Libero

Padekit issirinkt Cooling Pad'a laptopuiTaisyti

Rekomenduojami pranešimai

Isidejau i savo dell xps 17 l702x ssd Samsung evo 840 120 gb ir kai zaidziu vasara temperatura uzkaista iki 55~ , max iki 57

p.s. gal kokia yra iseitis sumazinti ssd temperatura be cooling pado ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą
nesuprantu, temos pavadinime tu prašai išsirinkkt pad, o temoje prašai kad padėtume išspręst problema be jo -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nesuprantu, temos pavadinime tu prašai išsirinkkt pad, o temoje prašai kad padėtume išspręst problema be jo -_-

tiesiog uzbegu ivykiams uz akiu , nenoriu 2 temu kurt , ir tiesiog klausiu gal kokia yra iseitis be pado ? o jei nera tai pada pasiulykit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juokingai man skamba tokios temperatūros, kai geiminant maniškis užkaista apie 85 laipsnius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D 57 man atrodo, mano telefonas labiau kaista :D Seniau as irgi bijodavau del tu temp, jos gali kilt iki 90+ ant kai kuriu gpu, cpu ir nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pado reikia tai imk šita tikrai geras yra Zalman ZM-NS2000

pats naudoju ji 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pabandyti iš tos dėžutės išimt patį ssd, gal tada padės kažkiek, tik spėju gali būti bėdų su ssd pritvirtinimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pabandyti iš tos dėžutės išimt patį ssd, gal tada padės kažkiek, tik spėju gali būti bėdų su ssd pritvirtinimu.

nu gal apseisiu su tokiais prikolais :D geriau pada patarkit papigiai koki 17.3 ekranas pas mane

Tiesiog galit parekomenduot mano laptopui iki 60lt koki nors cooling pada kuris man gerai atvesintu hdd , aciu :) padas turetu turet usb sakotuva 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.