Proxit

PS 4 Destiny Beta

Rekomenduojami pranešimai

Alpha pirmiausia nuo betos skiriasi main story misijomis, jų daugiau nei alphoje + tikrai nesilankiau alphoje toje vietoje kur guli laivai : ) beje kaip supratau Moon misijų negalima vykdyti betoje? šiaip žaidimas labai neblogai susuktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Alpha pirmiausia nuo betos skiriasi main story misijomis, jų daugiau nei alphoje + tikrai nesilankiau alphoje toje vietoje kur guli laivai : ) beje kaip supratau Moon misijų negalima vykdyti betoje? šiaip žaidimas labai neblogai susuktas.

Jo, Moon negalima :(( Dabar dar is PSN maintenance...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ne i tema, bet nei Half life2, Bioshock, Dishonored ir kiti geriai?

Ne į temą

Nors ir "tamsesnio" pobudzio zaidimai patinka, bet man shooteriais nelabai sueina. Borderlands vienas is tu, kur visai patiko, bet nuo cell shading akis paskausdavo ir per daug nezaidziau. HL2 zaidziau, bet nebuvo stebuklas, Bioshock'ai per baisus man (nemegstu tokio pobudzio horror, JP horror zaidimai patinka uztat :D ) Infinite, nemeluosiu, neprisedau dar, bet dedu dideles viltis, o Dishonored kazko truko man; nebuvo blogas zaidimas, bet ir ne stebuklas.

tl;dr

Shooteriai ne prie sirdies man, vieninteliai labiau patike tai borderlands ir FC3;)

e: pries tps nieko neturiu uztat :)

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau apie 25min. Ir nelabai man patiko bet dar online nebandžiau pabandysiu dar mp ir bus matyti bet manau aš kad man bus fui, o grafika tai nelabai mane ir nustebino, va kz labiau nustebino grafiškai

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi fps nesu didelis megėjęs :) Daugiau third person žaidimų. Aišku yra perliukų kaip bioshock žaidimai, borderlands visai patiko.

Bet Destiny maloniai nustebino. Visa stilistika labai patiko, kolkas viskas smooth eina, mulitplayeris tikrai gerai padarytas, norėtųsi gal daugiau nei 6 vs 6, bet šiaip tikrai dinamiškas, nors ir teko tik vieną mode išbandyti. Grafiškai irgi gana stiprus žaidimas, turint omenyje, kad dar turbūt tik 5 proc. pamatėm žaidimo. Apskirtai visa sistema gerai padaryta, tiek leveling up, tiek skills ir t.t Viskas aišku ir paprasta. Su Solveig manau imsim per pusę :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal dar kas koduka turit  ?:)

Manau butu ir man idomu isbandyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu problema tokia turiu Psn uk acc. gavau us beta koda prisijungiau prie US acc atsisiunciau geima pasileidziu ir kai bandau jungtis prie bungy servo gaunu marionberry error.ps4 prijungtas per wifi prie teo ruterio NAT 2. Sendien atjungiau ruteri ir prijungiau ps4 laidu tiesiai y sviesolaidzio dezute pasidare NAT1 ir geimas prisijunge pradejo siusti uppdate.Kaip manot cia del regiono gal?Kam nors dar buvo kile panashiu problemu kaip jas issprendet?

Beje gal kas turi ps4 EU beta koda buciau dekingas.

PSN ID: Padla

P.S. Sorry uz klaidas rashau is telefono :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kokiam regionui ar EU ar US
Ir gali buti kad jau panaudoti bus o gal ir ne, prieš valanda buvo publikuoti šitie kodai

PS4 
5ARG-N8NL-7L53
JKHL-HNN6-9FKP
388F-PANQ-3EGL
B9FL-D5NF-LJ2C
CDQJ-GGNP-32FA

PS3 
HMBD-FCNP-64EF
A5BL-N7NR-2H7K
DFEM-4KNG-ATEK
PN78-GTNM-CHAC
477E-G3NF-BBMF

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad neveikia man nei vienas :?

odas turi but is 9 skaiciu berods

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad neveikia man nei vienas :?

odas turi but is 9 skaiciu berods

nu jau tikrai ne 9 skaičių kodas beta destiny, susapnavai kažką :D 12 turi būti. Ar dlc pirksi ps4 žaidimui, ar ps+ prenumeratą imsi, ar beta kodą- 12 it is.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry my bad. Jei regini per Bungie svetaine ten kodas 9 skaiciu.

Jei per PSN 12.

Meginkit gal ir veiks as gavau is kitur :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.