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gal yra kasnors is kaunieciu mokanciu pirkti is xbox one story? galetumet ateit i namus parodyt kaip viskas daroma?

arba parasykit i pm FB darius mockus susitarsim

Redagavo mcgrady2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima irasyti i 3 konsoles :) tik neaisku ar galima bus zaisti online vienu metu:)

Galima zaisti vienu metu online... mes pirkom viena zaidima su draugu ant dvieju konsoliu (destiny) ir patenkinti abu losima kartu

sveiki gal yra kasnors is kaunieciu mokanciu pirkti is xbox one story? galetumet ateit i namus parodyt kaip viskas daroma?

arba parasykit i pm FB darius mockus susitarsim

Yra visas pirkimo procesas paaiskintas yra atskira tema. Pasikeiti regiona i US, prisiregistruoji savo diabetine kortele (su internetiniu pirkimu) arba savo kreditine kortele xbox puslapyje (profilyje savo) ir perki per pati xbox tiesiog paspaudes pirkti... viskas veikia, galima pasikeisti atgal regiona i UK. detaliau kaip priregistruoti kortele yra mano temoje (reikia per google surasti bet koki US adresa su kodukais, paprasta belenkaip)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuva Piruvatas maladiec, pagaliau pasake viska nors vienas, supratau kad neleido man pirkt nieko nes per xbox.com nebuvau korteles uzregines, as tiesiai i konsole vedziau ir neleido man nieko pirkt, tai db manau kad jau eis, kaip bus nuolaidos vel reiks bandyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi čia kalbat apie žaidimų pirkimą, tai norėčiau paklaust, ar galima žaist panaudotus žaidimus?, nes girdėjau kad yra kažkokie apribojimai, kad diskas tik ant vienos konsolės gali būti panaudotas, ar tai tiesa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi čia kalbat apie žaidimų pirkimą, tai norėčiau paklaust, ar galima žaist panaudotus žaidimus?, nes girdėjau kad yra kažkokie apribojimai, kad diskas tik ant vienos konsolės gali būti panaudotas, ar tai tiesa ?

ne, netiesa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu dar klausimą dėl digital žaidimų, kiek mačiau tai žmonės pardavinėja su nauju sukurtu gamertag'u, tai įsigyjus žaidimą tik ant jo galėsiu žaisti jį ? Ar įdiegus žaidimą į konsolę jis prieinamas visiems vartotojams ? Ačiū už atsakymus.  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu dar klausimą dėl digital žaidimų, kiek mačiau tai žmonės pardavinėja su nauju sukurtu gamertag'u, tai įsigijus žaidimą tik ant jo galėsiu žaisti jį ? Ar įdiegus žaidimą į konsolę jis prieinamas visiems vartotojams ? Ačiū už atsakymus.  :)

Tam gametag`ui padarai namu konsole, parsisiunti žaidimą ir gali žaisti su bet kuriuo gametag`u toje konsolėje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.