D3iv1s

Prisiminimai.

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi man labai patinka klausyti įvairių žmonių pasakojimų apie savo šiokius tokius nutikimus nusprendžiau sukurti temą, kad galėtumėme parašyti apie savo tuos vadinamus nutikimus. Aš manau pas kiekvieną yra ką parašyt. Nenoriu kad visi pradėtu rašinėt pasakas, kaip pradėjo lyti banginiais ir kiaulės pradėjo skraidyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nemačiau skraidančių kiaulių, bet vakar garantuoju, kad mačiau "skrendančia" karvę. Gaila karvės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu man įrodyk, kad banginiais nelyja! 10/10 would watch again. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia nepasakojimas bet sapnai mano.. Fu*k my dreams, 4 real. Paskutiniu metu tokias nesamones sapnuoju, kad baisu darosi.  Prasidėjo gal prieš porą mėnesių vieną nakty sapnavau, kad buvau Hitleris, wtf brain, ejau linksmai iškėlęs savo rankutę, kol žydai po pižamom ant kelių guli.... Kita diena šiek tiek normaliau, buvau Breaking Bad jau, pardaviėjau meth ir bėgiojau nuo FTB (gaila ne DEA), sumasčiau su draugu pasislėpt  tada kanalizacijoj kuri buvo laiptinėj bendrabučio ir po apačia buvo krokodilai ir badė šikinyką nukąst :( . Vakar buvo pasirodo mano vestuves, buvo kaip ir šiuo metu 16metų, gaila panos neatsimenu, žodžiu, balaivoja visi mano vestuves tamsiam bare, bet niekas alkoholio neleidžia nei man nei panelei, bet tada pasidariau vagis kažkoks ir nuėjau pavogiau buteli ir prisigerem su "sutuoktine", tada kaip ir tikram gyvenime, atsibudau ir nebeatsiminiau kas buvo toliau. Na ir šiandieninis sapnas, sapnavau kad gyvenau bendrabuty, univero kažkokio, su drauge ir jai kažkas užstatė vaiką, tai pasidariau detektyvas ir bandžiau išsiaškint kas jai ta vaiką padarė.... jau turėjau įtariamuosius, bet pažadino.. Jeigu sapnai sako kas buvai/būsi gyvenime tada aš Hiteris narkotikų dealeris, detektyvas ir susituokęs 16m., neprastas gyvenimas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai čia Donciau :D kai buvai hitleris, dar kentėjau, kai buvo vestuvės 16mečio,irgi ok. Bet kai tavo panai vaiką užstatė ir tapai detektyvu, pramušė :D 

1. Prisiminsiu visada man durnai skambančią frazę, kurią labai seniai pana man pasakė išsiskirdama : "bijau tave įsimylėt,kad paskui netektų kentėt kai išsiskirsim". wtf :D

2. Prisiminimas apie konsoles: Pas mane atostogų atvažiuodavo pusbrolis vaikystėj, čia gal kokiais 1998metais pradėjo gastroliuot. Atsiveždavo segos kloną simba's 168, pamenu dar dabar tą keistą pavadinimą. Lošdavom streets of rage, battletoads, chase hq su mašinom labai daug kalėm, ir super mario bros, kuris vėliau išsiaiškinau, buvo piratų klonuotas :o eidavo su mario mėtyt dėžes, ir t.t., kaip chip and deil NES. Įstrigo vienu žodžiu. Vėliau atsiveždavo ps one mažą, apie 2001m buvo. Kažkas nerealaus tada buvo. Eidavau pas draugus kurie tupėdavo su pentium2 ar 3, ir jiem čiut paveždavo tony hawk ar kokius worms tik lošdavo. Ps one man tada žvėris atrodė pagal viską. Paskui studijavau,atidavė pusbrolis ps one, paskui pardaviau jį, nupirko bachuriux su pana,davė apie 200lt įvairiom kupiūrom, ir kai jie išėjo, atverčiau kitą pusę šimto litų- žiūriu kad pripeizotas su tušinuku , ūsai Daukantui pripiešti, kitai kupiūrai dariui ir girėnui irgi barzda ir kiti updeitai įpaišyti :D bet pavyko išsikeisti kioskely perkant kažką. Kaip aš nėriau iš to kiosko greičiau,kad nepamatytų ant banknotų Lietuvos herojų pagražinimo :D  tai tokie prisiminimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia nepasakojimas bet sapnai mano.. Fu*k my dreams, 4 real. Paskutiniu metu tokias nesamones sapnuoju, kad baisu darosi.  Prasidėjo gal prieš porą mėnesių vieną nakty sapnavau, kad buvau Hitleris, wtf brain, ejau linksmai iškėlęs savo rankutę, kol žydai po pižamom ant kelių guli.... Kita diena šiek tiek normaliau, buvau Breaking Bad jau, pardaviėjau meth ir bėgiojau nuo FTB (gaila ne DEA), sumasčiau su draugu pasislėpt  tada kanalizacijoj kuri buvo laiptinėj bendrabučio ir po apačia buvo krokodilai ir badė šikinyką nukąst :( . Vakar buvo pasirodo mano vestuves, buvo kaip ir šiuo metu 16metų, gaila panos neatsimenu, žodžiu, balaivoja visi mano vestuves tamsiam bare, bet niekas alkoholio neleidžia nei man nei panelei, bet tada pasidariau vagis kažkoks ir nuėjau pavogiau buteli ir prisigerem su "sutuoktine", tada kaip ir tikram gyvenime, atsibudau ir nebeatsiminiau kas buvo toliau. Na ir šiandieninis sapnas, sapnavau kad gyvenau bendrabuty, univero kažkokio, su drauge ir jai kažkas užstatė vaiką, tai pasidariau detektyvas ir bandžiau išsiaškint kas jai ta vaiką padarė.... jau turėjau įtariamuosius, bet pažadino.. Jeigu sapnai sako kas buvai/būsi gyvenime tada aš Hiteris narkotikų dealeris, detektyvas ir susituokęs 16m., neprastas gyvenimas..

Bandyk prieš pat miegą nežiūrėti filmų/serialų. Man tokie sapnai sapnuojasi po ilgo sėdėjimo prie serialų ir žaidimų kai iškart užbaigęs žiūrėti ar žaisti nueini miegoti. Galva vis dar intensyviai mąsto apie tai kas nutiks ir ką toliau daryti, todėl veiksmas ir persikelia į sapnus. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man su sapnais anksčiau tai irgi neką, vaikščiodavau po vaikystės darželį pilną vaiduoklių, atsibudęs nuo tų sapnų net šiurpai pereidavo ( tada apie 8-ių metų buvau). Arba kad daktarė su išpūsta galva vydavosi :D Dabar tai juokinga, o tada būdavo baisu.

Na o dėl geiminimo prisiminimų, buvau aš 2012 nusipirkęs ps2 su gitara GH2 ir originaliu žaidimu, turėjau isirašęs WWE (nepamenu tiksliai kuri dalis, bet pati naujausia ant ps2) tai pas močiutę su pusbroliu pliekėm 1,5 dienos iš eilės nemiegoję, o ryte mes buvom pasižadėję važiuoti malkų kirst padėt važiuot, nuvažiavom ir atvažiavom jau miegodami...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie sapnus, tai durniausias kokį prisimenu: įsivaizduokite - dykuma, aplink vien dykuma ir pyst vieną žolytės stiebelį pamatau (vieną žolę). Ant tos žolės stiebo laikosi akmuo (kaip jis nesutrina tos žolės?), bet čia dar ne viskas... Ant to akmens atsistojęs stovi dinozauras T-Rex'as. Ir prabudau mąstydamas - ką šis sapnas galėtų reikšti? Tai pats išmąsčiau, galbūt tai reiškia, jog turėčiau laikytis tvirtai, kad ir kokie sunkumai užlips man ant pečių. Nuo to laiko požiūris į gyvenimą šiek tiek pasikeitė (į gerąją pusę aišku). :)

Redagavo SWIZZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos